Nalika manggon lan makarya ing Walanda, sampeyan minangka ekspat bisa nemokake sawetara masalah legal. Sawise kabeh, hukum Walanda rumit lan nyakup macem-macem yurisdiksi sing asring kontrak utawa persimpangan.

Apa sampeyan bakal duwe diskusi ing negara-negara kasebut?
KONTAK LAW & MORE

Layanan Expat

Nalika manggon lan makarya ing Walanda, sampeyan minangka ekspat bisa nemokake sawetara masalah legal. Sawise kabeh, hukum Walanda rumit lan nyakup macem-macem yurisdiksi sing asring kontrak utawa persimpangan. Contone, kanggo ekspat, macem-macem pitakonan hukum bisa uga muncul ing lapangan:

Hukum kontrak. Nalika tuan tanah, umpamane, mungkasi sewa sampeyan utawa sampeyan mungkasi perjanjian tuku minangka panuku? Kahanan (tambahan) sing gegandhengan karo kontrak ekspat sampeyan lan apa tegese?
Hukum tenaga kerja. Apa maneh yen kudu ngatasi penyakit? Minangka ekspatur, apa sampeyan entuk mbayar pamrentahan utawa entuk manfaat pengangguran? Apa pangayoman pembuangan Belanda ditrapake ing kasus sampeyan nalika sampeyan lagi diilangi?
Hukum tanggung jawab. Sapa sing tanggung jawab yen perjanjian tartamtu dilanggar? Sapa sing bisa tanggung jawab nalika kacilakan (gegayutan) kerja? Lan sampeyan tanggung jawab pribadi yen wong liya ngalami karusakan amarga tumindak sampeyan?
Hukum imigrasi. Apa sampeyan butuh ijin panggonan utawa kerja ing Walanda? Lan yen kaya ngono, apa syarat sing sampeyan butuhake? Lan apa akibat saka pengangguran kanggo ijin sampeyan utawa ora?

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

 Nelpon +31 40 369 06 80

"Law & More pengacara
melu lan
bisa empathize karo
masalah klien ”

Whatever legal question or jurisdiction you are dealing with, it is important that you are aware of your legal position. After all, you don’t want to be faced with surprises (afterwards). Law & More nduwe tim darmabakti kanggo pengacara multibahasa sing ahli hukum kontrak, ukum tanggung jawab, hukum tenaga kerja lan imigrasi lan bisa menehi informasi babagan posisi legal sampeyan. Kajaba iku, dheweke bisa mbantu nggambar lan mriksa kontrak utawa nglamar ijin panggonan sampeyan. Sampeyan nggolek hak ukum liyane? Banjur deleng kaca keahliane, sing nampilake kabeh hak ukum.

Layanan Expat

Apa sampeyan ngrampungake sengketa ing Walanda? Uga banjur Law & More wis ana kanggo sampeyan. Nalika pesta kasebut ana ing kahanan konflik, tindak menyang pengadilan minangka pamindhahan umum lan asring cepet. Nanging, proses legal ora mesthi menehi solusi sing paling apik lan konflik antarane pihak bisa diselesaikan kanthi luwih apik lan luwih efisien kanthi cara liya, umpamane liwat mediasi. Pengacara kita ngewangi sampeyan wiwit tahap awal menyang tahap pungkasan saka sengketa kasebut. Kanthi cara kasebut, dheweke ngetrapake anggaran babagan risiko lan kesempatan luwih awal. Ing loro kasus kasebut, Law & More’s lawyers then base their work on a well-considered strategy that has been determined together with you.

Apa sampeyan duwe masalah legal ing Walanda, lan sampeyan pengin ndeleng yen wis rampung? Hubungi Law & More. Ing endi umume para pengacara mung menehi kawruh hukum lan tampilan kritis, Law & More’s lawyers offer something extra. In addition to our knowledge of Dutch (procedural) law, we have extensive international experience. Our office is not only international with regard to the scope and nature of its services, but also with regard to the range of advanced local and international clients. That is why we at Law & More ngerti tantangan sing diatasi para ekspat lan bisa mbantu sampeyan kanthi paling apik liwat pendekatan praktis lan pribadi.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl