ING Mbutuhake Pengacara Expat?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja kita njamin 100% klien kita
nyaranake kita lan kita dirating rata-rata karo 9.4

/
Layanan Expat
/

Layanan Expat

Nalika manggon lan makarya ing Walanda, sampeyan minangka ekspat bisa nemokake sawetara masalah legal. Sawise kabeh, hukum Walanda rumit lan nyakup macem-macem yurisdiksi sing asring kontrak utawa persimpangan. Contone, kanggo ekspat, macem-macem pitakonan hukum bisa uga muncul ing lapangan:

Hukum kontrak. Nalika tuan tanah, umpamane, mungkasi sewa sampeyan utawa sampeyan mungkasi perjanjian tuku minangka panuku? Kahanan (tambahan) sing gegandhengan karo kontrak ekspat sampeyan lan apa tegese?

Hukum tenaga kerja. Apa maneh yen kudu ngatasi penyakit? Minangka ekspatur, apa sampeyan entuk mbayar pamrentahan utawa entuk manfaat pengangguran? Apa pangayoman pembuangan Belanda ditrapake ing kasus sampeyan nalika sampeyan lagi diilangi?

Hukum tanggung jawab. Sapa sing tanggung jawab yen perjanjian tartamtu dilanggar? Sapa sing bisa tanggung jawab nalika kacilakan (gegayutan) kerja? Lan sampeyan tanggung jawab pribadi yen wong liya ngalami karusakan amarga tumindak sampeyan?

Hukum imigrasi. Apa sampeyan butuh ijin panggonan utawa kerja ing Walanda? Lan yen kaya ngono, apa syarat sing sampeyan butuhake? Lan apa akibat saka pengangguran kanggo ijin sampeyan utawa ora?

"Law & More pengacara
melu lan bisa empathize
karo masalah klien"

Apa wae masalah hukum utawa yurisdiksi sing sampeyan lakoni, penting yen sampeyan ngerti posisi legal sampeyan. Sawise sampeyan, sampeyan ora pengin ngadhepi kejutan (sawise). Law & More nduwe tim darmabakti kanggo pengacara multibahasa sing ahli hukum kontrak, ukum tanggung jawab, hukum tenaga kerja lan imigrasi lan bisa menehi informasi babagan posisi legal sampeyan. Kajaba iku, dheweke bisa mbantu nggambar lan mriksa kontrak utawa nglamar ijin panggonan sampeyan. Sampeyan nggolek hak ukum liyane? Banjur deleng kaca keahliane, sing nampilake kabeh hak ukum.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara kita siyap nulungi sampeyan:

Kantor Law & More

Apa sampeyan ngrampungake sengketa ing Walanda? Uga banjur Law & More wis ana kanggo sampeyan. Nalika pesta kasebut ana ing kahanan konflik, tindak menyang pengadilan minangka pamindhahan umum lan asring cepet. Nanging, proses legal ora mesthi menehi solusi sing paling apik lan konflik antarane pihak bisa diselesaikan kanthi luwih apik lan luwih efisien kanthi cara liya, umpamane liwat mediasi. Pengacara kita ngewangi sampeyan wiwit tahap awal menyang tahap pungkasan saka sengketa kasebut. Kanthi cara kasebut, dheweke ngetrapake anggaran babagan risiko lan kesempatan luwih awal. Ing loro kasus kasebut, Law & Morepengacara banjur adhedhasar pakaryan kasebut kanthi strategi sing wis ditemtokake sing wis ditemtokake bebarengan karo sampeyan.

Apa sampeyan duwe masalah legal ing Walanda, lan sampeyan pengin ndeleng yen wis rampung? Hubungi Law & More. Ing endi umume para pengacara mung menehi kawruh hukum lan tampilan kritis, Law & Morepengacara nawakake liyane ekstra. Saliyane ngerti babagan hukum Walanda (prosedural), kita duwe pengalaman internasional sing akeh. Kantor kita ora mung internasional babagan lingkup lan sifat layanane, nanging uga gegayutan karo macem-macem klien lokal lan internasional sing maju. Pramila kita ing Law & More ngerti tantangan sing diatasi para ekspat lan bisa mbantu sampeyan kanthi paling apik liwat pendekatan praktis lan pribadi.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.