DIBUTUHKAN PENGACARA perdagangan Emisi?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja kita njamin 100% klien kita
nyaranake kita lan kita dirating rata-rata karo 9.4

/ /
Trading Emisi
/

Trading emisi (Hukum energi)

Akeh pabrik lan perusahaan energi gedhe sing ngetokake gas omah kaca kayata CO2. Selaras karo Protokol Kyoto lan Konvensi Iklim, perdagangan emisi digunakake kanggo nyuda pelepasan gas omah kaca saka industri lan sektor energi. Dagang emisi ing Walanda dipimpin dening sistem dagang emisi Eropa, ETS EU. Ing ETS EU, watesan hak polusi wis ditetepake padha karo total emisi CO2 sing diidini. Watesan iki asal saka target suda sing dikarepake Eropa lan mesthekake yen emisi kabeh perusahaan sing ana ing dagang emisi ora ngluwihi target sing wis ditemtokake.

Menu cepet

Tunjangan emisi

Perusahaan sing melu skema perdagangan emisi nampa tunjangan emisi peluasan taunan. Iki diitung sebagian adhedhasar tingkat produksi sadurunge lan pathokan kanggo efisiensi CO2 proses produksi perusahaan. Ijin emisi menehi saben perusahaan hak kanggo ngasilake jumlah omah kaca omah lan nggambarake 1 ton pelepasan CO2. Apa perusahaan sampeyan layak kanggo persediaan hak emisi? Banjur penting kanggo ngetung kanthi bener jumlah perusahaan CO2 sing saben taun supaya bisa nampa jumlah hak emisi. Iki amarga saben taun, saben perusahaan kudu nyerahake jumlah hak emisi sing padha amarga wis ngetokake gas gas omah kaca.

Kepakaran kanggo hukum energi

Energi surya

Energi surya

Kita fokus ing hukum energi sing fokus ing energi angin lan solar.

Hukum Walanda lan Eropa ditrapake kanggo hukum lingkungan. Ayo kita ngandhani lan menehi saran.

Apa sampeyan tuku, ngirim utawa ngasilake energi? Law & More menehi pitulungan legal.

Produsen energi

Produsen energi

Pengacara perusahaan kita bisa netepake perjanjian lan menehi saran.

"Aku pengin duwe pengacara
sing tansah siap kanggo kula,
malah ing akhir minggu ”

Perdagangan emisi

Perusahaan sing ngasilake gas omah kaca sing luwih akeh tinimbang nduweni emisi kanggo nyerahake risiko didenda. Apa iki dadi perusahaan sampeyan? Yen mangkono, sampeyan bisa tuku tunjangan emisi tambahan supaya ora kena denda. Sampeyan ora mung bisa tuku tunjangan emisi tambahan, contone, pedagang sing duwe hak emisi kayata bank, investor, utawa agensi dagang, nanging sampeyan uga bisa entuk lelang. Nanging, bisa uga kedadeyan yen perusahaan sampeyan ngeculake gas omah kaca sing kurang lan mulane entuk tunjangan emisi. Yen ngono, sampeyan bisa milih kanggo miwiti tunjangan emisi kasebut. Sadurunge sampeyan bisa golek tunjangan emisi, akun ing Registry EU ing ngendi tunjangan kudu dibukak. Iki amarga EU lan / utawa PBB pengin ndhaptar lan mriksa kabeh transaksi.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Energi kita siyap nulungi sampeyan:

Kantor Law & More

Ijin émisiIjin émisi

Sadurunge bisa melu ing rencana dagang emisi, perusahaan sampeyan kudu duwe ijin sing bener. Sawise kabeh, perusahaan ing Belanda ora diijinake mung ngeculake gas omah kaca lan, yen diwenehake tundhuk ing ruang lingkup Pengelolaan Lingkungan, kudu nglamar ijin emisi saka Otoritas Emisi Belanda (NEa). Kanggo lolos ijin emisi, perusahaan sampeyan kudu nggawe rencana pemantauan lan wis disetujoni karo NEa. Yen rencana pemantauan wis disetujoni lan ijin emisi diwenehake, sampeyan kudu terus njaga rencana pemantauan supaya dokumen tansah nuduhake kahanan nyata. Sampeyan uga wajib ngirim laporan emisi taunan sing wis diverifikasi menyang NEa lan kanggo ngetik data saka laporan emisi menyang Daftar Acara Perdagangan CO2.

Apa bisnis sampeyan ngatasi perdagangan emisi lan sampeyan duwe pitakonan utawa masalah babagan iki? Utawa sampeyan pengin bantuan kanggo aplikasi ijin emisi? Ing loro kasus, sampeyan wis teka ing panggonan sing bener. Spesialis ahli fokus ing perdagangan emisi lan ngerti carane bisa mbantu.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.