UU pegawean minangka area undang-undang. Hak lan kewajiban diatur ing kontrak kerja, peraturan kerja, perjanjian kolektif, ukum lan hukum. Pengacara pengacara saka Law & More layak lan akrab karo ukum lan jurisprudence saiki.

ING PERLU LAWANER KANGGO?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

Hukum Pakaryan

UU pegawean minangka area undang-undang. Hak lan kewajiban diatur ing kontrak kerja, peraturan kerja, perjanjian kolektif, ukum lan hukum. Pengacara pengacara saka Law & More layak lan akrab karo ukum lan jurisprudence saiki.

Menu cepet

Masalah hukum pagawean asring duwe akibat gedhe kanggo para majikan lan karyawan. Pramila penting yen sampeyan dibantu pengacara hukum khusus sing berpengalaman lan berpengalaman. Piye wae, saran legal sing apik babagan hukum tenaga kerja luwih dhisik bisa uga nemtokake manawa kanggo masa depan. Sayange, konflik ora mesthi dicegah, umpamane nalika dibubarake, diatur maneh utawa ora ana amarga penyakit. Kahanan kaya ngono ora nyenengake lan emosional lan bisa ngrusak hubungan pagawean ing antarane para majikan lan karyawan. Yen sampeyan lagi nemoni konflik kerja, Law & More bakal seneng mbantu sampeyan njupuk langkah sing bener.

Saran ukum

Law & More nawakake pitulung kanggo bisnis, eksekutif kukum, majikan lan karyawan ing bidang tenaga kerja. Tim kita menehi saran legal lan bakal litigate yen perlu.

Conto topik sing pengin mbantu sampeyan:

• ngrancang lan ngevaluasi kontrak pagawean pribadi lan kolektif;
• mungkasi kontrak kerja kanggo majikan lan karyawan;
• pitulung babagan musuhan kerja
• nyiyapake file personel
• prosedur pembuangan
• masalah babagan tuntutan upah
• ngilangi
• masalah babagan perjanjian kolektif
• liburan lan ninggalake
• penyakit lan reintegrasi
• co-netepake
• tanggung jawab majikan lan karyawan.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-ing-hukum

 Nelpon +31 (0) 40 369 06 80

"Law & More pengacara
melu lan
bisa empathize karo
masalah klien ”

Pengusaha

Minangka juragan, sampeyan nemoni masalah ukum kerja saben dinane. Sampeyan kudu nggawe kontrak kerja, ngadhepi karyawan sing ora duwe fungsi utawa lara lan konflik buruh utawa perusahaan sampeyan kudu nyusun maneh amarga ngganti kahanan pasar. Apa sampeyan ngerti persis apa hak lan kewajiban sampeyan? Apa wae sing bakal ditemoni, kita bakal seneng mbiyantu sampeyan. Sawise kabeh, strategi hukum tenaga kerja sing penting banget kanggo perusahaan sing sehat.

karyawan

Minangka karyawan, sampeyan kudu tundhuk karo hukum buruh, sing dijaluk lan ora dituntut. Coba deleng lan menehi tandha kontrak kerja, klausa sing ora kompetisi lan hak lan kewajiban manawa lara lan ngilangi. Kita bakal seneng mbiyantu sampeyan babagan masalah ukum kerja sing mbutuhake pitulung.

Hukum tenaga kerja

Migunani, Nyukupi lan Transparan

Kejabi saran pakar, sampeyan uga pengin nampa saran legal kanthi cepet. Kita ngerti babagan iki lan digunakake kanggo digunakake kanthi cepet lan tepat. Kita mesthekake yen gampang digayuh lan bisa menehi saran kanthi praktis lan ahli. Sampeyan bisa ngandhani saran sing akurat lan ringkes.

Cara kerja kita transparan lan berorientasi solusi. Kita ngobrol karo sampeyan kanggo ngrembug kasus sampeyan, sing dikarepake, kemungkinan legal lan gambar finansial. Banjur kita bakal nemtokake strategi definitif kanthi konsultasi karo sampeyan. Saben langkah dibahas karo sampeyan, supaya sampeyan ora bakal diadhepi kejutan.

Ora ana mental sing ora becik

Kita seneng mikir kreatif lan katon ngluwihi aspek legal kahanan. Kabeh iku kanggo njupuk inti saka masalah lan ngrampungake kanthi prekara sing ditemtokake. Amarga mentalitas lan pengalaman sing ora apik lan klien bisa dipercaya dhukungan sah pribadi lan efisien.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl