KANGGO KONTRAK KERJA?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja kita njamin 100% klien kita
nyaranake kita lan kita dirating rata-rata karo 9.4

/
Kontrasi kerja
/

Kontrasi kerja

Kontrak kerja yaiku kontrak tertulis sing ngemot kabeh perjanjian sing digawe antarane perusahaan lan karyawan. Perjanjian kasebut ngemot kabeh hak lan kewajiban kanggo kalorone pihak.

Kadhangkala bisa uga ora ana kajelasan manawa ana kontrak kerja utawa ora. Miturut undang-undang kasebut, kontrak kerja yaiku perjanjian sing ditindakake dening salah sawijining pihak, karyawan, kanggo kerja sajrone wektu tartamtu sajrone ngladeni pihak liya, perusahaan kasebut, lan nampa bayaran kanggo makarya iki. Lima elemen utama dibedakake ing definisi iki:

  • pegawe kudu nindakake karya;
  • juragan kudu mbayar upah kanggo karya;
  • karya kudu ditindakake sajrone wektu tartamtu;
  • kudu ana hubungan panguwasa;
  • pegawe kudu nindakake karya dhewe.

"Law & More pengacara
melu lan bisa empathize
karo masalah klien"

Jinis kontrak kerja

Ana macem-macem jinis kontrak kerja lan jinis kasebut gumantung saka hubungane pegawe antarane pegawai lan pegawai. Pengusaha lan pegawe bisa uga nggawe kontrak kerja jangka-panjang utawa kontrak kanthi wektu sing ora ditemtokake.

Kontrak kerja jangka tetep

Yen ana kontrak kerja jangka tetep, tanggal pungkasan kontrak tetep ditetepake. Pilihan liyane yaiku perusahaan lan karyawan supaya setuju mlebu hubungan kerja sajrone wektu tartamtu, kayata sajrone proyek tartamtu. Kontrak kasebut banjur diakhiri kanthi otomatis nalika proyek kasebut dihentikan.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara kita siyap nulungi sampeyan:

Kantor Law & More

Pengusaha bisa nawakake kontrak kerja jangka tetep kanggo karyawan kanthi maksimal kaping telu ing wektu nganti 24 wulan. Yen ana periode antarane kontrak kerja jangka-wektu tetep ora ana kontrak kerja, lan periode iki duwe maksimal 6 wulan, mula wektu antarane kontrak kasebut bakal dietung kanthi pitungan periode 24 wulan.

Mungkasi kontrak kerja jangka tetep

Kontrak pegawe jangka tetep diakhiri nganggo undang-undang. Iki tegese kontrak kanthi otomatis diakhiri ing wektu sing disepakati, tanpa kudu tumindak apa-apa. Majikan kudu menehi informasi marang karyawan kanthi nulis sewulan luwih dhisik apa kontrak kerja bakal ditambah utawa, yen ana, ing kahanan apa. Nanging, kontrak kerja jangka tetep kudu diilangi yen para pihak wis setuju babagan iki utawa yen dibutuhake miturut ukum.

Kontrak pegawe jangka tetep mung bisa diakhiri kanthi prematur, yaiku sadurunge kontrak kerja rampung, yen iki wis disepakati kanthi tertulis dening kalorone pihak. Mula disaranake supaya tetep nyakup klausa mandap interim kanthi periode pemberitahuan ing kontrak kerja jangka tetep.

Apa sampeyan nggolek pitulung legal kanggo nggawe kontrak kerja jangka tetep? Pengacara saka Law & More kasedhiya kanggo layanan sampeyan.

Kontrak kerja kanggo wektu sing ora ditemtokake

Kontrak kerja kanggo wektu sing ora ditemtokake uga diarani kontrak kerja permanen. Yen ora ana kesepakatan babagan periode kontrak bakal rampung, kontrak kerja kasebut dianggep kanggo wektu sing ora ditemtokake. Kontrak kerja jinis iki terus nganti entek.

Mungkasi kontrak kerja kanggo wektu sing ora ditemtokake

Bentenipun penting ing babagan kontrak kerja jangka-panjang yaiku metode mandap. Pemberitahuan sadurunge dibutuhake kanggo mungkasi kontrak kerja kanggo wektu sing ora ditemtokake. Pengusaha bisa njaluk ijin pemecatan ing UWV utawa njaluk pengadilan kecamatan mbubarake kontrak kasebut. Nanging, alasan sing bener dibutuhake kanggo iki. Yen pengusaha nampa ijin pemecatan, dheweke kudu nolak kontrak kerja kanthi kudu tundhuk marang periode pemberitahuan sing ditrapake.

Alesan kanggo mungkasi kontrak kerja tanpa wates

Pengusaha mung bisa ngilangi pegawe yen duwe alasan sing cukup. Mula, kudu ana sebab sing wajar kanggo dipecat. Ing ngisor iki minangka bentuk pemecatan sing paling umum.

Ditundur amarga alasan ekonomi

Yen kahanan ing perusahaan perusahaan kasebut cukup alasan kanggo njaluk pemecatan karyawan, iki diarani pemecatan amarga alasan ekonomi. Alesan ekonomi beda bisa ditrapake:

  • kahanan financial miskin utawa rusak;
  • nyuda karya;
  • owah-owahan organisasi utawa teknologi ing perusahaan;
  • mandhek bisnis;
  • relokasi perusahaan.

Kontrasi kerjaPecat sing ora fungsi

Pelepasan amarga disfungsi tegese karyawan kasebut ora memenuhi syarat kerja lan ora cocog karo pegaweane. Kudu jelas karo karyawan apa, miturut pendapat perusahaan, sing kudu ditingkatake babagan fungsine. Minangka bagean saka proses perbaikan, wawancara kinerja kudu dianakake karo karyawan kanthi rutin. Sampeyan kudu dianggep nawakake kursus utawa pelatihan dening pihak katelu kanthi biaya saka perusahaan kasebut. Laporan kudu digawe babagan wawancara lan dilebokake ing file personel karyawan. Kajaba iku, karyawan kasebut kudu diwenehi wektu cekap kanggo nambah prestasine.

Ngilangi langsung

Yen langsung dibubarake, majikan mungkasi kontrak kerja pegawai kanthi efek langsung, yaiku tanpa kabar. Pengusaha kudu duwe alasan mendesak kanggo iki lan pemecatan kudu diwenehi 'langsung'. Iki tegese majikan kudu langsung nyingkirake karyawan ing wektu iki amarga alasan sing penting wis jelas. Alesan kanggo pemecatan kudu diwenehake ing wektu sing padha karo pemecatan. Alesan ing ngisor iki bisa dianggep penting:

  • nyolong;
  • penggelapan;
  • panganiaya;
  • ngenyek kasar;
  • ora nyimpen rahasia bisnis.

Mundur kanthi idin bebarengan

Yen perusahaan lan pegawe loro setuju babagan mungkasi kontrak kerja, kesepakatan ing antarane kalorone pihak dijadwalake ing perjanjian penyelesaian. Ing kasus iki, kontrak kerja rampung karo persetujuan bebarengan. Pengusaha ora kudu njaluk ijin saka UWV utawa pengadilan kecamatan kanggo mungkasi kontrak kerja.

Apa sampeyan duwe pitakon babagan kontrak kerja? Golek pitulungan legal saka Law & More.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.