PERLUKAN MEMBANGKANG KEPUTUSAN KABUPATEN?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja kita njamin 100% klien kita
nyaranake kita lan kita dirating rata-rata karo 9.4

/ /
Mitra Alimoni
/

Mitra Alimoni

Apa sampeyan utawa mantan ora duwe bathi sing cukup kanggo urip sawise cerai? Banjur mitra liyane duwe kewajiban mbayar pas karo mitra tutur.

Menu cepet

Nalika sampeyan layak nampa alimony saka mantan pasangan sampeyan?

Intine, sampeyan duwe hak pasangan yen, sawise pegatan, sampeyan ora duwe cukup penghasilan kanggo nyukupi awake dhewe. Tingkatan urip sampeyan nalika bebrayan bakal dipikirake kanggo nemtokake manawa sampeyan nduweni hak nafkah pasangan. Ing prakteke, salah sawijine mitra bakal entuk hak nafkah. Umume wanita kasebut, utamane yen dheweke tanggung jawab kanggo ngurus rumah tangga lan bocah-bocah. Yen ngono, wanita kasebut asring ora duwe penghasilan utawa penghasilan winates saka kerja paruh waktu. Ing kahanan sing lanang wis ngrampungake peran 'bojomu rumah tangga' lan wanita kasebut wis duwe karir, pria kasebut kanthi prinsip bisa njaluk nafkah pasangan.

Mbetahaken pengacara cerai?

Saben bisnis unik. Pramila sampeyan bakal nampa saran legal sing cocog langsung karo bisnis sampeyan.

Kita duwe pendekatan pribadi lan kita kerja bareng karo sampeyan menyang solusi sing cocog.

A divorce iku wektu angel. Kita mbantu sampeyan liwat kabeh proses.

Urip kanthi kapisah

Urip kanthi kapisah

Pengacara perusahaan kita bisa netepake perjanjian lan menehi saran.

"Law & More pengacara
melu lan bisa empathize
karo masalah klien"

Tahap alimony partner

Ing konsultasi, sampeyan lan mantan bisa setuju karo jumlah alimony pasangan. Yen sampeyan ora bisa nggayuh kesepakatan, salah sijine pengacara kita bakal nulungi sampeyan. Ora mung bisa mbantu sampeyan ing proses negosiasi, nanging kita uga bisa nemtokake jumlah alimony pasangan kanggo sampeyan. Kita nindakake iki kanthi nggawe perhitungan pangopènan.

Hakim ora mung bakal ndeleng kahanan finansial panampa pangopènan, nanging uga kahanan finansial sing mbayar. Ing basis saka loro kahanan kasebut, pengadilan bakal nemtokake manawa ana salah sawijine sampeyan kena nampa alimony lan, yen entuk jumlah alimony. Ing sawetara kasus, kemungkinan sampeyan duwe hak pangopen karo mitra, nanging rincian finansial saka mantan mitra kasebut nuduhake yen dheweke ora mung bisa mbayar pasangan.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Perceraian kita siyap nulungi sampeyan:

Kantor Law & More Photo

Ngitung pangopènan

Pitungan pangopènan minangka pitungan cukup rumit amarga akèh faktor sing kudu digatekake. Law & More bakal seneng nindakake pitungan alimony pasangan kanggo sampeyan.

Nentokake kebutuhan
Jumlah mitra pasangan gumantung karo kabutuhan wong sing nampa alimony lan ing kapasitas wong sing kudu mbayar alimony. Kanggo nemtokake kebutuhan panampa alimony, standar udakara 60% saka pendapatan kulawarga net kurang biaya bocah apa wae.

Nentokake kapasitas finansial
Pitungan kapasitas mbeta digawe kanggo loro pihak. Pitungan iki nemtokake manawa wong sing tanggung jawab kanggo pangopènan duwe kapasitas finansial sing cukup supaya bisa mbayar dana. Kanggo nemtokake kapasitas finansial saka wong sing kudu mbayar dana, penghasilan net kudu ditemtokake dhisik. Pembayar alimony bisa nolak sawetara biaya saka penghasilan kasebut. Iki biasane biaya sing kudu dibayar kanggo mbayar alimon supaya bisa mbuwang (biaya).

Perbandingan kapasitas kapasitas
Pungkasan, perbandingan kapasitas sing kudu nggawa. Perbandingan iki digunakake kanggo ngitung jumlah pangopènan sing partai duwe kabebasan finansial sing padha. Skop kreditor pangopènan dibandhingake karo ruang lingkup penghutang pangopènan. Gagasan konco iki yaiku kreditor pangopènan ora kudu ing posisi finansial luwih apik tinimbang pangopènan pangopènan minangka asil pangopènan.

Apa sampeyan pengin ngerti apa kahanan finansial bakal sawise cerai? Hubungi Law & More lan kita bisa nggarap sampeyan kanggo nemtokake jumlah alimony sing sampeyan kudu mbayar utawa nampa.

Ngganti alimony

Yen sampeyan pengin mbatalake sepihak utawa ngganti nafkah mitra, iki kudu ditindakake liwat pengadilan. Kita bisa ngirim panjaluk pangowahan ing pengadilan atas jenenge. Pengadilan bisa ngganti nafkah mitra, yaiku nambah, nyuda utawa disetel dadi nol. Miturut undang-undang, mula kudu ana 'pangowahan kahanan'. Yen pengadilan ngerti yen ora ana pangowahan kahanan, panjaluk sampeyan ora bakal dikabulake. Konsep iki ora dijlentrehake maneh ing angger-anggering Toret lan mulane bisa nyebabake sawetara kahanan sing beda. Ing prakteke, iki asring nyebabake pangowahan kahanan finansial saka salah sawijining mitra sadurunge.

Mungkasi pasangan alimony
Kewajiban kanggo mbayar alimony partner bisa mungkasi ing kahanan ing ngisor iki:

  • yen sampeyan utawa mantan pasangan mati;
  • yen wektu maksimum pangopènan sing ditemtokake dening pengadilan wis kadaluwarsa;
  • yen wong sing nampa pangopènan nikah maneh, mlebu menyang kemitraan kadhaptar utawa wiwit manggon bebarengan;
  • yen kahanan financial wis owah lan wong sing nampa pangopènan bisa nggawe urip kanggo awake dhewe

Pengacara cerai kita duwe kawruh babagan undang-undang kulawarga lan ngerti babagan wirausaha lan mulane diselehake kanggo menehi pitulung hukum lan pajeg ing kasus kasebut. Apa sampeyan butuh pengacara cerai? Hubungi Law & More.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.