NAMPANG UNTUK DIVORU?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja kita njamin 100% klien kita
nyaranake kita lan kita dirating rata-rata karo 9.4

/ /
Nglamar pegatan
/

Nglamar pegatan

Apa sampeyan pengin njaluk cerai? Banjur sampeyan butuh pengacara kanggo undang-undang pegatan cerai. Law & More siap mbantu sampeyan.

Menu cepet

Sanalika sampeyan lan pasangan pegatan, pitakonan penting muncul.

  • Apa prakara sing melu divorce?
  • Sapa sing bakal terus manggon ing omah lan sapa sing bakal ninggalake omah utawa omah bakal didol?
  • Kepiye cara ngurus anak sampeyan?
  • Apa sing disepakati babagan pembayaran tunjangan anak lan pasangan?
  • Lan perjanjian apa sing sampeyan lakoni babagan distribusi barang-barang sampeyan?

Apa sampeyan butuh pitulung legal kanggo ngrampungake pegatan, nggawe draf perjanjian cerai lan rencana parenting? Law & More bakal mbantu ngrampungake pegatan. Pengacara kita duwe ilmu khusus babagan hukum kulawarga. Kita bakal nulung sampeyan yen sampeyan pengin njaluk cerai utawa yen sampeyan lan pasangan pengin ngatur cerai kanthi persetujuan.

Mbetahaken pengacara cerai?

Saben bisnis unik. Pramila sampeyan bakal nampa saran legal sing cocog langsung karo bisnis sampeyan.

A divorce iku wektu angel. Kita mbantu sampeyan liwat kabeh proses.

Kita njagong karo sampeyan kanggo nggawe strategi.

Urip kanthi kapisah

Urip kanthi kapisah

Pengacara perusahaan kita bisa netepake perjanjian lan menehi saran.

"Law & More pengacara
melu lan bisa empathize
karo masalah klien"

Perceraian sajrone konsultasi bebarengan

Yen sampeyan lan pasangan sampeyan bisa konsultasi lan entuk persetujuan bebarengan, kita bakal nulungi sampeyan lan pasangan kanggo nggawe perjanjian sing jelas sajrone rapat ing kantor kita. Sawise persetujuan digawe babagan cerai kasebut, kita mesthekake manawa iki direkam kanthi rinci ing perjanjian cerai lan rencana parenting. Sawise persetujuan cerai wis digawe lan ditandatangani karo pasangan sampeyan, proses pegatan bisa rampung kanthi cepet.

Tandha sepihak

Sayang, ketegangan ing mitra biyen uga dhuwur banget, saengga ora realistis kanggo nganakake konsultasi bebarengan lan entuk persetujuan bebarengan. Banjur sampeyan bisa nyedhaki kita kanggo pitulung profesional pengacara cerai sing bakal ngrembug kabeh aspek hukum kanggo sampeyan. Kita ngarahake asil sing paling apik kanggo sampeyan. Kanthi cara, kita kanthi ati-ati nganggep saben aspek legal. Prejanjen cerai lan rencana pakaryan minangka dhasar kanggo masa depan lan masa depan anak sampeyan (ren). Pramila penting banget kanggo mikir babagan isi dokumen kasebut bebarengan karo a Law & More pengacara. Kanthi cara iki sampeyan bisa yakin manawa kabeh perjanjian bakal dilebokake ing kertas kanthi cara sing bener.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Perceraian kita siyap nulungi sampeyan:

Kantor Law & More

Persetujuan taler

Kesepakatan pegatan, apa tegese? Kesepakatan pegatan minangka perjanjian tertulis ing antarane sampeyan lan pasangan. Prajanjian kasebut ngemot kabeh kesepakatan, antara liya, nafkah mitra, distribusi efek rumah tangga, omah perkawinan, pensiun lan distribusi tabungan. .

Rencana Parenting

Apa sampeyan duwe bocah cilik? Yen mangkono, wajib nggawe rencana pakaryan. Prejanjen cerai lan rencana parenting dadi loro bagean saka petisi kanggo aplikasi pegatan. Ing rencana parenting, perjanjian digawe babagan kahanan urip bocah-bocah, distribusi liburan, kesepakatan babagan tata cara nggedhekake lan ngunjungi. Kita bakal mbantu sampeyan nggawe lan ngrekam persetujuan. Kita uga nggawe pitungan alimony bocah.

Nglamar pegatanKomponen ing ngisor iki wajib:

  • divisi kabeh tugas care lan upbringing;
  • persetujuan babagan cara sampeyan ngandhani saben liyane babagan bocah-bocah;
  • jumlah lan wektu tunjangan sing sampeyan utawa pasangan bakal mbayar kanggo pendidikan anak;
  • persetujuan bab sing mbayar biaya khusus, kayata camping akhir minggu ing klub olahraga.

Saliyane komponen wajib, luwih wicaksana kanggo nggawe perjanjian babagan subjek sing ditemokake karo pasangan sampeyan penting. Sampeyan bisa mikir babagan perjanjian ing ngisor iki:

  • persetujuan babagan pilihan sekolah, perawatan medis lan akun tabungan;
  • aturan, contone bab kaping amben lan paukuman;
  • kontak karo kulawarga, kayata simbah, simbah, paman lan bulik.

Pegatan karo bocah

Nglamar cerai ora mung duwe pengaruh gedhe ing urip sampeyan lan pasangan, nanging uga ana ing bocah (ren). Sing pegatan bakal nyebabake kancane dadi mantan. Nanging, iki ora ateges mantan uga bakal dadi mantan. Nggarap mantan pasangan sajrone lan sawise pegatan mbutuhake gaweyan. Nanging, wong tuwa sing kerja sama penting banget kanggo kesejahteraan anak. Ora ana kontak utawa hubungane karo wong tuwa sing duwe pengaruh negatif kanggo bocah. Apa sampeyan duwe bocah sing enom utawa luwih tuwa, penting manawa kapentingan dheweke dianggep ing proses cerai ..

Kanggo mesthekake yen anak-anak sampeyan nandhang sethithik saka pegatan, penting kanggo nggawe kesepakatan sing jelas. Kita menehi saran legal lan negosiasi kanggo sampeyan.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.