ING Mbutuhake Pengacara Pegatan?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja kita njamin 100% klien kita
nyaranake kita lan kita dirating rata-rata karo 9.4

/
Pengacara Divorce
/

Pengacara Divorce

Pegatan minangka acara utama kanggo kabeh wong.
Pramila pengacara perceraian kita kasedhiya kanggo sampeyan kanthi saran pribadi.

Menu cepet

Langkah kapisan njupuk cerai yaiku nyewa pengacara pegatan. Perceraian diucapake hakim lan mung pengacara sing bisa ngirim petisi pegatan karo pengadilan. Ana macem-macem aspek hukum kanggo proses perceraian sing diputus dening pengadilan. Tuladha aspek hukum kasebut yaiku:

  • Kepiye aset gabungan sampeyan dibagi?
  • Apa mantan partner sampeyan duwe hak kanggo bagean pensiun sampeyan?
  • Apa akibat pajak saka pegatan sampeyan?
  • Apa partner sampeyan duwe hak kanggo dhukungan pasangan?
  • Yen mangkono, pira tunjangan iki?
  • Lan yen sampeyan duwe anak, carane kontak karo wong-wong mau diatur?

Mbetahaken pengacara cerai?

Saben bisnis unik. Pramila sampeyan bakal nampa saran legal sing cocog langsung karo bisnis sampeyan.

Kita duwe pendekatan pribadi lan kita kerja bareng karo sampeyan menyang solusi sing cocog.

Kita njagong karo sampeyan kanggo nggawe strategi.

Urip kanthi kapisah

Urip kanthi kapisah

Pengacara perusahaan kita bisa netepake perjanjian lan menehi saran.

"Law & More pengacara
melu lan bisa empathize
karo masalah klien"

Rencana langkah demi langkah saka pengacara perceraian

Yen sampeyan ngubungi perusahaan, salah sawijining pengacara sing duwe pengalaman bakal langsung ngomong karo sampeyan. Law & More mbedakake dhewe saka firma hukum liyane amarga tenan kita ora duwe kantor secretarial, kang njamin sing kita duwe garis cendhak komunikasi karo klien kita. Nalika sampeyan hubungi pokrol kita liwat telpon ing sambungan karo divorce, padha pisanan bakal takon sawetara pitakonan. Banjur kita bakal ngajak sampeyan menyang kantor kita Eindhoven, supaya kita bisa kenal karo sampeyan. Yen sampeyan pengin, janjian uga bisa ditindakake kanthi telpon utawa konferensi video.

Rapat pambuka

  • Sajrone janjian pisanan iki sampeyan bisa nyritakake crita sampeyan lan kita bakal ndeleng latar mburi kahanan sampeyan. Pengacara pegatan khusus kita uga bakal takon pitakon sing dibutuhake.
  • Kita banjur ngrembug karo sampeyan langkah-langkah tartamtu sing kudu ditindakake ing kahanan sampeyan lan peta iki kanthi jelas.
  • Kajaba iku, sajrone patemon iki, kita bakal nuduhake apa proses cerai katon, apa sing bisa dikarepake, suwene proses kasebut bakal ditindakake, dokumen apa sing dibutuhake, lsp.
  • Mangkono, sampeyan bakal duwe gagasan apik lan ngerti apa sing bakal teka. Setengah jam pisanan rapat iki gratis. Yen, sajrone rapat, sampeyan mutusake yen sampeyan pengin dibantu dening salah sawijining pengacara pegatan sing berpengalaman, kita bakal ngrekam sawetara rincian sampeyan supaya bisa nggawe kontrak pertunangan.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Perceraian kita siyap nulungi sampeyan:

Kantor Law & More

Kesepakatan tugas

Sawise rapat kaping pisanan, sampeyan bakal langsung nampa perjanjian tugas liwat email liwat email. Kesepakatan iki nyatakake, kayata, kita bakal menehi saran lan mbantu sampeyan nalika pegatan. Kita uga bakal ngirim syarat lan katrangan umum sing ditrapake kanggo layanan. Sampeyan bisa menehi tandha persetujuan persetujuan kanthi digital.

sawise

Nampa persetujuan penandatanganan sing ditandatangani, pengacara perceraian sing berpengalaman bakal langsung ngrampungake kasus sampeyan. Ing Law & More, sampeyan bakal dilaporake babagan kabeh langkah sing kudu ditindakake pengacara cerai kanggo sampeyan. Lumrahe, kabeh langkah pisanan kudu dikoordinasi karo sampeyan.

Ing prakteke, langkah pertama asring ngirim surat menyang pasangan sampeyan kanthi kabar cerai. Yen dheweke wis duwe pengacara pegatan, surat kasebut diwenehake menyang pengacara.

Ing surat iki, sampeyan nuduhake manawa sampeyan pengin pegatan karo pasangan lan dheweke disaranake njaluk pengacara, yen durung nate nindakake. Yen mitra sampeyan wis duwe pengacara lan kita ngirim surat menyang pengacara, umume kita bakal ngirim surat sing nyebutake kekarepan sampeyan, kayata bocah, omah, isi, lsp.

Pengacara pasangan sampeyan banjur bisa nanggapi surat iki lan nyebutake kekarepane mitra sampeyan. Ing sawetara kasus, rapat patang arah dijadwalake, sajrone kita nyoba ngrampungake kesepakatan.

Yen ora bisa nggayuh kesepakatan karo pasangan sampeyan, kita uga bisa ngirim aplikasi cerai langsung menyang pengadilan. Kanthi cara iki, prosedur diwiwiti.

Mbetahaken pengacara cerai?Apa sing kudu dakgawe menyang pengacara pegatan?

Kanggo miwiti prosedur pegatan sanalika bisa ditindakake sawise rapat pambuka, dibutuhake sawetara dokumen. Dhaptar ing ngisor iki menehi indikasi babagan dokumen sing dibutuhake. Ora kabeh dokumen perlu kanggo kabeh pegatan. Pengacara perceraian sampeyan bakal nuduhake, ing kasus tartamtu, dokumen sing dibutuhake kanggo ngatur pegatan sampeyan. Intine, dokumen ing ngisor iki dibutuhake:

  • Booklet nikah utawa perjanjian cohabitation.
  • Dokumen karo perjanjian pranikah utawa kemitraan. Iki ora ditrapake yen sampeyan nikah ing komunitas properti.
  • Akta hipotek lan korespondensi sing gegandhengan utawa perjanjian sewa omah.
  • Ringkesan akun bank, akun tabungan, akun investasi.
  • Laporan taunan, slip gaji lan laporan keuntungan.
  • Telu pungkasan ngasilake pajak penghasilan.
  • Yen sampeyan duwe perusahaan, telung akun taunan pungkasan.
  • Polis asuransi kesehatan.
  • Ringkesan asuransi: jeneng apa asuransi kasebut?
  • Informasi babagan pensiun accrued. Ing endi pensiun dibangun nalika nikah? Sapa sing dadi klien?
  • Yen ana utang: kumpulake dokumen pendukung lan jumlah lan durasi utang.

Yen sampeyan pengin proses perceraian diwiwiti kanthi cepet, luwih becik luwih dhisik nglumpukake dokumen kasebut sadurunge. Pengacara sampeyan banjur bisa ngrampungake kasus kasebut sawise rapat pambuka!

Divorce lan anak

Yen bocah melu, penting uga kabutuhane. Kita mesthekake yen kabutuhan kasebut bisa uga dianggep bisa ditindakake. Pengacara perceraian kita bisa nggawe rencana parenting karo sampeyan babagan pambagi perawatan kanggo anak sampeyan sawise pegatan ditetepake. Kita uga bisa ngetung jumlah dhukungan bocah sing kudu dibayar utawa ditampa.

Apa sampeyan wis pegatan lan apa sampeyan duwe konflik, kayata, tundhuk karo pasangan utawa dhukungan bocah? Utawa apa sampeyan duwe alesan kanggo percaya manawa mantan kanca saiki duwe sumber daya finansial sing cukup kanggo njaga awake dhewe? Uga ing kasus kasebut, pengacara perceraian bisa menehi pitulungan legal.

Pitakon sing asring dijaluk pegatan

Law & More bisa adhedhasar tingkat saben jam. Tarif saben jam yaiku € 195, ora kalebu PPN 21%. Konsultasi setengah jam pisanan ora duwe kewajiban. Law & More ora bisa digunakake kanthi dhasar pambiyantu subsidi saka pemerintah.

Apa cara kerja saka Law & More? Pengacara ing Law & More melu masalah sampeyan. Kita ndeleng kahanan sampeyan banjur nyinaoni babagan posisi legal sampeyan. Bebarengan karo sampeyan, kita golek solusi sustainable kanggo perselisihan utawa masalah sampeyan.
Yen sampeyan setuju, sampeyan bisa nyewa pengacara gabungan. Ing kasus kasebut, pengadilan bisa ngucapake pegatan kasebut kanthi pesen sajrone sawetara minggu. Yen sampeyan ora setuju, masing-masing kudu golek pengacara. Yen ngono, pegatan bisa nganti pirang-pirang wulan.
Yen sampeyan milih pegatan bareng, ora prelu diadili. Pegatan sepihak ditindakake nalika diadili pengadilan.
Apa mediasi? Ing mediasi, sampeyan nyoba kanggo nggayuh solusi bebarengan karo pihak liyane ing sangisoré pengawasan saka mediator. Anggere ana kekarepan ing loro-lorone kanggo golek solusi, mediasi duwe kesempatan kanggo sukses.
Kepiye cara proses mediasi? Proses mediasi kalebu: wawancara intake lan sawetara sesi kanggo nggayuh persetujuan. Yen persetujuan wis tekan, persetujuan digawe ditulis ing tulisan.
Sampeyan pegatan wiwit tanggal nalika keputusan sing nyuarakake cerai kasebut dilebokake ing dhaptar pendaptaran sipil kotamadya sing sampeyan omah-omah.
Aku lan mantan mitraku ora bisa setuju babagan pembagian properti perkawinan, apa sing kudu ditindakake saiki? Sampeyan bisa takon pengadilan kanggo nemtokake (cara) divisi saka masyarakat matrimonial property antarane sampeyan lan mantan partner.
Apa sing kudu kita lakoni karo properti umum? Yen sampeyan nikah ing komunitas properti, sampeyan bisa dibagi dadi setengah utawa njupuk saka wong liya kanggo nimbang regane.
Titik wiwitan yaiku sampeyan bisa terus manggon ing omah gabungan, yen sampeyan kanthi finansial bisa mbayar setengah saka jumlah kaluwihan kanggo mantan mitra lan mantan mitra sampeyan dibebasake saka utang gabungan lan sawetara utang hipotek.
Sampeyan bisa ngatur penyelesaian finansial saka hubungan ing njaba pengadilan. Yen sampeyan duwe anak sing duwe kalorone duwe kewenangan, sampeyan kanthi sah kudu nggawe rencana parenting.
Apa biaya pegatan? Biaya pengacara gumantung saka wektu sing ditindakake kanggo kasus sampeyan. Biaya pengadilan yaiku € 309 (biaya pengadilan). Fees bailiff kanggo nglayani petisi pegatan kira-kira €100.
Peraturan kukumipun (penyetaraan pensiun) tegese sampeyan duwe pambayaran 50% pensiun umur tuwa sing dibangun dening pasangan sadurunge sajrone ningkahan. Yen kalorone mitra setuju, sampeyan bisa ngowahi hak dadi pensiun tuwa lan pensiun mitra dadi hak independen dhewe kanggo pensiun tuwa (konversi) utawa milih divisi sing beda.
Apa perjanjian pegatan? Persetujuan pegatan minangka persetujuan antarane mantan mitra sing bisa nggawe perjanjian nalika sampeyan pegatan. Contone, sampeyan bisa nggawe pengaturan finansial, pengaturan babagan bocah lan alimony. Yen persetujuan pegatan minangka bagean saka perintah pengadilan, mula bisa ditindakake kanthi sah.
Yen perjanjian pegatan minangka bagean saka prentah pengadilan, perjanjian pegatan kasebut menehi judhul sing bisa ditindakake. Banjur bisa dileksanakake kanthi sah.
Apa lan apa sing ora kalebu ing efek rumah tangga? Kabeh ing omah, kandhang, kebon lan garasi minangka bagean saka isi. Iki uga ditrapake kanggo mobil utawa kendaraan liyane. Iki asring kasebut kanthi kapisah ing prajanjian. Apa sing ora ana ing isi yaiku barang sing disambungake, piranti sing dibangun ing pawon lan, contone, lantai sing dilebokake.
Apa sing kedadeyan yen aku nikah ing komunitas properti? Nalika sampeyan nikah ing komunitas properti, ing prinsip kabeh aset lan utang sampeyan lan pasangan digabung. Ing cilik saka divorce, kabeh aset lan utang ing asas padha karo antarane sampeyan. Kadhangkala barang-barang tartamtu ora kalebu, kayata hadiah utawa pusaka. Nanging ati-ati: wiwit 2018, standar yaiku omah-omah ing komunitas properti sing winates. Iki tegese aset akumulasi sadurunge nikah ora kalebu ing masyarakat. Mung aset sing dikumpulake dening pasangan sing nikah sajrone omah-omah dadi milik umum. Kabeh sing diduweni pribadi sadurunge nikah ora kalebu. Kabeh sing dumadi sawise nikah ing syarat-syarat bandha lan/utawa utang, dadi kagungane loro pihak. Kajaba iku, hadiah lan pusaka tetep dadi properti pribadi, uga sajrone bebrayan. Omah bisa dadi pangecualian kanggo iki, yen dituku bebarengan sadurunge nikah.
Apa sing kedadeyan yen aku wis nikah miturut perjanjian pranikah? Nalika sampeyan nikah, sampeyan milih supaya aset lan utang sampeyan kapisah. Yen sampeyan pengin njaluk pegatan, njupuk menyang akun sembarang klausa pemukiman utawa pengaturan sarujuk liyane.

Klausa pamukiman minangka perjanjian penyelesaian utawa distribusi penghasilan lan nilai tartamtu. Ana rong jinis pamukiman: 1) Klausa penyelesaian berkala: ing pungkasan saben taun saldo sing disimpen ing akun dibagi kanthi cukup. Pilihan kasebut dipilih supaya aset pribadi kapisah. Penyelesaian kasebut ditindakake sawise biaya tetep dikurangi saka ibukutha sing dibangun bebarengan. 2) Klausa penyelesaian pungkasan: Yen ana pegatan, sampeyan uga bisa nggunakake klausa pamukiman pungkasan. Sampeyan lan pasangan banjur mbagi aset gabungan kanthi cara sing padha kaya yen sampeyan wis omah-omah ing komunitas properti. Sampeyan bisa milih aset sing ora kalebu ing divisi.

Apa aset sing gegandhengan? Barang apa sing tetep ana ing njaba komunitas properti? Sawetara aset ora kanthi otomatis ditondoi minangka properti gabungan sampeyan lan pasangan. Item kasebut bisa uga ora kudu dilebokake sajrone pegatan. Warisan utawa hadiah uga tetep ana ing njaba komunitas properti wiwit 1 Januari 2018. Sadurunge 1 Januari 2018, klausa pengecualian kudu dilebokake ing akta hadiah utawa wasiat.
Apa sing kedadeyan yen sampeyan manggon ing akomodasi sing disewa bebarengan? Hakim mutusake sapa sing diijini manggon ing omah sawise pegatan, yen sampeyan pengin terus manggon ing kono. Kontrak karo asosiasi omah utawa tuan tanah kudu diganti, karo wong sing wis diwenehi hak manggon ing kono minangka penyewa tunggal. Wong iki banjur uga tanggung jawab kanggo mbayar sewa lan biaya liyane.

Pitakon sing asring ditakonake babagan nafkah

Proses pambayaran diwiwiti kanthi ngirim petisi. Pengadilan banjur bakal menehi partai liyane kesempatan kanggo ngirim pertahanan. Yen wis rampung, proses kasebut bakal dirungokake. Pengadilan banjur bakal menehi keputusan tertulis.
Apa aku duwe hak kanggo dhukungan bojo? Sampeyan nduweni hak kanggo dhukungan spousal yen sampeyan wis nikah utawa mlebu menyang kemitraan kadhaptar lan ora bisa ndhukung dhewe.
Sampeyan bisa menehi kabar mantan mitra minangka standar lan nyetel tenggat wektu sing kudu dibayar nafkah. Yen mantan pasangan sampeyan isih ora mbayar dhuwit sajrone watesan wektu, mula iki minangka kasus default. Yen perjanjian pangopènan kalebu ing urutan, sampeyan duwe judhul sing bisa dileksanakake. Sampeyan banjur bisa entuk dhuwit saka mantan mitra ing njaba pengadilan. Yen ora kaya ngono, sampeyan bisa nuntut kepatuhan ing pengadilan.
Apa akibat pajak saka mbayar alimony? Alimony partner bisa disudo pajak kanggo sing mbayar lan dianggep minangka penghasilan kena pajak kanggo panampa. Alimony anak ora kena pajak utawa kena pajak.

Pitakon sing asring ditakonake babagan bocah-bocah sing pegatan

Sampeyan bisa njaluk pengadilan nggawe omah karo bocah-bocah. Pengadilan bakal njupuk keputusan sing dianggep penting kanggo anak sampeyan, kanthi mempertimbangkan kabeh kasus kasebut.
Yen sampeyan duwe bocah cilik sing duwe hak asuhan sampeyan, sampeyan kudu nyusun rencana parenting. Kesepakatan kudu digawe babagan papan utama bocah-bocah, pembagian perawatan, cara nggawe keputusan babagan bocah, cara informasi babagan bocah-bocah lan ijol-ijolan biaya bocah (dhukungan bocah).
Kepiye babagan wewenang wong tuwa sawise pegatan? Sawise divorce loro tuwane makaryakke panguwasa Parental, kajaba pengadilan mutusake yen wewenang parental peserta kudu mungkasi.
Nalika aku duwe hak kanggo tunjangan anak? Sampeyan nduweni hak kanggo tunjangan anak yen sampeyan dhewe ora duwe penghasilan sing cukup kanggo nyukupi biaya anak-anak sampeyan.
Sampeyan bisa setuju babagan jumlah dhukungan saka bocah / mitra. Sampeyan bisa ngrekam perjanjian kasebut ing perjanjian. Yen pengadilan nyathet kesepakatan kasebut ing keputusan perceraian, bisa ditindakake kanthi sah. Yen sampeyan ora entuk kesepakatan, sampeyan bisa njaluk pengadilan kanggo nemtokake jumlah dana tunjangan kasebut. Yen ditindakake, hakim bakal njupuk macem-macem faktor, kayata penghasilan, kapasitas finansial, anggaran bocah lan pengaturan kunjungan.
Barang-barang kasebut dadi duweke bocah-bocah dhewe. Dheweke bisa mutusake dhewe apa sing kedadeyan lan karo wong tuwa sing kudu lunga. Yen bocah-bocah isih enom banget kanggo mutusake perkara iki, sampeyan lan pasangan kudu ngrampungake.

Yen sampeyan ora nemokake jawaban kanggo pitakonan sampeyan ing dhaptar pitakon sing asring ditakokake, hubungi langsung salah sawijining pengacara sing berpengalaman. Dheweke bisa mangsuli pitakon lan seneng mikir bebarengan karo sampeyan!

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.