Apa sampeyan utawa mantan ora duwe bathi sing cukup kanggo urip sawise cerai? Banjur mitra liyane duwe kewajiban mbayar pas karo mitra tutur.
Nalika sampeyan layak nampa alimony saka mantan pasangan sampeyan? Ing asas, sampeyan duwe hak kanggo mitra pasangan yen, sawise pegatan, sampeyan ora duwe penghasilan sing cukup kanggo ndhukung dhewe.

PERLUKAN MEMBANGKANG KEPUTUSAN KABUPATEN?
DAPAT ING KONTAK DENGAN LAW & MORE

Mitra Alimoni

Apa sampeyan utawa mantan ora duwe bathi sing cukup kanggo urip sawise cerai? Banjur mitra liyane duwe kewajiban mbayar pas karo mitra tutur.

Menu cepet

Nalika sampeyan layak nampa alimony saka mantan pasangan sampeyan?
Intine, sampeyan duwe hak pasangan yen, sawise pegatan, sampeyan ora duwe cukup penghasilan kanggo nyukupi awake dhewe. Tingkatan urip sampeyan nalika bebrayan bakal dipikirake kanggo nemtokake manawa sampeyan nduweni hak nafkah pasangan. Ing prakteke, salah sawijine mitra bakal entuk hak nafkah. Umume wanita kasebut, utamane yen dheweke tanggung jawab kanggo ngurus rumah tangga lan bocah-bocah. Yen ngono, wanita kasebut asring ora duwe penghasilan utawa penghasilan winates saka kerja paruh waktu. Ing kahanan sing lanang wis ngrampungake peran 'bojomu rumah tangga' lan wanita kasebut wis duwe karir, pria kasebut kanthi prinsip bisa njaluk nafkah pasangan.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-ing-hukum

 Nelpon +31 (0) 40 369 06 80

Mbetahaken pengacara cerai?

Dhukungan bocah

Dhukungan bocah

Sing pegatan duwe pengaruh gedhe kanggo bocah. Mulane, kita nempelake nilai gedhe kanggo kepentingan bocah-bocah

Nyuwun cerai

Nyuwun cerai

Kita duwe pendekatan pribadi lan kita kerja bareng karo solusi sing cocog

Nafkah mitra

Pengacara pegatan

A divorce dadi wektu angel. Kita mbantu sampeyan liwat kabeh proses

Urip kanthi kapisah

Urip kanthi kapisah

Apa sampeyan pengin urip dhewe? Nulungi sampeyan

"Law & More pengacara

melu lan

bisa empathize karo

masalah klien"

Tahap alimony partner

Ing konsultasi, sampeyan lan mantan bisa setuju karo jumlah alimony pasangan. Yen sampeyan ora bisa nggayuh kesepakatan, salah sijine pengacara kita bakal nulungi sampeyan. Ora mung bisa mbantu sampeyan ing proses negosiasi, nanging kita uga bisa nemtokake jumlah alimony pasangan kanggo sampeyan. Kita nindakake iki kanthi nggawe perhitungan pangopènan.

Hakim ora mung bakal ndeleng kahanan finansial panampa pangopènan, nanging uga kahanan finansial sing mbayar. Ing basis saka loro kahanan kasebut, pengadilan bakal nemtokake manawa ana salah sawijine sampeyan kena nampa alimony lan, yen entuk jumlah alimony. Ing sawetara kasus, kemungkinan sampeyan duwe hak pangopen karo mitra, nanging rincian finansial saka mantan mitra kasebut nuduhake yen dheweke ora mung bisa mbayar pasangan.

Ngitung pangopènan

Pitungan pangopènan minangka pitungan cukup rumit amarga akèh faktor sing kudu digatekake. Law & More bakal seneng nindakake pitungan alimony pasangan kanggo sampeyan. .

Nentokake kebutuhan
Jumlah mitra pasangan gumantung karo kabutuhan wong sing nampa alimony lan ing kapasitas wong sing kudu mbayar alimony. Kanggo nemtokake kebutuhan panampa alimony, standar udakara 60% saka pendapatan kulawarga net kurang biaya bocah apa wae.

Nentokake kapasitas finansial
Pitungan kapasitas mbeta digawe kanggo loro pihak. Pitungan iki nemtokake manawa wong sing tanggung jawab kanggo pangopènan duwe kapasitas finansial sing cukup supaya bisa mbayar dana. Kanggo nemtokake kapasitas finansial saka wong sing kudu mbayar dana, penghasilan net kudu ditemtokake dhisik. Pembayar alimony bisa nolak sawetara biaya saka penghasilan kasebut. Iki biasane biaya sing kudu dibayar kanggo mbayar alimon supaya bisa mbuwang (biaya).

Perbandingan kapasitas kapasitas
Pungkasan, perbandingan kapasitas sing kudu nggawa. Perbandingan iki digunakake kanggo ngitung jumlah pangopènan sing partai duwe kabebasan finansial sing padha. Skop kreditor pangopènan dibandhingake karo ruang lingkup penghutang pangopènan. Gagasan konco iki yaiku kreditor pangopènan ora kudu ing posisi finansial luwih apik tinimbang pangopènan pangopènan minangka asil pangopènan.

Apa sampeyan pengin ngerti apa kahanan finansial bakal sawise cerai? Hubungi Law & More lan kita bisa nggarap sampeyan kanggo nemtokake jumlah alimony sing sampeyan kudu mbayar utawa nampa.

Mitra Alimoni

Ngganti alimony

Yen sampeyan pengin mbatalake sepihak utawa ngganti nafkah mitra, iki kudu ditindakake liwat pengadilan. Kita bisa ngirim panjaluk pangowahan ing pengadilan atas jenenge. Pengadilan bisa ngganti nafkah mitra, yaiku nambah, nyuda utawa disetel dadi nol. Miturut undang-undang, mula kudu ana 'pangowahan kahanan'. Yen pengadilan ngerti yen ora ana pangowahan kahanan, panjaluk sampeyan ora bakal dikabulake. Konsep iki ora dijlentrehake maneh ing angger-anggering Toret lan mulane bisa nyebabake sawetara kahanan sing beda. Ing prakteke, iki asring nyebabake pangowahan kahanan finansial saka salah sawijining mitra sadurunge.

Mungkasi pasangan alimony
Kewajiban kanggo mbayar alimony partner bisa mungkasi ing kahanan ing ngisor iki:

• yen sampeyan mati utawa tilas pasangan sampeyan;
• yen pangopènan maksimal ditemtokake pengadilan wis kadaluwarsa;
• yen wong sing nampa pangopènan omah-omah maneh, mlebu kemitraan sing kadaptar utawa mulai urip bareng;
• yen kahanan finansial wis diganti lan wong sing nrima pangopen bisa nggawe awake dhewe

Pengacara cerai kita duwe kawruh babagan undang-undang kulawarga lan ngerti babagan wirausaha lan mulane diselehake kanggo menehi pitulung hukum lan pajeg ing kasus kasebut. Apa sampeyan butuh pengacara cerai? Hubungi Law & More.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl