Apa sampeyan lan kanca mantan duwe anak? Banjur dhukungan bocah minangka bagean penting saka perjanjian finansial sing kudu ditindakake sajrone proses cerai. Alimony bocah yaiku jumlah sing ditindakake dening wong tuwa sing ora ngasuh kanggo ngrawat lan ngrawat bocah.

Apa sampeyan pengin POKEP DOKTOR anak?
DAPAT ING KONTAK DENGAN LAW & MORE

Dhukungan bocah

Apa sampeyan lan kanca mantan duwe anak? Banjur dhukungan bocah minangka bagean penting saka perjanjian finansial sing kudu ditindakake sajrone proses cerai. Alimony bocah yaiku jumlah sing ditindakake dening wong tuwa sing ora ngasuh kanggo ngrawat lan ngrawat bocah.

Menu cepet

Tingkat dhukungan bocah

Ing konsultasi, sampeyan lan mantan bisa setuju karo jumlah alimony bocah. Kesepakatan kasebut bakal dilebokake ing rencana pakumpulan. Yen sampeyan ora bisa kesepakatan, salah sijine pengacara kita bakal nulungi sampeyan. Kita bisa mbantu proses proses negosiasi, nemtokake jumlah alimony bocah kanggo sampeyan lan nggawe rencana parenting. Kita nangani tekad dhukungan bocah kanthi nggawe pangitungan pangopènan.

Hakim ora mung bakal ndeleng kahanan finansial panampa dhukungan bocah, nanging uga ing kahanan finansial para pamilik alimony saka bocah. Kanthi dhasar kahanan loro, pengadilan banjur bakal nemtokake jumlah alimony bocah.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-ing-hukum

 Nelpon +31 (0) 40 369 06 80

Mbetahaken pengacara cerai?

Pengacara pegatan

Ukum cerai

A divorce dadi wektu angel. Kita mbantu sampeyan liwat kabeh proses

Nyuwun cerai

Nyuwun cerai

Kita duwe pendekatan pribadi lan kita kerja bareng karo solusi sing cocog

Nafkah mitra

Nafkah mitra

Apa sampeyan arep mbayar utawa nampa dana? Lan pinten? Kita nuntun lan mbantu sampeyan babagan iki

Urip kanthi kapisah

Urip kanthi kapisah

Apa sampeyan pengin urip dhewe? Nulungi sampeyan

"Law & More pengacara

melu lan

bisa empathize karo

masalah klien"

Ngitung dhukungan bocah

Pitungan pangopènan minangka pitungan cukup rumit amarga akèh faktor sing kudu digatekake. Law & More bakal seneng nindakake pitungan pangopènan kanggo sampeyan.

Nentokake kebutuhan
Kaping pisanan, kabutuhan bocah kudu ditemtokake. Iki adhedhasar penghasilan kaya sadurunge pegatan. Yen ana biaya khusus, kayata sekolah internasional utawa perawatan bocah, biaya kasebut bisa ditambah.

Nentokake kapasitas finansial
Sawise kabutuhane bocah wis ditemtokake, petungan kapasitas ngisi beban ditindakake kanggo kalorone pihak. Pitungan iki nemtokake manawa wong sing duwe pangopènan duwe kapasitas finansial sing cukup kanggo bisa mbayar dhuwit. Kanggo nemtokake kapasitas finansial wong sing kudu mbayar nafkah, penghasilan bathi kudu ditemtokake dhisik. Pensiun bocah kasebut minangka penghasilan dhasar, kanthi ngetrapake kabeh sumber penghasilan, kayata upah, bathi lan anggaran anak.

Diskon care
Tiyang sepuh ingkang kedah mbayar alimony lan uga duwe hubungane karo bocah-bocah uga bakal duwe biaya kanggo perawatan bocah-bocah. Iki kalebu biaya kanggo blanja, nyopir bali lan kasebut. Ing asas, persentase tartamtu biaya kalebu ing pitungan

Jumlah persentase gumantung saka jumlah dina sing ngunjungi saben minggu. Ibune sing rata-rata sedina seminggu kanggo bocah perawatan, umpamane diskon perawatan 15% lan wong tuwa sing ngurus bocah telung dina seminggu nampa diskon care 35%.

Perbandingan kapasitas kapasitas
Langkah pungkasan kanggo ngetung dhukungan bocah yaiku nggawe persamaan bantalan beban. Ing persamaan iki, biaya bocah kasebut dibagi karo sampeyan lan mitra pasangan kanthi properti kanggo dhukungan. Kapasitas saka wong sing duwe pangopènan dibandhingake karo kapasitas wong sing tanggung jawab mbayar. Sawise kasebut, diskon perawatan bakal ditrapake lan diatur yen perlu. Skop dhukungan utamane kanggo dhukungan bocah. Yen isih ana ruang sawise, hakim uga bisa nemtokake pasangan al net.

Apa sampeyan pengin ngerti kepiye kahanan finansial sampeyan sawise pegatan? Hubungi Law & More lan kita bisa nemtokake sepira bayaran sing kudu dibayar utawa ditampa anak.

Dhukungan Bocah

Ngganti dhukungan bocah

Yen ora bisa ngganti alimony bocah ing konsultasi karo mantan karo mitra, bisa ngirim panjaluk pangowahan kanggo sampeyan ing pengadilan. Kita bisa nindakake iki yen ana kahanan sing diganti utawa yen, miturut sampeyan, pengadilan nemtokake pangopènan kanthi tatanan asli kanthi dhasar informasi sing ora bener utawa ora lengkap.

Sampeyan bisa mikir babagan kahanan ing ngisor iki, kayata:

• ngilangi utawa nganggur
• ngilangi bocah
• pakaryan anyar utawa beda
• ulang, cohabitate utawa mlebu ing kemitraan sing kadaptar
• pangowahan tatanan kontak

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl