Apa sampeyan pengin njaluk cerai? Banjur sampeyan butuh pengacara kanggo undang-undang pegatan cerai. Law & More siap mbantu sampeyan. Sanalika sampeyan lan pasangan cerai, ana pitakon penting.

NAMPANG UNTUK DIVORU?
DAPAT ING KONTAK DENGAN LAW & MORE

Nglamar pegatan

Apa sampeyan pengin njaluk cerai? Banjur sampeyan butuh pengacara kanggo undang-undang pegatan cerai. Law & More siap mbantu sampeyan.

Menu cepet

Sanalika sampeyan lan pasangan pegatan, pitakonan penting muncul.

• Apa sing dadi gegayutan karo cerai?
• Sapa sing bakal tetep manggon ing omah lan sapa sing bakal ninggalake omah utawa omah bakal adol?
• Kepiye carane ngrawat bocah (ren)?
• Apa sing disepakati babagan pambayaran dana anak lan pasangan?
• Lan apa perjanjian sing sampeyan lakoni babagan distribusi duweke?

Apa sampeyan butuh pitulung legal kanggo ngrampungake pegatan, nggawe draf perjanjian cerai lan rencana parenting? Law & More bakal mbantu ngrampungake pegatan. Pengacara kita duwe ilmu khusus babagan hukum kulawarga. Kita bakal nulung sampeyan yen sampeyan pengin njaluk cerai utawa yen sampeyan lan pasangan pengin ngatur cerai kanthi persetujuan.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-ing-hukum

 Nelpon +31 (0) 40 369 06 80

Mbetahaken pengacara cerai?

Dhukungan bocah

Dhukungan bocah

Sing pegatan duwe pengaruh gedhe kanggo bocah. Mulane, kita nempelake nilai gedhe kanggo kepentingan bocah-bocah

Nyuwun cerai

Ukum cerai

A divorce dadi wektu angel. Kita mbantu sampeyan liwat kabeh proses

Nafkah mitra

Nafkah mitra

Apa sampeyan arep mbayar utawa nampa dana? Lan pinten? Kita nuntun lan mbantu sampeyan babagan iki

Urip kanthi kapisah

Urip kanthi kapisah

Apa sampeyan pengin urip dhewe? Nulungi sampeyan

"Law & More pengacara

melu lan

bisa empathize karo

masalah klien"

Perceraian sajrone konsultasi bebarengan

Yen sampeyan lan pasangan sampeyan bisa konsultasi lan entuk persetujuan bebarengan, kita bakal nulungi sampeyan lan pasangan kanggo nggawe perjanjian sing jelas sajrone rapat ing kantor kita. Sawise persetujuan digawe babagan cerai kasebut, kita mesthekake manawa iki direkam kanthi rinci ing perjanjian cerai lan rencana parenting. Sawise persetujuan cerai wis digawe lan ditandatangani karo pasangan sampeyan, proses pegatan bisa rampung kanthi cepet.

Tandha sepihak

Sayang, ketegangan ing mitra biyen uga dhuwur banget, saengga ora realistis kanggo nganakake konsultasi bebarengan lan entuk persetujuan bebarengan. Banjur sampeyan bisa nyedhaki kita kanggo pitulung profesional pengacara cerai sing bakal ngrembug kabeh aspek hukum kanggo sampeyan. Kita ngarahake asil sing paling apik kanggo sampeyan. Kanthi cara, kita kanthi ati-ati nganggep saben aspek legal. Prejanjen cerai lan rencana pakaryan minangka dhasar kanggo masa depan lan masa depan anak sampeyan (ren). Pramila penting banget kanggo mikir babagan isi dokumen kasebut bebarengan karo a Law & More pengacara. Kanthi cara iki sampeyan bisa yakin manawa kabeh perjanjian bakal dilebokake ing kertas kanthi cara sing bener.

Persetujuan taler

Kesepakatan cerai, apa tegese? Persetujuan cerai yaiku persetujuan ditulis ing antarane sampeyan lan mitra. Prajanjian kasebut ngemot kabeh perjanjian, antara liya, alimony partner, distribusi efek omah, omah-omah omah-omah, pensiun lan tabungan tabungan. .

Rencana Parenting

Apa sampeyan duwe bocah cilik? Yen mangkono, wajib nggawe rencana pakaryan. Prejanjen cerai lan rencana parenting dadi loro bagean saka petisi kanggo aplikasi pegatan. Ing rencana parenting, perjanjian digawe babagan kahanan urip bocah-bocah, distribusi liburan, kesepakatan babagan tata cara nggedhekake lan ngunjungi. Kita bakal mbantu sampeyan nggawe lan ngrekam persetujuan. Kita uga nggawe pitungan alimony bocah.

Nglamar pegatan

Komponen ing ngisor iki wajib:
• divisi kabeh tugas perawatan lan ngurus;
• kesepakatan babagan cara sampeyan ngandhani saben liyane babagan bocah-bocah;
• jumlah lan wektu alimony sing bakal dibayar karo sampeyan utawa pasangan kanggo ngurus bocah;
• kesepakatan babagan sapa sing mbayar biaya khusus, kayata akhir minggu ing klub olahraga.

Saliyane komponen wajib, luwih wicaksana kanggo nggawe perjanjian babagan subjek sing ditemokake karo pasangan sampeyan penting. Sampeyan bisa mikir babagan perjanjian ing ngisor iki:

• perjanjian babagan pilihan sekolah, perawatan medis, lan akun tabungan;
• aturan, umpamane babagan wektu turu lan ngukum;
• kontak karo kulawarga, kayata simbah, nenek, nenek lan lik.

Pegatan karo bocah

Nglamar cerai ora mung duwe pengaruh gedhe ing urip sampeyan lan pasangan, nanging uga ana ing bocah (ren). Sing pegatan bakal nyebabake kancane dadi mantan. Nanging, iki ora ateges mantan uga bakal dadi mantan. Nggarap mantan pasangan sajrone lan sawise pegatan mbutuhake gaweyan. Nanging, wong tuwa sing kerja sama penting banget kanggo kesejahteraan anak. Ora ana kontak utawa hubungane karo wong tuwa sing duwe pengaruh negatif kanggo bocah. Apa sampeyan duwe bocah sing enom utawa luwih tuwa, penting manawa kapentingan dheweke dianggep ing proses cerai..

Kanggo mesthekake yen anak-anak sampeyan nandhang sethithik saka pegatan, penting kanggo nggawe kesepakatan sing jelas. Kita menehi saran legal lan negosiasi kanggo sampeyan.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl