wewaler

Informasi sing diwenehake ing Law & More B.V. situs web mung ditujokake kanggo nyedhiyakake informasi umum. Ora ana hak sing bisa dipikolehi saka informasi iki. Law & More B.V. ora bisa dicekel lan ora tanggung jawab kanggo karusakan apa wae utawa amarga ana informasi sing ora lengkap lan / utawa akurat sing diwenehake ing situs web. Informasi sing dikirim menyang Law & More B.V. liwat e-mail utawa formulir kontak ing situs web saka Law & More B.V. ora aman lan ora bakal dianggep dianggep rahasia.