Ana pirang-pirang kahanan ing babagan hukum pidana duwe pengaruh kanggo urip kita. Pramila kita asring nemoni sengaja. Contone, sampeyan bisa mikir babagan kahanan sing wis akeh ngombe lan mutusake kanggo drive. Yen sampeyan dicekel sawise mriksa alkohol sampeyan duwe masalah. Yen ngono sampeyan bisa didenda utawa malah njaluk saman.

ING PERLU LAWANER KRIMINAL?
KONTAK LAW & MORE

Hubungi kita

Pengacara pidana

Ana pirang-pirang kahanan ing babagan hukum pidana duwe pengaruh kanggo urip kita. Pramila kita asring nemoni sengaja. Contone, sampeyan bisa mikir babagan kahanan sing wis akeh ngombe lan mutusake kanggo drive. Yen sampeyan dicekel sawise mriksa alkohol sampeyan duwe masalah. Yen ngono sampeyan bisa didenda utawa malah njaluk saman. Kahanan umum liyane yaiku amarga ora nggatekke utawa ora peduli, tas penumpang ngemot artikel sing dilarang sing dijupuk saka liburan, barang utawa dana sing dituduhake ora bener. Apa wae sebab, akibat saka tumindak kasebut bisa dadi serius, lan dendhen pidana bisa munggah nganti jumlah EUR 8,200.

Menu cepet

Minangka wirausaha utawa sutradara perusahaan sampeyan uga bisa uga nemoni ukum pidana amarga saka posisi bisnis sampeyan. Iki bisa uga kedadeyan, sawise verifikasi dening panguwasa sing kompeten, perusahaan sampeyan diduga penipuan utawa transaksi sing ora biasa. Kajaba iku, partisipasi ing jagad bisnis bisa uga ora dingerteni nyebabake pelanggaran ekonomi utawa nglanggar aturan lingkungan sing bisa ditrapake kanggo bisnis sampeyan. Tumindak kasebut bisa duwe akibat serius kanggo perusahaan sampeyan lan nyebabake denda banget. Apa sampeyan nemokake ing kahanan kaya iki utawa apa sampeyan mbutuhake informasi luwih lengkap? Aja ragu-ragu hubungi pengacara pidana Law & More.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-ing-hukum

 Nelpon +31 (0) 40 369 06 80

Napa milih Law & More?

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja sing njamin supaya 100% saka klien kita nyaranake lan kita dirating rata-rata kanthi angka 9.4

"Pakaryan sing efisien
digawe iku terjangkau kanggo Pendhaftaran
perusahaan cilik. Aku bakal kuwat
nyaranake Law & More
marang perusahaan apa wae ing
Walanda. ”

Korban hukum pidana

Sampeyan uga bisa kedadeyan yen sampeyan ngadhepi ukum pidana saka perspektif 'korban'. Dina iki kita luwih tuku liwat internet. Biasane kabeh lancar lan sampeyan entuk apa sing dipesen. Sayange, kadhangkala salah: sampeyan wis mbayar akeh dhuwit kanggo prekara kayata telpon utawa laptop, nanging sing adol ora nate ngirim barang lan ora arep menehi. Pungkasan, yen sampeyan pengin menehi informasi babagan barang-barang sampeyan, sing adol ora ditemokake. Yen ngono sampeyan bisa dadi korban penipuan pidana.

Ing kahanan sampeyan kanthi ora sengaja nemoni hukum pidana, luwih becik diajak pengacara ing Law & More. Saben prekara ing konteks hukum pidana bisa drastis lan tumindak ing proses pidana bisa ngetrapake saben liyane kanthi cepet. Ana ing Law & More kita ngerti manawa tumindak ukum pidana bisa nduwe pengaruh gedhe ing urip sampeyan lan mulane kita fokus kanggo ngrampungake masalah klien kanthi cepet lan efisien. Pengacara pidana ing Law & More seneng nawakake dhukungan kanthi sah ing wilayah:

• Hukum pidana lalu lintas;
• Penipuan;
• Hukum pidana perusahaan;
• Penipuan.

Keahlian saka pengacara hukum pidana Law & More

Lalu lintas

Hukum pidana lalu lintas

Apa sampeyan dituduh nyopir ing pangaruh alkohol utawa obat-obatan? Nyuwun pitulungan legal.

Penipuan

Penipuan

Apa sampeyan dituduh ngapusi? Kita bisa menehi saran sampeyan

Hukum pidana perusahaan

Hukum pidana perusahaan

Apa sampeyan duwe masalah hukum pidana perusahaan? Kita bisa nulungi sampeyan

scam

scam

Apa sampeyan wis scammed? Miwiti proses legal

Hukum pidana lalu lintas

Minangka pembalap kendaraan sampeyan kudu nyegah tumindak sing mbebayani. Prilaku kaya ngono asring kedadeyan nalika ana alkohol ing lalu lintas. Wong ajeg njaluk konco rodha mobil sawise ngombe kakehan. Apa sampeyan ditangkep sawise mriksa alkohol utawa sampeyan nampa paukuman utawa senggol? Banjur luwih becik kanggo nyedhiyani dhewe karo pengacara ahli. Sawise kabeh, nyopir miturut pengaruh alkohol bisa diukum dening denda sing abot sing bisa nganti telung wulan ing pakunjaran utawa denda eur 8,300 lan sampeyan bisa uga njaluk penundaan nyopir. Nanging, bisa uga nalika interogasi utawa sajrone mriksa alkohol, aturan kasebut dilanggar polisi lan panguwasa pengadilan. Malah bisa uga amarga tes alkohol ora menehi bukti sing bener lan bisa mutlakake babagan pembunuhan. Ing sawetara kasus, penundaan apik utawa nyopir ora ditrapake. Law & More nduwe pengacara ahli babagan hukum pidana lalu lintas sing seneng menehi pitunjuk utawa nulungi sampeyan ing proses kasebut. Sampeyan bisa nemokake informasi luwih lengkap babagan prilaku mbebayani ing lalu lintas lan nyopir mabuk ing situs web lalu lintas.

Penipuan

Yen lelungan menyang Walanda, sampeyan ngliwati adat. Ing wektu kasebut, sampeyan ora diijini nggawa barang sing dilarang. Yen ora ngono utawa yen pihak panguwasa nemokake barang-barang sing dilarang amarga ora nggatekke utawa ora ngati-ati, hukuman bakal ngetrapake. Negara asal utawa negoro sampeyan ora duwe pengaruh kanggo prakara iki. Sanksi sing paling umum lan umum yaiku denda. Yen sampeyan wis nampa denda lan sampeyan ora setuju, sampeyan bisa nolak babagan iki ing Layanan Pendakwa Raya Umum Walanda ing rong minggu. Yen mbayar kanthi cepet, sampeyan uga bisa ngakoni utang. Iki sebabe sampeyan kudu takon dhisik karo pengacara babagan kahanan sampeyan. Tim pengacara kita entuk kawruh ahli lan bisa menehi saran lan nuntun sampeyan ing proses apa wae. Apa sampeyan butuh pitulung utawa duwe pitakon liyane? Hubungi Law & More. Sampeyan bisa nemokake informasi luwih lengkap babagan risiko lan akibat saka njupuk barang sing dilarang ing blog kita: 'Kastam Walanda'.

Gambar ukumUU Pidhara Hukum

Saiki, perusahaan saya tambah akeh babagan ukum. Kayata, bisa uga perusahaan sampeyan diduga nggawe ngasilake pajak sing salah utawa nglanggar peraturan lingkungan. Prekara kasebut kompleks lan bisa nyebabake akibat gedhe, pribadi uga bisnis. Ing kahanan kaya ngono, penting kanggo takon karo pengacara kanthi cepet. Pengacara ahli ora mung bakal nunjukake pakaryan sampeyan, kayata tugas kanggo menehi informasi marang panguwasa pajak, nanging uga mesthekake yen hak sing sampeyan (minangka perusahaan), kayata hak kanggo meneng, ora dilanggar. Apa sampeyan nangani hukum pidana minangka perusahaan lan sampeyan pengin saran utawa pitulung legal ing kahanan sampeyan? Sampeyan bisa gumantung Law & More. Spesialis spesialis duwe pendekatan profesional lan ngerti carane bisa mbantu sampeyan luwih lanjut.

scam

Ing kahanan tartamtu, sampeyan bisa uga rumangsa dibanting, umpamane nalika sampeyan tuku barang ing internet, mbayar dhuwit akeh lan ora nate nampi, tanpa karakteristik saka scam pidana. Supaya bisa ujar manawa penipuan pancen kriminal ing kasus hukum, mula ora ana sing salah utawa ngapusi manawa bakul digunakake kanggo adol. Scam sah diterangake minangka pindah wong liya kanggo ngirim dhuwit lan barang, tanpa niat kanggo ngirim apa-apa. Kepingin weruh apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan? Hubungi pengacara kita. Law & MorePengacara duwe pendekatan pribadi lan bisa netepke kahanan lan pilihan sampeyan.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 (0) 40 369 06 80 saka e-mail e-mail:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl

Hubungi-oranye