GAMPANG TANGGAPAN KANGGO?
MASALAH PUTRA PREVENT

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja kita njamin 100% klien kita
nyaranake kita lan kita dirating rata-rata karo 9.4

/ /
Persetujuan Pemukiman
/

Persetujuan pemukiman

Persetujuan pemukiman minangka jinis persetujuan khusus. Ing persetujuan pemukiman, pihak tujuan nggawe persetujuan babagan resolusi regejegan utawa kahanan liyane sing durung mesthi. Sampeyan uga minangka perjanjian sing bisa digunakake dening majikan lan karyawan kanthi sukarela, kanthi persetujuan bebarengan, mungkasi kontrak kerja. Persetujuan pemukiman bisa disimpulake kanggo kabeh jinis musuhan, nanging umume digunakake ing kasus pembuangan.

Apa perjanjian persetujuan

Nalika kesepakatan penyelesaian, majikan ora prelu njaluk idin kanggo dipecat karyawan saka Badan Asuransi Karyawan Walanda (UWV) utawa saka pengadilan kecamatan. Iki minangka alasan penting kenapa para pengusaha lan karyawan ing sawetara kasus seneng mungkasi kontrak kerja adhedhasar kesepakatan bebarengan kanthi kesepakatan penyelesaian. Alasan penting liyane kanggo milih kesepakatan yaiku kasunyatan manawa mandap kontrak kerja bisa diatur kanthi cepet lan gampang. Iki nggawe prabédan gedhe ing biaya ukum lan mula mupangat kanggo kalorone. Nanging, mesthine luwih cocog kanggo kalorone pihak entuk persetujuan kanthi dhukungan saka pengacara. Apa sampeyan pengin nggawe kesepakatan sing bakal nyegah masalah hukum mbesuk? Hubungi Law & More.

Pengacara perusahaan kita siyap kanggo sampeyan

Saben perusahaan unik. Mula, sampeyan bakal nampa saran legal sing cocog langsung karo perusahaan sampeyan.

Law and More

Kabar saka gawan

Yen kedadeyan kasebut, kita uga bisa ngadili sampeyan. Hubungi kita kanggo kahanan.

Law and More

Amarga disik

Kita njagong karo sampeyan kanggo nggawe strategi.

Law and More

Persetujuan pemegang saham

Apa sampeyan pengin nggawe aturan sing kapisah kanggo para pemegang saham saliyane artikel asosiasi sampeyan? Takon kita kanggo bantuan legal.

"Law & More pengacara
melu lan bisa empathize
karo masalah klien"

Isi perjanjian pemukiman

Ing perjanjian pemukiman, kahanan sing ditrapake perjanjian kerja dipungkasi. Isi sing pas karo perjanjian pemukiman gumantung karo kahanan lan kahanan tartamtu. Nanging, ana sawetara perkara sing mesthi ditetepake. Sepisanan, tanggal mandheg yaiku salah sawijining aspek sing paling penting saka kesepakatan pemukiman. Kaping pindho, wektu notifikasi kudu dirampungake. Pungkasane, perjanjian kudu ditindakake babagan wektu kerja sing isih nganti tanggal mungkasi. Sampeyan bisa manawa wektu pengecualian saka pakaryan disetujoni. Ing kasus kasebut, karyawan ora maneh kudu kerja, nanging hak kanggo gaji isih.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Perusahaan kita siyap nulungi sampeyan:

Kantor Law & More

Kesepakatan uga bisa ditindakake babagan keseimbangan cuti sing luar biasa lan pamukiman liyane, kayata komisi, skema bonus utawa skema saham. Kajaba iku, jumlah tunjangan transisi sing ditemtokake kanthi konsultasi antara majikan lan karyawan bakal dilebokake ing perjanjian pemukiman. Jumlah tunjangan transisi asring tundhuk karo negosiasi lan mesthi penting. Pramila kanthi wicaksana ngupaya pitulung hukum ing prakara iki. Tim kita bakal seneng mbantu sampeyan.

Kahanan babagan persetujuan pemukiman

Pegawe kasebut duwe hak sah kanggo mbatalake perjanjian penyelesaian sing ditandatangani sajrone rong minggu. Juragan kudu nyakup hak mundur karyawan ing perjanjian kasebut. Kajaba iku, nalika kesepakatan penyelesaian rampung, debit pungkasan diwenehake ing antarane para pihak. Iki tegese perusahaan lan karyawan ora bisa njaluk apa-apa maneh, kajaba liyane sing wis ditemtokake ing perjanjian penyelesaian. Pranata debit pungkasan biasane kalebu ing pungkasan perjanjian.

persetujuan pemukimanEntuk kanggo entuk pengangguran

Persetujuan pemukiman kudu terus nyatakake yen majikan wis njupuk inisiatif kanggo mungkasi pagawean. Karyawan banjur ora bakal dadi nganggur. Iki penting supaya karyawan bisa nampa keuntungan pengangguran. Kahanan ing ngisor iki uga kudu digayuh kanggo mesthekake yen karyawan berhak nampa keuntungan pengangguran:

  • juragan wis njaluk pegawe setuju kanggo buyaran;
  • persetujuan pemukiman njupuk akun wektu kabar;
  • pegawe bisa mbuktekaken sing utawa dheweke wis nggolèki lan nggoleki proyek anyar.

Saran - negosiasi - nggawe kesepakatan penyelesaian
Tim kita bakal seneng menehi saran kanggo sampeyan, kanggo negosiasi sampeyan lan nggawe kabeh perjanjian pemukiman kanggo sampeyan. Kita menehi saran babagan akal saka perjanjian pemukiman lan menehi kajelasan. Kita uga nyawang kepinginan khusus lan mesthekake yen sampeyan wis entuk keputusan sing apik lan apik. Nalika negosiasi, kita mbantu sampeyan entuk asil finansial sing optimal kanthi tliti sing apik

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.