Apa sampeyan kudu nggawe perusahaan?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja kita njamin 100% klien kita
nyaranake kita lan kita dirating rata-rata karo 9.4

/
Persetujuan kerjasama
/

Persetujuan kerjasama

Saben wirausaha utawa pribadi pribadi kudu ngrampungake pambentukan perjanjian kerjasama. Konten persetujuan kasebut kudu ditemtokake kanthi ati-ati. Nggawe kesepakatan dadi tugas kanggo spesialis. Sawise kabeh, praktike asring kedadeyan manawa ora kabeh rincian sing dipikirake kanthi ati-ati. Persetujuan kerjasama standar gampang ditemokake lan download online. Kesepakatan standar kasebut katon kaya solusi sing murah lan cepet, nanging ora. Sanajan niat lan persetujuan sadurunge, asring ana klausa ing kontrak kaya sing ora jelas utawa mbukak sawetara interpretasi sakteruse.

Pramila penting kanggo golek saran saka pengacara kesepakatan kerjasama khusus. Bakal nyegah ambiguitas lan prosedur larang ing mangsa ngarep. Kita bisa menehi saran sajrone rembugan sampeyan lan, yen sampeyan pengin, uga makili sampeyan. Sampeyan pengin saran? Banjur hubungi kita.

Kontrak koperasi

Penafsiran saka kontrak kerjasama, pitakon apa kontrak wis rampung kanthi bener lan akibat saka netepi kontrak kasebut dadi subjek saben dina. Kontrak kerjasama minangka salah sawijining keahlian Law & More.

Apa sampeyan butuh pitulung kanggo nggambar kontrak kerjasama? Apa kesepakatan sing ora ditrapake lan sampeyan pengin mungkasi kerjasama kasebut? Utawa sampeyan duwe pertelingkahan minangka asil kesepakatan? Iki minangka pitakonan yen pengacara kontrak kerjasama bakal seneng mbantu sampeyan. Kita duwe kabeh kawruh sing perlu kanggo nyedhiyakake solusi sing paling apik.

"Law & More pengacara
melu lan bisa empathize
karo masalah klien"

Topik sing ditangani dening Law & MorePengacara dadi:

  • drafting lan pambiji kontrak permanen lan sementara;
  • mandheg kontrak (mungkasi, bubar, mbuwang);
  • nempatake partai liyane kanthi standar yen ora netepi persetujuan kerjasama;
  • urusan sengketa saka persetujuan;
  • rembugan konten kontrak kerja sama.

Law & More yaiku perusahaan internasional babagan skop lan sifat layanan. Iki tegese saliyane perjanjian kerjasama nasional, fokus kita uga kesepakatan internasional. Persetujuan internasional mbutuhake perhatian tambahan babagan hukum lan peraturan sing ditrapake lan terjemahan saka istilah sing bener. Kita uga aktif kanggo wiwitan kanthi mbantu dheweke ngluncurake sukses.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara kita siyap nulungi sampeyan:

Kantor Law & More Photo

Nggawe persetujuan kerjasama

Minangka spesialis ing perjanjian kerjasama, kita dijaluk ngrancang utawa ngawasi macem-macem jinis perjanjian. Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake sawetara conto:

  • kontrak kerja;
  • syarat lan kahanan umum;
  • perjanjian pemegang saham;
  • perjanjian sewa lan sewa;
  • perjanjian dhuwit utangan;
  • kontrak bangunan;
  • tuku lan adol perjanjian;
  • perjanjian consignment;
  • kontrak agensi;
  • perjanjian ora pambocoran;
  • kontrak njupuk;
  • mbenerake perjanjian;
  • perjanjian distribusi.

Yen sampeyan nyewa Law & More kanggo nggayuh kesepakatan kerjasama, kita bakal ngomong karo sampeyan kanggo ngerti apa sing dikarepake. Banjur kita bakal nyelidiki kemungkinan lan nyiyapake perjanjian kanggo sampeyan kanthi ati-ati.

Kita digunakake kanthi cepet lan tepat lan sampeyan ora kudu ngenteni suwe kanggo mangsuli pitakon sampeyan. Apa sampeyan butuh pitulung kanggo nggayuh kesepakatan? Isi formulir kontak saka Law & More.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.