Pernyataan cookie

Apa cookie?

A cookie minangka file teks sing gampang lan cilik sing dilebokake ing komputer, telpon utawa tablet nalika ngunjungi situs web Law & More. Kuki kalebu karo kaca ing Law & More situs web. Informasi sing disimpen ing kene bisa dikirim maneh menyang server sawise riko menyang situs web. Iki ngidini situs web ngenali sampeyan, kaya kuwe, sajrone kunjungan sabanjure. Fungsi paling penting cookie yaiku mbedakake siji pengunjung saka liyane. Pramila, cookie asring digunakake ing situs web sing kudu mlebu. Contone, cookie njamin sampeyan tetep mlebu nalika sampeyan nggunakake situs web. Sampeyan bisa nolak nggunakake cookie sawayah-wayah, sanajan iki bisa mbatesi fungsi lan gampang panggunaan situs web.

Cookie fungsi

Law & More nggunakake cookie fungsional. Iki minangka cookie sing diselehake lan digunakake dening situs web kasebut. Cookie fungsional dibutuhake supaya bisa nggawe manawa situs web fungsine kanthi bener. Cookies iki dileksanakake kanthi rutin lan ora bakal ilang yen sampeyan ora milih cookie. Cookies fungsional ora nyimpen data pribadi lan ora ana informasi sing bisa ditelusuri. Cookie fungsional umpamane digunakake kanggo nyelehake peta geografis saka Peta Google ing situs web. Informasi iki dingerteni kanthi sabisa. Salajengipun Law & More wis nyatakake yen kita ora nuduhake informasi kasebut menyang Google lan manawa Google ora bisa nggunakake data sing dipikolehi liwat situs web kanggo tujuane dhewe.

Google Analytics

Law & More nggunakake cookie saka Google Analytics kanggo ngawasi prilaku pangguna lan tren umum lan entuk laporan. Sajrone proses kasebut, data pribadi pengunjung situs web diolah kanthi nggunakake cookie analitis. Ngaktifake cookie analisa Law & More kanggo ngukur lalu lintas ing situs web. Statistik iki mesthekake yen Law & More paham sepira digunakake situs web, apa sing dikunjungi pengunjung informasi lan kaca sing pengin dideleng saka situs web. Akibaté. Law & More ngerti bagean endi situs web sing populer lan fungsi sing kudu ditambah. Lalu lintas ing situs web dianalisa supaya bisa nambah situs web lan nggawe pengalaman kanggo pengunjung situs web kanthi nyenengake. Statistik sing diklumpukake ora ditelusuri wong lan ora dingerteni kanthi bisa. Kanthi nggunakake Law & More situs web, sampeyan menehi idin kanggo ngolah data pribadi kanthi Google kanthi cara lan kanggo tujuan sing diterangake ing ndhuwur. Google bisa menehi informasi iki kanggo pihak katelu yen Google sah nindakake utawa ora insidental amarga pihak katelu ngolah informasi atas jenenge Google.

Cookie kanggo integrasi media sosial

Law & More uga nggunakake cookie kanggo ngaktifake integrasi media sosial. Situs web kasebut ngemot tautan menyang jaringan sosial Facebook, Instagram, Twitter lan LinkedIn. Link iki nggawe bisa nuduhake utawa promosi kaca ing jaringan kasebut. Kode sing dibutuhake kanggo ngerteni link kasebut dikirim dening Facebook, Instagram, Twitter lan LinkedIn dhewe. Antarane liyane, kode kasebut nyelehake cookie. Iki ngidini jaringan sosial ngerteni sampeyan nalika sampeyan mlebu ing jaringan sosial kasebut. Salajengipun, informasi babagan kaca sing dituduhake diklumpukake. Law & More ora duwe pengaruh kanggo nyelehake lan nggunakake cookie dening pihak katelu kasebut. Kanggo informasi luwih lengkap babagan data sing diklumpukake dening jaringan media sosial, Law & More nuduhake pernyataan privasi Facebook, Instagram, Twitter lan LinkedIn.

Ngilangi cookie

Yen sampeyan ora pengin Law & More kanggo nyimpen cookie liwat situs web, sampeyan bisa mateni cookie ing setelan browser. Iki njamin cookie ora disimpen. Nanging, tanpa cookie, sawetara fungsi situs web bisa uga ora bisa digunakake kanthi bener utawa ora bisa digunakake kanthi bener. Wiwit cookie disimpen ing komputer sampeyan dhewe, sampeyan mung bisa mbusak dhewe. Kanggo nglakoni, sampeyan kudu takon manual browser sampeyan.