Saben wirausaha utawa pribadi pribadi wis nuntut hukum kontrak paling ora sapisan. Perselisihan sing ana gandhengane karo interpretasi kontrak, pitakon manawa kabeh komitmen sing dilebokake ing kontrak wis kaleksanan kanthi bener, lan akibat saka netepi sing ora bener yaiku tatanan dina.

Apa sampeyan kudu ngrewangi ngatasi masalah sing ora?
KONTAK LAW & MORE

Hukum Kontrak

Saben wirausaha utawa pribadi pribadi wis nuntut hukum kontrak paling ora sapisan. Perselisihan sing ana gandhengane karo interpretasi kontrak, pitakon manawa kabeh komitmen sing dilebokake ing kontrak wis kaleksanan kanthi bener, lan akibat saka netepi sing ora bener yaiku tatanan dina.

Apa sampeyan butuh pitulung babagan nggawe kontrak? Apa perjanjian sing digawe ora ditelusuri lan sampeyan pengin mungkasi kontrak kasebut? Utawa, sampeyan duwe pasulayan sing muncul amarga kesimpulan saka kontrak? Kita bakal seneng menehi layanan.

Conto topik sing pengin mbantu sampeyan:

• ngrancang lan netepke kontrak;
• mungkasi kontrak;
• ngrancang cathetan ditulis gawan yen ora kinerja kontrak;
• ngrampungake musuhan sing wis ana amarga kesepakatan kontrak;
• ngrembug babagan konten.

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Pengacara-ing-hukum

 Nelpon +31 40 369 06 80

"Law & More pengacara
melu lan
bisa empathize karo
masalah klien ”

Ora ana mental sing ora becik

Kita seneng mikir kreatif lan katon ngluwihi aspek legal kahanan. Kabeh iku kanggo njupuk inti saka masalah lan ngrampungake kanthi prekara sing ditemtokake. Amarga mentalitas lan pengalaman sing ora apik lan klien bisa dipercaya dhukungan sah pribadi lan efisien.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl