KONTAK LAW & MORE. KANGGO SUKAN KAMI ING PERKHIDMATAN


Ngirim Pesen ...


Contact Us


Rincian kontak Eindhoven

Alamat: De Zaale 11
Kode pos: 5612 AJ Eindhoven
Negara: Walanda

E-mail: info@lawandmore.nl
Tel: + 31 40 369 06 80
Kamar Perdagangan: 27313406

 

Rincian kontak Amsterdam

Alamat: Amstelveenseweg 500
Kode pos: 1081 KL Amsterdam
Negara: Walanda

E-mail: info@lawandmore.nl
Tel: + 31 20 369 71 21
Kamar Perdagangan: 27313406

Kita minangka perusahaan hukum dinamis kanthi karakter internasional. Kita ngomong Walanda, Inggris, Prancis, Jerman, Turki, Rusia lan Ukrainia. Firma kita nawakake layanan ing bagean hukum kanggo perusahaan, pemerintah, institusi lan individu. Klien kita teka saka Walanda lan ing luar negeri. Kita dikenal kanggo menehi komitmen, gampang sing bisa diakses, didorong, tanpa omong kosong.

Conto topik sing pengin kita tutup kanggo sampeyan yaiku:

• Kepentingan sampeyan mesthi teka dhisik karo kita;
• Kita langsung nyedhaki;
• Kita ngisi tarif sing cukup lan bisa dianggo kanthi transparan;
• Kita duwe kantor ing Eindhoven lan Amsterdam.

Hubungi kita lan staf bakal seneng mbantu sampeyan

Tom Meevis
Ngatur Mitra Partai / Pengacara

Maxim Hodak
Partner / Pengacara

Ruby van Kersbergen
Pengacara-ing-hukum

Aylin Selamet
Pengacara-ing-hukum

Yara Knoops
Penasehat Hukum