ING BUTUH PENGACARA PROSEDUR SIPIL?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja kita njamin 100% klien kita
nyaranake kita lan kita dirating rata-rata karo 9.4

/
Hukum Acara Perdata
/

Hukum Acara Perdata

Hukum prosedural sipil ngurusi proses ing kasus perdata. Sampeyan bakal teka menyang kontak karo iki yen tuntutan hukum diwiwiti ing basis saka panggilan utawa petisi. Iki kalebu kabeh aturan sing ana hubungane karo proses hukum. Mikir babagan cara sengketa kudu ditindakake, cara litigasi lan syarat kanggo dokumen prosedural.

Hukum prosedural sipil nduweni aturan sing akeh banget. Mulane, perwakilan hukum wajib ditrapake ing umume kasus perdata. Iki tegese warga lan perusahaan diwajibake nyewa pengacara sajrone proses.

Apa sampeyan pengin miwiti proses? Utawa wis nampa panggilan? Pengacara kita bakal seneng mbantu sampeyan. Pengacara kita spesialis ing hukum prosedural sipil lan bisa menehi pitulungan sing apik sajrone proses hukum.

"Law & More pengacara
melu lan bisa empathize
karo masalah klien"

Citra hukum acara perdata

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Hukum tata cara Perdata kita siap mbantu sampeyan:

Kantor Law & More

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.