Sampeyan pribadi? Apa sampeyan butuh saran legal lan sampeyan kepengin entuk pemahaman sing jelas babagan posisi legal? Banjur sampeyan ana ing panggonan sing bener. Law & More nawakake kemungkinan saran hukum kanthi nggunakake Scan Case. Iki minangka penyelidikan babagan latar mburi babagan pitakonan sing diajukake marang sampeyan. Nerangake apa sing wis disusun utawa apa sing isih ana, ing ngendi titik minat lan solusi bisa uga. Saben tugase milih dhewe lan diwenehi pendekatan sing cocog. Keuntungan banget kanggo sampeyan supaya posisi legal ditliti dening ahli.

Pitakonan NENGGALUT POSITION LEGAL?
GAMPANG ING INS KASKUL SAIKI!

Scan Case

Sampeyan pribadi? Apa sampeyan butuh saran legal lan sampeyan kepengin entuk pemahaman sing jelas babagan posisi legal? Banjur sampeyan ana ing panggonan sing bener. Law & More nawakake kemungkinan saran hukum kanthi nggunakake Scan Case. Iki minangka penyelidikan babagan latar mburi babagan pitakonan sing diajukake marang sampeyan. Nerangake apa sing wis disusun utawa apa sing isih ana, ing ngendi titik minat lan solusi bisa uga. Saben tugase milih dhewe lan diwenehi pendekatan sing cocog. Keuntungan banget kanggo sampeyan supaya posisi legal ditliti dening ahli.

Carane ora iku bisa?

Sampeyan ngirim panjaluk Case Scan nggunakake formulir aplikasi online. Sawise nampa panjaluk kasebut, kita bakal ngubungi kanthi telpon. Sawise persetujuan bebarengan lan menehi tandha perjanjian persetujuan, kita bakal miwiti karo Case Scan. Adhedhasar fakta lan sumber hukum sing relevan, kahanan hukum lan resiko bakal dianalisis kanthi bener. Sawise nganalisa, kita ngrumusake saran sing ditulis, sing ana pertimbangane menehi katrangan babagan saran. Iki mbahas kemungkinan lan netepke tingkat sukses. Asil saka Case Scan nyebabake laporan 2 nganti 4 kaca. Nasihat iki ditulis kanthi basa sing bisa dingerteni, prakteke bisa digunakake lan langsung ditrapake. Adhedhasar Kasus Scan, sampeyan bisa nemtokake tumindak sing pengin ditindakake, lan apa risiko sing pengin ngilangi utawa matesi sabisa.

Law & More ora wajib menehi panjaluk kanggo Scan Case. Ing sawetara kahanan, kita bisa nolak kanggo nglakokake Case Scan, umpamane yen tiba ing njaba ruang layanan.

Hubungi langsung liwat tombol.

Kita bakal nelpon sampeyan kanthi cepet.

Rencana langkah demi langkah: pindai sampeyan sak seminggu

Tugas panampa

Tugas panampa

Sawise persediaan, kita bakal ngubungi kanthi telpon. Kita miwiti nggarap pindai kanthi persetujuan. Law & More ora wajib diwenehake saben panjalukan kanggo Scan Case

njelasno

njelasno

Kahanan kasebut bakal dipetung adhedhasar fakta lan sumber hukum sing relevan lan sampeyan bakal nampa laporan penasihat

Laporan penasihat

Laporan penasihat

Posisi legal sampeyan wis digarap kanthi jelas kanthi cara menehi laporan penasihat. Nasihat iki praktis lan langsung ditrapake

Tindakake lampah

Tindakake lampah

Adhedhasar pindai, sampeyan bisa nemtokake tumindak sing pengin ditindakake. Kita uga bisa nuntun sampeyan ing proses tindakake

“The contact with Law & More was extremely positive and very professional from the start”

price

Case Scan duwe tarif tetep, proposal sing jelas lan konfirmasi pesenan. Sampeyan ngerti persis rega kegiatan kasebut Law & More performs kanggo sampeyan. Ragad kanggo Case Scan yaiku € 750 saben jam ora kalebu 21% PPN.

Tulung dicathet! Law & More ora minangka anggota Dewan Bantuan Hukum, iki tegese sampeyan ora duwe pilihan kanggo nampa bantuan hukum sing disubsidi.

Kanggo mindai kompleks utawa komprehensif, biaya tambahan ditrapake. Mesthi wae, tingkat kasebut bakal disepakati karo sampeyan kanthi luwih awal.

Langkah sabanjure

We are happy to assist you in applying the advice and to help you take the necessary actions. Of course, you are not obliged to take a further step as a result of the Case Scan. Possible follow-up activities resulting from the Case Scan will – if you wish – be laid down in a sequential assignment.

Akhire

Wigati dimangerteni manawa Case Scan mung kanggo indikasi, ora ana hak sing bisa dituntut. Istilah lan kahanan umum kanggo layanan kita.

Yen sampeyan minangka pengusaha lan sampeyan duwe masalah legal, kita bakal seneng mbantu sampeyan ing layanan liya. Apa sampeyan duwe pitakon? Hubungi pengacara Law & More.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl