Pitakonan NENGGALUT POSITION LEGAL?
GAMPANG ING INS KASKUL SAIKI!

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja kita njamin 100% klien kita
nyaranake kita lan kita dirating rata-rata karo 9.4

/
Scan pindai
/

Scan Case

Sampeyan pribadi? Apa sampeyan butuh saran legal lan sampeyan kepengin entuk pemahaman sing jelas babagan posisi legal? Banjur sampeyan ana ing panggonan sing bener. Law & More nawakake kemungkinan saran hukum kanthi nggunakake Scan Case. Iki minangka penyelidikan babagan latar mburi babagan pitakonan sing diajukake marang sampeyan. Nerangake apa sing wis disusun utawa apa sing isih ana, ing ngendi titik minat lan solusi bisa uga. Saben tugase milih dhewe lan diwenehi pendekatan sing cocog. Keuntungan banget kanggo sampeyan supaya posisi legal ditliti dening ahli.

Carane ora iku bisa?

Sampeyan ngirim panjaluk Case Scan nggunakake formulir aplikasi online. Sawise nampa panjaluk kasebut, kita bakal ngubungi kanthi telpon. Sawise persetujuan bebarengan lan menehi tandha perjanjian persetujuan, kita bakal miwiti karo Case Scan. Adhedhasar fakta lan sumber hukum sing relevan, kahanan hukum lan resiko bakal dianalisis kanthi bener. Sawise nganalisa, kita ngrumusake saran sing ditulis, sing ana pertimbangane menehi katrangan babagan saran. Iki mbahas kemungkinan lan netepke tingkat sukses. Asil saka Case Scan nyebabake laporan 2 nganti 4 kaca. Nasihat iki ditulis kanthi basa sing bisa dingerteni, prakteke bisa digunakake lan langsung ditrapake. Adhedhasar Kasus Scan, sampeyan bisa nemtokake tumindak sing pengin ditindakake, lan apa risiko sing pengin ngilangi utawa matesi sabisa.

Law & More ora wajib menehi panjaluk kanggo Scan Case. Ing sawetara kahanan, kita bisa nolak kanggo nglakokake Case Scan, umpamane yen tiba ing njaba ruang layanan.

Rencana langkah demi langkah: pindai sampeyan sak seminggu

Law and More

Tugas panampa

Sawise persediaan, kita bakal ngubungi kanthi telpon. Kita miwiti nggarap pindai kanthi persetujuan. Law & More ora kapekso kanggo menehi saben request kanggo Case Scan.

Law and More

njelasno

Kahanan kasebut bakal dipetakan adhedhasar fakta sing relevan lan sumber hukum lan sampeyan bakal nampa laporan penasehat.

Law and More

Laporan penasihat

Posisi legal sampeyan digarap kanthi argumen sing jelas kanthi laporan penasehat. Saran iki praktis lan langsung ditrapake.

Law and More

Tindakake lampah

Adhedhasar pindai, sampeyan bisa nemtokake tumindak sing pengin ditindakake. Kita uga bisa nuntun sampeyan ing proses tindakake.

"Kontak karo Law & More pancen positif lan profesional banget wiwit wiwitan ”

price

Case Scan duwe tarif tetep, proposal sing jelas lan konfirmasi pesenan. Sampeyan ngerti persis rega kegiatan kasebut Law & More performs kanggo sampeyan. Ragad kanggo Case Scan yaiku € 750 saben jam ora kalebu 21% PPN.

Tulung dicathet! Law & More ora minangka anggota Dewan Bantuan Hukum, iki tegese sampeyan ora duwe pilihan kanggo nampa bantuan hukum sing disubsidi.

Kanggo mindai kompleks utawa komprehensif, biaya tambahan ditrapake. Mesthi wae, tingkat kasebut bakal disepakati karo sampeyan kanthi luwih awal.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara kita siyap nulungi sampeyan:

Kantor Law & More

Langkah sabanjure

Kita seneng mbantu sampeyan nalika ngetrapake saran lan mbantu sampeyan nindakake tindakan sing dibutuhake. Mesthi wae, sampeyan ora wajib njupuk langkah sabanjure minangka asil saka Scan Scan. Bisa uga kegiatan tindakake asil saka Scan Scan - yen sampeyan pengin - dilebokake ing tugas sing runtut.

Akhire

Wigati dimangerteni manawa Case Scan mung kanggo indikasi, ora ana hak sing bisa dituntut. Istilah lan kahanan umum kanggo layanan kita.

Yen sampeyan minangka pengusaha lan sampeyan duwe masalah legal, kita bakal seneng mbantu sampeyan ing layanan liya. Apa sampeyan duwe pitakon? Hubungi pengacara Law & More.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.