PELUANG CAREER

Law & More

Law & More iku dinamis, tenan hukum multidisiplin, dumunung ing Science Park ing Eindhoven; uga disebut Lembah Silikon Walanda. We gabungke kawruh saka perusahaan gedhe lan kantor pajak karo manungsa waé pribadi lan layanan Ngatur-digawe sing cocog karo kantor butik. Firma hukum kita pancen internasional babagan ruang lingkup lan sifat layanan kita lan kerjane kanggo macem-macem klien Walanda lan internasional sing canggih, saka perusahaan lan institusi nganti individu. Kanggo nyedhiyakake klien layanan sing paling apik, kita duwe tim khusus pengacara lan ahli hukum multibasa, sing nguwasani basa Rusia, lan liya-liyane. Tim kasebut nduweni atmosfer sing nyenengake lan ora resmi.

Saiki kita duwe ruang kanggo siswa siswa. Minangka intern siswa, sampeyan melu praktik saben dinane lan entuk dhukungan sing apik. Ing pungkasan internship sampeyan, sampeyan bakal nampa penilaian internship saka kita lan sampeyan bakal mundhak maneh kanggo mangsuli pitakon apa profesi legal kanggo sampeyan. Suwene internship ditemtokake ing konsultasi.

Profile

Kita ngarepake ing ngisor iki saka intern siswa (s):
  • Katrampilan nulis sing apik banget
  • Perintah sing apik kanggo basa Walanda lan Inggris
  • Sampeyan nindakake pendidikan sah ing tingkat HBO utawa WO
  • Sampeyan duwe demonstrasi babagan hukum perusahaan, hukum kontrak, hukum kulawarga utawa hukum imigrasi
  • Sampeyan ora duwe sikap sing ora ana gunane lan bakat lan ambisi
  • Sampeyan kasedhiya kanggo 3-6 wulan

Response

Apa sampeyan pengin nanggapi lowongan iki? Kirimi CV, huruf motivasi lan dhaptar tandha-tandha menyang [email dilindhungi] Sampeyan bisa alamat layang marang Pak TGLM Meevis. Law & More mesthi kasengsem ngerteni profesional sing trampil lan ambisi kanthi pendhidhikan lan latar profesional.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Pengacara

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Pengacara-ing-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-ing-hukum

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.