Apa sampeyan pengin netepake perusahaan? Utawa sampeyan wis dadi wirausaha? Yen ngono, mesthine sampeyan kudu nglakoni hukum bisnis. Saiki ing pambentukan perusahaan sampeyan bakal kudu ngrampungake pitakon babagan perusahaan sing paling cocog. Uga, kabeh jinis perjanjian kudu diciptakake. Sajrone pirang-pirang taun bisa owah-owahan ing njero perusahaan uga. Formulir perusahaan bisa uga ora cocog maneh. Konflik bisa uga kedadeyan ing antarane para pemegang saham utawa antarane kanca.

ING BISA PAKSA KORPORATE?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

Hukum Bisnis / Hukum Corporate

Apa sampeyan pengin netepake perusahaan? Utawa sampeyan wis dadi wirausaha? Yen ngono, mesthine sampeyan kudu nglakoni hukum bisnis. Saiki ing pambentukan perusahaan sampeyan bakal kudu ngrampungake pitakon babagan perusahaan sing paling cocog. Uga, kabeh jinis perjanjian kudu diciptakake. Sajrone pirang-pirang taun bisa owah-owahan ing njero perusahaan uga. Formulir perusahaan bisa uga ora cocog maneh. Konflik bisa uga kedadeyan ing antarane para pemegang saham utawa antarane kanca. Utawa bisa uga perusahaan sampeyan ora duwe aset cairan sing cukup maneh. Law & More minangka ahli khusus babagan babagan hukum bisnis Walanda. Saka wayahe madeg nganti wektu likuiditas perusahaan, kita bisa menehi saran legal lan fiskal.

Menu cepet

Hukum ukum

We ing Law & More bisa mbantu sampeyan milih formulir perusahaan sing bener. Beda bisa ditindakake antarane wujud kanthi pribadine lan wujud kanthi sah tanpa kapribadhen. Yen perusahaan duwe kapribaden sing sah, bisa melu transaksi sah kaya wong alami. Yen ngono perusahaan sampeyan bisa nganakke perjanjian, duwe barang lan utang lan bisa tanggung jawab.

Tom Meevis - Pendhukung Eindhoven

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

 Nelpon +31 40 369 06 80

Napa milih Law & More?

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja sing njamin supaya 100% saka klien kita nyaranake lan kita dirating rata-rata kanthi angka 9.4

"Law & More pengacara
melu lan
bisa empathize karo
masalah klien ”


Pamrentahan Perusahaan

Yen sampeyan pengin mbukak perusahaan, sampeyan kudu milih wujud perusahaan. Formulir legal endi sing cocog gumantung karo macem-macem faktor, kayata syarat nggabung, kapribaden sah, gabungan lan sawetara tanggung jawab lan bisa uga transfer transfer saham. Lan apa yen mitra saka kemitraan umum (VOF) kepengin ninggalake perusahaan kasebut? Lan apa karo Flex-BV? Iki subjek diatur dening hukum perusahaan. Akeh perkara sing bisa diatur kanthi kontrak kanthi luwih dhisik. Kanthi mekaten, luwih becik kalebu layanan saka pengacara perusahaan sadurunge nyetel perusahaan kasebut.

Kerjasama

Apa sampeyan, minangka perusahaan, kepengin nggarap perusahaan liyane kanthi tujuan supaya posisi pasar sampeyan? Utawa, sebaliknya, kanthi rencana mlebu pasar anyar? Yen sampeyan pengin dadi aliansi strategis, kita bisa menehi saran babagan resiko lan keuntungan. Salajengipun, kita bisa, bareng, ngerti apa bentuk kerjasama sing cocog.

Hukum Bisnis

Gabungan lan pitukon

Apa sampeyan pengin nggabungake karo perusahaan liyane, amarga sampeyan pengin nggawe stimulasi kayata? Banjur ana telung jinis penggabungan: penggabungan perusahaan, panggabungan saham lan penggabungan sah. Sing paling cocog kanggo perusahaan sampeyan gumantung ing kahanan tartamtu. Law & More pengacara bisa menehi saran babagan topik iki.

Kadhangkala perusahaan liyane bisa uga kepincut karo sampeyan. Bisa nawakake sampeyan adol bisnis sampeyan. Yen sampeyan pengin nampa panyuwunan iki, mula kita bisa menehi saran sadurunge. Kita uga bisa rembugan sampeyan.

Yen perusahaan ora kepengin bisa didol lan pamindhahan kasebut nyedhaki para pemegang saham, kita ngomongake pengambilan mungsuh. Kita ngerti carane nglindhungi perusahaan sampeyan ing kahanan kaya ngono lan bisa mbantu sampeyan menehi saran legal.

Kejabi, sampeyan kudu nindakake kanthi tenanan, utamane yen sampeyan minangka perusahaan sing tuku perusahaan liyane. Sampeyan pengin kabeh informasi sing perlu kanggo nggawe pilihan sing dipikirake babagan penggabungan utawa akuisisi.

Pengacara perusahaan saka Law & More bakal menehi konsultasi legal sing jelas babagan perusahaan sampeyan. Kita nerjemahake ukum kasebut menyang istilah praktis, saengga sampeyan bisa entuk manfaat saka saran kita. Ing cendhak, Law & More bisa menehi pitulung hukum babagan perkara-perkara ing ngisor iki:

• panyiapan perusahaan
• keuangan
• kerja sama antara perusahaan
• penggabungan lan akuisisi
• rembugan lan litig nalika ana konflik antarane pemegang saham lan / utawa kanca
• tanggung jawab direktur

Ora ana mental sing ora becik

Kita seneng mikir kreatif lan katon ngluwihi aspek legal kahanan. Kabeh iku kanggo njupuk inti saka masalah lan ngrampungake kanthi prekara sing ditemtokake. Amarga mentalitas lan pengalaman sing ora apik lan klien bisa dipercaya dhukungan sah pribadi lan efisien.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 saka e-mail e-mail:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl