Praktik komersial sing ora adil liwat kenaikan telpon

Laku komersial sing ora adil liwat sales telpon dilaporake luwih asring. Iki minangka kesimpulan saka Otoritas Walanda kanggo Konsumen lan Pasar, pengawas independen sing ngadeg kanggo konsumen lan bisnis. Wong nyedhaki luwih akeh kanthi telepon kanthi tawaran tawaran diskon, preian lan kontes. Kerep, tawaran kasebut dirumusake kanthi cara sing ora jelas, saengga para pelanggan pungkasane kudu ngluwihi sing dikarepake. Hubungi telpon iki asring diikuti dening praktik koleksi pembayaran agresif. Kajaba iku, wong sing mung setuju nampa informasi uga ditekan kanggo mbayar. Otoritas Walanda kanggo Konsumen lan Pasar menehi saran wong sing ngubungi telpon kanthi tawaran kaya ngono kanggo mungkasi telpon, nolak tawaran kasebut lan ora mbayar tagihan kasebut.

Waca liyane: https://rechtennieuws.nl/56668/acm-toename-oneerlijke-handelspraktijken-via-telefonische-verkoop/

Share