Prilaku transgresif ing papan kerja

Prilaku transgresif ing papan kerja

#MeToo, drama babagan The Voice of Holland, budaya wedi ing De Wereld Draait Door, lan liya-liyane. Warta lan media sosial akeh crita babagan prilaku transgresif ing papan kerja. Nanging apa peran juragan nalika nerangake prilaku transgressive? Sampeyan bisa maca babagan iki ing blog iki.

Apa prilaku transgressive?

Prilaku transgresif nuduhake prilaku wong sing ora dihormati watese wong liya. Iki bisa uga kalebu pelecehan seksual, bullying, agresi, utawa diskriminasi. Prilaku lintas wates bisa ditindakake kanthi online lan offline. Prilaku transgresif tartamtu bisa uga katon lugu lan ora ateges ngganggu, nanging asring cilaka wong liya ing tingkat fisik, emosional, utawa mental. Kerusakan iki bisa nyebabake masalah kesehatan sing serius kanggo wong sing melu, nanging pungkasane ngrusak majikan ing bentuk ketidakpuasan kerja lan tambah absen. Mulane kudu katon ing papan kerja apa prilaku sing cocog utawa ora cocog lan apa akibate yen wates kasebut dilewati.

Kewajiban majikan

Ing Undhang-undhang Kondisi Kerja, pengusaha kudu njamin lingkungan kerja sing aman. Majikan kudu njupuk langkah kanggo nyegah lan nglawan prilaku transgresif. Para majikan umume ngatasi iki kanthi ngetutake protokol prilaku lan milih penasihat rahasia. Kajaba iku, sampeyan kudu menehi conto sing apik dhewe.

Tumindak protokol

Organisasi kudu duwe kajelasan babagan wates-wates sing ditrapake ing budaya perusahaan lan kepiye cara ngatasi wates-wates kasebut. Ora mung iki mesthekake yen karyawan kurang kamungkinan kanggo ngliwati wates iki, nanging karyawan sing nemokke prilaku transgressive ngerti sing juragan bakal nglindhungi lan nggawe wong aran luwih aman. Mulane, protokol kasebut kudu nyumurupi prilaku sing dikarepake saka karyawan lan prilaku sing ana ing prilaku transgressive. Sampeyan uga kudu nyakup panjelasan babagan carane karyawan bisa nglaporake prilaku transgressive, langkah apa sing ditindakake majikan sawise laporan kasebut lan apa akibat saka prilaku transgressive ing papan kerja. Mesthine, penting yen karyawan ngerti eksistensi protokol iki lan manawa majikan tumindak.

Trustee

Kanthi milih wong sing dipercaya, karyawan duwe titik kontak kanggo takon lan nggawe laporan. Dadi fiduciary duwe tujuan kanggo menehi tuntunan lan dhukungan kanggo karyawan. Sing dipercaya bisa dadi wong ing njero utawa merdika saka njaba organisasi. A confidant saka njaba organisasi duwe kauntungan sing padha ora tau melu ing masalah, kang bisa nggawe wong luwih gampang kanggo nyedhaki. Kaya protokol prilaku, karyawan kudu kenal karo wong sing dipercaya lan cara ngubungi dheweke.

Budaya perusahaan

Intine yaiku majikan kudu njamin budaya sing mbukak ing organisasi ing ngendi masalah kasebut bisa dibahas lan karyawan rumangsa bisa nelpon saben liyane kanggo tumindak sing ora dikarepake. Mulane, majikan kudu njupuk subyek iki kanthi serius lan nuduhake sikap kasebut marang karyawan. Iki kalebu njupuk langkah yen laporan prilaku lintas wates digawe. Langkah-langkah kasebut kudu gumantung banget marang kahanan. Nanging, penting kanggo nuduhake korban lan karyawan liyane manawa prilaku lintas wates ing papan kerja ora bakal ditoleransi.

Minangka majikan, apa sampeyan duwe pitakonan babagan ngenalake kabijakan babagan prilaku transgresif ing papan kerja? Utawa sampeyan, minangka pegawe, korban saka prilaku transgressive ing karya, lan juragan ora njupuk langkah cekap? Banjur hubungi kita! kita pengacara pegawean bakal seneng mbantu sampeyan!

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.