Seluk beluk perusahaan tingkat loro sing kukumipun

Perusahaan tingkat loro sing kukumipun minangka perusahaan khusus sing bisa ditrapake kanggo NV lan BV (uga koperasi). Kita asring nganggep manawa iki mung ditrapake kanggo grup operasi internasional kanthi bagean kegiatane ing Walanda. Nanging, iki ora mesthi kudu kedadeyane; rezim struktur bisa ditrapake luwih cepet saka sing diarepake. Apa iki prekara sing kudu dihindari utawa uga duwe kaluwihan? Artikel iki mbahas babagan seluk-beluk perusahaan tingkat loro sing kukumipun kanthi undang-undang lan ngidini sampeyan bisa menehi evaluasi babagan efek.

Seluk beluk perusahaan tingkat loro sing kukumipun

Tujuan saka perusahaan tingkat loro sing kukumipun

Perusahaan tingkat loro sing kukumipun dilebokake ing sistem hukum kita amarga pangembangan kepemilikan saham ing tengah abad kepungkur. Yen ana biasane dadi pemegang saham sing duwe komitmen kanggo jangka panjang, dadi luwih umum (sanajan dana pensiun) nandur modal kanthi cepet ing perusahaan. Amarga iki uga nyebabake kurang keterlibatan, Rapat Umum Pemegang Saham (ing ngisor iki 'GMS') kurang bisa ngawasi manajemen. Iki nyebabake legislator ngenalake perusahaan tingkat loro sing sah ing taun 1970-an: sawijining bentuk bisnis khusus ing endi pengawasan sing luwih ketat digoleki ing keseimbangan antara tenaga kerja lan modal. Keseimbangan kasebut ditrapake kanggo nggayuh tugas lan kekuwatan Dewan Pengawas (sabanjure 'SB') lan ngenalake Dewan Kerja kanthi nggunakake kekuwatan GMS.

Saiki, pangembangan kepemilikan saham isih relevan. Amarga peran akeh pemegang saham ing perusahaan gedhe pasif, bisa uga sekelompok pemegang saham cilik dadi pimpinan GMS lan duwe kekuwatan gedhe babagan manajemen. Suwene kepemilikan saham nyengkuyung wawasan jangka cendhak ing endi saham kudu nambah regane kanthi cepet. Iki minangka pandangan sempit babagan kepentingan perusahaan, amarga para pemangku kepentingan perusahaan (kayata para karyawan) entuk manfaat saka visi jangka panjang. Kode Tata Kelola Perusahaan ngomong babagan 'nggawe nilai jangka panjang' ing konteks iki. Mula, perusahaan tingkat loro sing sah isih dadi wujud perusahaan penting saiki, sing tujuane ngrampungake keseimbangan kepentingan para pemangku kepentingan.

Perusahaan endi sing layak kanggo rezim struktur?

Aturan tingkat loro sing sah (uga diarani rezim struktur utawa 'structuurrregime' ing basa Walanda) ora langsung diwajibake. Undhang-undhang kasebut nemtokake persyaratan sing kudu dipenuhi perusahaan sadurunge aplikasi bisa diwajibake sawise periode tartamtu (kajaba ana pambebasan, sing bakal dibahas ing ngisor iki). Syarat kasebut ditemtokake ing bagean 2: 263 saka Kode Sipil Walanda ('DCC'):

  • The modal langganan perusahaan bebarengan karo cadangan sing kasebut ing neraca kalebu cathetan panjelasan sing jumlah paling ora jumlah sing ditemtokake dening Keputusan Royal (saiki tetep ing € 16 yuta). Iki uga kalebu saham sing dituku maneh (nanging ora dibatalake) lan kabeh cadangan sing didhelikake kaya sing ditampilake ing cathetan panjelasan.
  • Perusahaan, utawa perusahaan sing gumantung, wis nggawe Dewan Kerja adhedhasar kewajiban ukum.
  • Paling ora 100 karyawan ing Walanda kerja dening perusahaan lan perusahaan sing gumantung. Kasunyatan manawa karyawan ora duwe pegawean permanen utawa full-time ora duwe peran penting ing perkara kasebut.

Apa sing diarani perusahaan sing gumantung?

Konsep penting saka syarat kasebut yaiku perusahaan gumantung. Ana asring kesalahpahaman manawa aturan tingkat loro sing sah ora ditrapake kanggo perusahaan induk, umpamane amarga dudu perusahaan induk sing wis nyiyapake Dewan Pekerjaan nanging perusahaan anak perusahaan. Mula penting uga kanggo mriksa manawa ana katemtuan tartamtu babagan perusahaan liyane ing klompok kasebut. Iki bisa dianggep minangka perusahaan sing gumantung (miturut artikel 2: 152/262 DCC) yen:

  1. wong sing sah perusahaan utawa siji utawa luwih perusahaan gumantung, utawa bebarengan lan kanggo akun utawa dhewe, nyumbang paling ora setengah saka modal sing langganan,
  2. perusahaan sing bisnis kadaptar ing dhaptar komersial lan kanggo perusahaan utawa perusahaan sing gumantung tanggung jawab penuh dadi mitra tumrap pihak katelu kanggo kabeh utang.

Aplikasi sukarela

Pungkasane, bisa uga kanggo aplikasi sistem papan loro-tingkat (kebak utawa mitigasi) tanpo pekso. Yen ngono, mung sarat kapindho babagan Dewan Kerja sing ditrapake. Aturan rong tingkat undhang-undhang kasebut ditrapake yen dilebokake ing artikel asosiasi perusahaan.

Pembentukan perusahaan tingkat loro sing kukumipun

Yen perusahaan memenuhi persyaratan sing kasebut ing ndhuwur, mula sacara sah minangka 'perusahaan gedhe'. Iki kudu dilaporake menyang dhaptar perdagangan sajrone rong wulan sawise adopsi akun taunan dening GMS. Pengabaian saka registrasi iki dianggep minangka pelanggaran ekonomi. Salajengipun, pihak sing duwe kepentingan sah bisa njaluk pengadilan nggawe registrasi iki. Yen registrasi iki wis ana ing dhaptar perdagangan kanthi suwene telung taun, rezim struktur bakal ditrapake. Nalika semana, artikel asosiasi kudu diowahi kanggo nggampangake rezim iki. Periode aplikasi aturan rong tingkat kukumipun ora wiwit mlaku nganti registrasi digawe, sanajan kabar wis ilang. Registrasi bisa uga diselani interim yen perusahaan ora memenuhi syarat ing ndhuwur. Nalika perusahaan diwenehi notifikasi manawa tundhuk maneh, periode kasebut diwiwiti wiwit wiwitan (kajaba periode kasebut diganggu kanthi salah).

(Sebagean) dibebasake

Kewajiban notifikasi ora ditrapake nalika ana pambebasan. Yen rezim struktur ditrapake, iki bakal mandheg tanpa periode run-off. Pengecualian ing ngisor iki kalebu saka ukum:

  1. Perusahaan kasebut yaiku perusahaan gumantung saka entitas hukum sing ditrapake rezim struktur sing lengkap utawa mitigasi. Kanthi tembung liyane, anak perusahaan kasebut dikecualikan yen sistem dewan rong tingkat (mitigasi) ditrapake kanggo wong tuwa, nanging uga kosok balene ora nyebabake pengecualian kanggo wong tuwa.
  2. The perusahaan tumindak minangka perusahaan manajemen lan keuangan ing klompok internasional, kajaba karyawan sing digunakake perusahaan lan perusahaan kelompok umume digunakake ing njaba Walanda.
  3. Perusahaan sing paling ora separo saka ibukutha sing ditanggepi melu ing a usaha patungan paling ora rong entitas hukum sing tundhuk karo rezim struktur.
  4. Perusahaan jasa yaiku klompok internasional.

Ana uga rezim struktur sing diringanake utawa ringkih kanggo klompok internasional, sing SB ora sah milih utawa milih anggota dewan manajemen. Alesan kanggo iki yaiku kesatuan lan kabijakan ing klompok sing duwe perusahaan rong tingkat kukum wis rusak. Iki ditrapake yen ana salah sawijining kasus ing ngisor iki:

  1. Perusahaan kasebut minangka (i) perusahaan dewan rong tingkat (ii) paling ora setengah saka modal sing diterbitake dicekel dening perusahaan induk (Walanda utawa asing) utawa perusahaan katergantungan lan (iii) mayoritas klompok 'karyawan s makarya ing njaba Walanda.
  2. Paling ora separo ibukutha sing diterbitake saka perusahaan tingkat loro sing kukumipun dianakake dening loro utawa luwih perusahaan miturut a Kerja bareng pengaturan (pengaturan kerja sama), mayoritas karyawan ing klompok kerja ing njaba Walanda.
  3. Paling ora separo ibukutha sing diterbitake dicekel dening perusahaan induk utawa perusahaan sing gumantung karo pengaturan kolaborasi bebarengan sing dadi perusahaan tingkat loro sing sah.

Akibat saka rezim struktur

Yen periode kasebut kadaluwarsa, perusahaan kudu ndandani artikel asosiasi miturut ketentuan kukum sing ngatur sistem dewan tingkat loro (Artikel 2: 158-164 saka DCC kanggo NV lan Artikel 2: 268-2: 274 saka DCC kanggo BV). Perusahaan tingkat loro beda karo perusahaan biasa ing poin ing ngisor iki:

  • The panyiapan dewan pengawas (utawa struktur dewan siji-tingkat miturut Artikel 2: 164a / 274a DCC) iku wajib;
  • The SB bakal diwenehi kekuwatan sing luwih jembar kanthi biaya kekuwatan GMS. Contone, SB bakal diwenehi hak persetujuan babagan keputusan manajemen sing penting lan (ing ngisor rezim lengkap) bakal bisa milih lan ngilangi direktur.
  • The anggota SB ditunjuk dening GMS nalika nominasi dening SB, sing sapratelon anggota ditunjuk dening Dewan Pekerjaan. Janjian kasebut mung bisa ditolak dening mayoritas mutlak sing nuduhake paling ora sepertiga saka modal sing diterbitake.

Rezim struktural ora nyenengake?

Kekuwatane pemegang saham cilik, aktivis lan berorientasi laba bisa disuda dening rezim struktur. Iki amarga SB, kanthi nambah kekuwatane, bisa fokus karo macem-macem kepentingan sing ana ing kepentingan perusahaan, kalebu kepentingan pemegang saham, sing nguntungake para pemangku kepentingan ing pangertene sing wiyar uga kelanjutan saka perusahaan. Karyawan uga luwih pengaruhe ing kabijakan perusahaan, amarga Dewan Kerja nunjuk saprotelon saka SB.

Watesan kontrol pemegang saham

Nanging, perusahaan tingkat loro sing kukumipun bisa nyebabake kerugian yen ana kahanan sing nyimpang saka praktik pemegang saham jangka pendek. Iki amarga pemegang saham gedhe, sing sadurunge ngasilake perusahaan kanthi pengaruh lan visi jangka panjang (kayata, ing bisnis kulawarga), diwatesi ing kendhali dening sistem dewan loro tingkat. Iki uga bisa nggawe perusahaan dadi kurang apik kanggo modal asing. Iki amarga perusahaan tingkat loro sing sah ora bisa nggunakake hak janjian lan pemecatan - latihan sing paling gedhe saka kontrol iki - lan (sanajan ing rezim mitigasi) kanggo nggunakake hak veto ing keputusan manajemen penting. . Hak-hak rekomendasi utawa keberatan sing isih ana lan kemungkinan pemecatan ing interim mung minangka bayangan sing pucet. Mula, kepinginan sistem loro-undhang kukumipun gumantung karo budaya pemegang saham ing perusahaan kasebut.

Rezim struktur sing digawe khusus

Nanging, sampeyan bisa nggawe sawetara pengaturan kanggo nampung para pemegang saham perusahaan miturut wates ukum. Contone, sanajan artikel ing asosiasi ora bisa diwatesi kanggo nyetujoni keputusan manajemen penting dening SB, sampeyan uga kudu nyetujoni lembaga korporat liyane (kayata GMS) kanggo keputusan kasebut. Kanggo iki, aturan normal kanggo ngowahi artikel asosiasi ditrapake. Kejabi penyimpangan ing artikel asosiasi, penyimpangan kontrak uga bisa ditindakake. Nanging, iki ora disaranake amarga ora bisa dileksanakake ing hukum perusahaan. Kanthi nggawe amandemen sing sah kanggo aturan rong undhang sing sah, bisa uga golek cara menyang rezim sing cocog karo perusahaan kasebut, sanajan aplikasi wajib kasebut.

Apa sampeyan isih duwe pitakon babagan rezim struktur sawise maca artikel iki, utawa sampeyan pengin saran khusus babagan rezim struktur? Banjur hubungi Law & More. Pengacara kita khusus ing hukum perusahaan lan seneng mbantu sampeyan!

Share
Law & More B.V.