Efek divorce kanggo ijin omah sampeyan

Sampeyan duwe ijin panggonan ing Walanda adhedhasar perkawinan karo pasangan? Banjur pegatan bisa duwe akibat kanggo ijin sampeyan. Sawise kabeh, yen sampeyan pegatan, sampeyan ora bakal entuk syarat maneh, hak sampeyan kanggo ijin panggonan bakal luput lan mula bisa ditarik dening IND. Apa lan apa sebab sampeyan bisa tetep ing Walanda sawise cerai, gumantung saka kahanan ing ngisor iki sing kudu dibedakake.

Sampeyan duwe anak

Apa sampeyan pegatan, nanging sampeyan duwe bocah cilik? Ing kasus kasebut, ana kemungkinan njaga ijin omah ing Walanda ing kasus ing ngisor iki:

Sampeyan palakrama karo warga Walanda lan anak-anakmu iku Walanda. Yen ngono, sampeyan bisa njaga ijin panggonan sampeyan yen sampeyan nuduhake yen ana hubungan ketergantungan antarane bocah cilik Walanda lan sampeyan manawa anak sampeyan bakal dipeksa ninggalake Uni Eropa yen sampeyan ora diwenehake hak tinggal. Biasane ana hubungan ketergantungan nalika sampeyan nindakake tugas perawatan lan / upamane.

Efek divorce kanggo ijin omah sampeyan

Sampeyan nikah karo warga Uni Eropa lan anak-anak sampeyan minangka warga negara EU. Sampeyan banjur duwe pilihan kanggo njaga ijin panggonan sampeyan ing kasus panguwasa sepihak utawa ing kasus pangaturan sing dikunjungi dening pengadilan, implementasine kudu ditindakake ing Walanda. Nanging, sampeyan kudu nduduhake manawa sampeyan duwe sumber daya sing cukup kanggo ndhukung kulawarga, supaya ora ana dana umum. Apa anak sampeyan sekolah ing Walanda? Banjur sampeyan bisa layak kanggo pengecualian saka ndhuwur.

Sampeyan nikah karo warga non-EU lan anak-anak sampeyan minangka warga non-EU. Yen ngono dadi angel njaga ijin panggonan sampeyan. Yen ngono, sampeyan mung bisa njaluk supaya bocah cilik duwe hak manggon ing Artikel 8 ing ECHR. Artikel iki ngatur hak kanggo nglindhungi kulawarga lan kulawarga. Macem-macem faktor penting kanggo pitakon apa bandingane artikel iki sejatine diajeni. Mula iku mesthi dudu cara sing gampang.

Sampeyan ora duwe anak

Yen sampeyan ora duwe anak lan sampeyan bakal pegatan, ijin panggonan sampeyan bakal kadaluwarsa amarga sampeyan ora bakal maneh bareng karo wong sing duwe hak tinggal. Apa sampeyan pengin tetep ing Walanda sawise cerai? Banjur sampeyan butuh ijin panggonan anyar. Kanggo nduweni hak ijin, sampeyan kudu nyukupi kahanan tartamtu. IND mriksa apa sampeyan bisa nyukupi kahanan kasebut. Ijin panggonan sing sampeyan layak gumantung ing kahanan sampeyan. Kahanan ing ngisor iki bisa dibedakake:

Sampeyan asal saka negara EU. Apa sampeyan duwe warga negara negara EU, negara EEA utawa Swiss? Banjur sampeyan bisa manggon, kerja utawa miwiti bisnis lan sinau ing Walanda miturut aturan Eropa. Sajrone wektu sampeyan nindakake (salah sawijining) kegiatan kasebut, sampeyan bisa tetep ing Walanda tanpa mitra.

Sampeyan duwe ijin panggonan luwih saka 5 taun. Yen ngono, sampeyan bisa njaluk ijin panggonan mandiri. Nanging sampeyan kudu, syarat ing ngisor iki: sampeyan duwe ijin panggonan karo pasangan sing padha paling ora 5 taun, mitra sampeyan minangka warga Walanda utawa duwe ijin panggonan kanggo tujuan tetep ora sementara lan sampeyan duwe diploma integrasi utawa pengecualian kanggo iki.

Sampeyan warga negara Turki. Aturan sing luwih disenengi ditrapake kanggo karyawan Turki lan anggota kulawargane tetep ing Walanda sawise cerai. Amarga perjanjian antara Turki lan Uni Eropa, sampeyan bisa nglamar ijin panggonan mandiri sawise mung 3 taun. Yen sampeyan wis nikah telung taun, sampeyan bisa njaluk ijin panggonan sawise 1 taun kanggo golek kerja.

Apa ijin panggonan sampeyan ditarik minangka akibat saka pegatan lan aplikasi sampeyan babagan ijin panggonan liyane ditolak? Banjur ana keputusan bali lan sampeyan bakal diwenehi wektu sing sampeyan kudu ninggalake Walanda. Wektu iki dilanjutake yen bantahan utawa mréntahake ditolak kanggo nolak utawa mundur. Pariwisata terus nganti keputusane nolak INSI utawa keputusan hakim. Yen wis rampung proses legal ing Walanda lan sampeyan ora ninggalake Walanda ing jaman sing wis ditemtokake, sampeyan tetep ora mandheg ing Walanda. Iki bisa duwe akibat sing adoh banget.

At Law & More kita ngerti manawa pegatan tegese angel banget kanggo sampeyan. Ing wektu sing padha, luwih becik sampeyan mikir babagan ijin omah yen sampeyan pengin tetep ing Walanda. Wawasan sing apik babagan kahanan lan kemungkinan penting. Law & More bisa mbantu sampeyan nemtokake posisi legal lan, yen dibutuhake, ngurus aplikasi kanggo penylametan utawa ijin panggonan anyar. Apa sampeyan duwe pitakon liyane, utawa sampeyan ngerteni manawa ana ing salah sawijining kahanan ing ndhuwur? Hubungi pengacara saka Law & More.

Share