Revisi hukum NV lan rasio pria / wanita

Ing 2012, hukum BV (perusahaan swasta) disederhanakake lan digawe luwih fleksibel. Kanthi ngetrapake UU Kesederhanaan lan Fleksibilitas Hukum BV, para pemegang saham diwenehi kesempatan kanggo ngatur sesambungane, saengga digawe luwih akeh ruang kanggo adaptasi struktur perusahaan karo sifat perusahaan lan hubungan koperasi saka pemegang saham. Sesuai karo penyederhanaan lan fleksibilitas hukum BV iki, modernisasi ukum NV (perusahaan winates umum) saiki lagi maju. Ing konteks iki, proposal legislatif Modernisasi hukum NV lan rasio pria / wanita sing luwih imbang tujuane pisanan supaya undang-undang NV luwih gampang lan fleksibel, saengga kabutuhan saiki akeh perusahaan winates umum (NV) gedhe, kalebu dhaptar utawa ora , bisa ketemu. Kajaba iku, proposal legislatif yaiku supaya rasio jumlah pria lan wanita ing ndhuwur perusahaan gedhe luwih imbang. Pangowahan sing bisa diarepake para pengusaha ing wektu sing cedhak babagan rong tema sing kasebut kasebut bakal dibahas ing ngisor iki.

Revisi hukum NV lan Gambar rasio lanang / wadon

Subjek kanggo revisi hukum NV

Revisi ukum NV umume ngemot aturan sing dialami para wirausahawan minangka praktik sing ora perlu, miturut cathetan panjelasan kanggo proposal kasebut. Salah sawijining kemacetan kayata, jabatan pemegang saham minoritas. Amarga kebebasan organisasi sing saiki ana, dheweke duwe risiko dirusak dening mayoritas, amarga kudu tundhuk karo mayoritas, utamane nalika njupuk keputusan ing rapat umum. Kanggo nyegah hak-hak pemegang saham (minoritas) sing dadi saham utawa kepentingan pemegang saham mayoritas dilecehke, proposal Hukum Modernisasi NV nglindhungi pemegang saham minoritas kanthi, kayata mbutuhake idin.

Botol liyane yaiku modal saham wajib. Ing titik iki, proposal kasebut nyedhiyakake pengurangan, yaiku tegese modal saham sing ditulis ing artikel asosiasi, minangka jumlah nilai nominal saka total jumlah saham, ora bakal diwajibake maneh, kaya karo BV. Gagasan kasebut yaiku yen ngilangi kewajiban iki, wirausaha sing nggunakake wujud legal perusahaan winates umum (NV) bakal luwih akeh kamar kanggo golek modal, tanpa kudu ndandani undang-undang dhisik. Yen artikel asosiasi negesake modal saham, seperlima kasebut mesthine kudu diterbitake miturut peraturan anyar. Syarat mutlak kanggo modal sing diterbitake lan mbayar tetep ora owah ing babagan konten lan kalorone kudu 45,000 €.

Kajaba iku, konsep kondhang ing hukum BV: saham sebutan tartamtu uga bakal dilebokake ing ukum NV anyar. Sebutan tartamtu banjur bisa digunakake kanggo masang hak tartamtu ing saham sajrone siji (utawa luwih) kelas saham, tanpa kudu nggawe kelas saham anyar. Hak-hak sing cocog kudu ditemtokake ing artikel asosiasi. Contone, ing mbesuk, sing duwe saham biasa kanthi sebutan khusus bisa diwenehi hak kontrol khusus kaya sing dijelasake ing artikel asosiasi.

Titik penting liyane babagan undang-undang NV, amandemen kasebut kalebu ing proposal, ana masalah hak milih pledgees lan usufructuaries. Pangowahan kasebut disebabake amarga sampeyan uga bakal bisa menehi hak milih kanggo janji utawa usufructuary ing wektu mengko. Amandemen iki uga selaras karo undang-undang BV sing saiki, lan miturut cathetan panjelasan kanggo proposal kasebut, memenuhi kebutuhan sing wis suwe ditindakake. Kajaba iku, proposal kasebut dimaksudake kanggo luwih njlentrehake ing konteks iki yen menehi hak milih ing kasus hak janjine saham uga bisa ditindakake kanthi kondhisi nalika didegake.

Kajaba iku, proposal Modernisasi Hukum NV ngemot sawetara owah-owahan nggawe keputusan. Salah sawijining masalah pangowahan penting, kayata, njupuk keputusan ing njaba rapat, sing penting banget kanggo NV sing ana gandhengane karo klompok. Miturut undang-undang saiki, resolusi mung bisa dijupuk ing njaba rapat yen artikel asosiasi ngidini, ora bisa ditindakake yen perusahaan duwe saham utawa wis menehi sertifikat lan resolusi kudu dijupuk kanthi sebulat suara. Ing mbesuk, kanthi miwiti usulan, nggawe keputusan ing njaba rapat bakal bisa diwiwiti minangka syarat yen kabeh wong sing duwe hak rapat wis setuju. Kajaba iku, proposal anyar kasebut uga nduweni prospek rapat ing njaba Walanda, sing migunani kanggo para wirausahawan sing duwe operasi internasional NV.

Akhire, biaya sing gegandhengan karo penggabungan sing dibahas ing proposal. Babagan prekara iki, proposal anyar babagan Modernisasi UU NV mbukak kemungkinan perusahaan bakal mbayar biaya kasebut ing akta penggabungan. Akibate, ratifikasi kapisah saka tumindak penggabungan sing relevan karo dewan ditindakake. Kanthi pangowahan iki, kewajiban ngumumake biaya formasi menyang Daftar Komersial bisa dibusak kanggo NV, kaya kedadeyan ing BV.

Rasio lanang / wadon sing luwih imbang

Ing taun-taun pungkasan, promosi wanita ing ndhuwur wis dadi tema utama. Nanging, riset babagan asil kasebut nuduhake manawa dheweke rada nguciwani, saengga kabinet Walanda rumangsa kepeksa nggunakake proposal iki kanggo ningkatake tujuan supaya luwih akeh wanita ing ndhuwur komunitas bisnis kanthi Modernisasi ukum NV lan rasio pria / wanita . Gagasan kasebut yaiku supaya keragaman ing perusahaan paling dhuwur bisa nggawe keputusan lan asil bisnis sing luwih apik. Kanggo entuk kesempatan sing padha lan posisi wiwitan kanggo kabeh wong ing jagad bisnis, rong langkah ditindakake ing proposal sing relevan. Kaping pisanan, perusahaan winates umum gedhe uga kudu nyusun tokoh target sing cocog lan ambisi kanggo dewan manajemen, dewan pengawas, lan sub-top. Kajaba iku, miturut proposal kasebut, dheweke uga kudu nggawe rencana konkrit kanggo ngetrapake lan kudu transparan babagan proses kasebut. Rasio lanang-wadon ing dewan pengawas perusahaan sing didhaptar kudu tuwuh paling ora saprotelon saka jumlah pria lan sepertiga saka jumlah wanita. Contone, dewan pengawas saka telung wong kasusun kanthi seimbang yen kalebu paling ora ana siji lanang lan wadon. Ing konteks iki, contone, janjian anggota dewan pengawas sing ora nyumbang kanggo perwakilan paling ora 30% m / f, janjian iki batal lan batal. Nanging, iki ora ateges manawa keputusan nggawe anggota dewan pengawas sing ora valid melu kena pengaruh bathi.

Umumé, revisi lan modernisasi ukum NV tegese pangembangan positif kanggo perusahaan sing nyukupi kabutuhane akeh perusahaan winates umum. Nanging, iki ora ngowahi kasunyatan manawa ana pirang-pirang perkara sing bakal diganti kanggo perusahaan sing nggunakake bentuk legal perusahaan terbatas umum (NV). Apa sampeyan pengin ngerti apa tegese pangowahan kasebut ing istilah konkrit kanggo perusahaan sampeyan utawa apa kahanan rasio pria / wanita ing perusahaan sampeyan? Apa sampeyan duwe pitakon liyane babagan proposal kasebut? Utawa apa sampeyan mung pengin ngerti babagan modernisasi hukum NV? Banjur kontak Law & More. Pengacara kita ahli ing bidang hukum perusahaan lan seneng menehi saran. Kita uga bakal ngawasi pangembangan liyane kanggo sampeyan!

Share