Ngilangi prudensial

Sapa wae bisa ngadhepi pembuangan. Ana kemungkinan apik, utamane ing jaman sing durung mesthi iki, manawa keputusan babagan pemecatan bakal dijupuk dening majikan. Nanging, yen majikan pengin nerusake pemecatan, dheweke isih kudu netepake keputusan kasebut ing salah sawijine alasan khusus kanggo nyingkirake, negesake kanthi becik lan mbuktekake ana eksistensi. Ana wolung lapangan legal sing lengkap.

Ngilangi prudensial

Intine sing paling relevan sing kudu dieling-eling pambuwang prudential. Sawise kabeh, pengaruh krisis korona ing perusahaan gedhe banget lan duwe akibat ora mung kanggo cara kerja sing bisa ditindakake ing perusahaan kasebut, nanging uga utamane kanggo volume penjualan. Nalika makarya mandheg, umume perusahaan tetep entuk biaya. Ora suwe kahanan bisa uga ana juragan dipeksa murub stafnya. Kanggo majikan sing paling akeh, biaya upah minangka rega paling dhuwur. Pancen manawa ing wektu sing durung mesthi iki para pengusaha bisa nyuwun bandhing karo Dana Darurat kanggo Pengambilan Tenaga Kerja (SAIKI) lan biaya upah kasebut dibayar ganti rugi saka pihak pemerintah, supaya para pengusaha ora ngilangi karyawane. Nanging, dana darurat mung gegayutan pengaturan sementara kanggo wektu maksimal telung wulan. Sawise, ganti rugi iki kanggo biaya upah bakal mandheg lan akeh karyawan isih kudu ngadhepi pembuangan amarga alasan ekonomi kayata posisi finansial utawa rusak kerja.

Nanging, sadurunge juragan bisa nerusake pembuangan amarga alasan bisnis, dheweke kudu luwih dhisik njaluk idin ngilangi saka UWV. Kanggo nduweni idin kaya, majikan kudu:

  • motivasi kanthi bener alesan kanggo ngilangi lan nduduhake manawa siji utawa luwih proyek, sajrone periode 26 minggu, mesthi bakal ilang amarga ana asil kanggo operasi bisnis sing efisien, yaiku asil bisnis;
  • nduduhake manawa ora mungkin reassign karyawan menyang posisi liyane sing cocog ing perusahaan;
  • nduduhake yen dheweke wis netepi prinsip bayangan, kanthi tembung liya ukum supaya kukum; juragan ora tanggung jawab milih karyawan sing bakal milih kanggo ngilangi.

Sawise karyawan diwenehi kesempatan kanggo mbela awake dhewe, UWV mutusake manawa karyawan kasebut bisa dipecat. Yen UWV menehi ijin kanggo dipecat, perusahaan kudu nyingkirake kanthi surat pembatalan sajrone patang minggu. Nalika karyawan ora setuju karo keputusan UWV, dheweke bisa ngirim petisi menyang pengadilan kecamatan.

Minangka tampilan sadurunge, keputusan babagan pengecualian ora mung bisa ditindakake dening majikan lan kahanan tartamtu, sing ketat, ditrapake kanggo ngilangi sing bener. Kajaba iku, pambuwang ngetrapake hak lan kewajiban tartamtu kanggo pihak kasebut. Ing konteks kasebut, penting kanggo pihak kanggo ngelingake poin-poin ing ngisor iki:

  • Larangan ngilangi. Nalika sawijining karyawan nduwe kontrak pagawean kanggo wektu sing ditemtokake utawa ora bisa ditemtokake, dheweke entuk gelar perlindungan sing nyingkirake. Sawise kabeh, ana pirang-pirang larangan umum lan khusus babagan pembuangan adhedhasar manawa juragan ora bisa ngilangi karyawan, utawa mung ana ing kahanan khusus, sanajan ana prekara, kayata pemecatan. Contone, majikan bisa uga ora ngilangi karyawan sajrone lara. Yen sawijining karyawan lara sawise majikan wis ngirim aplikasi ngilangi menyang UWV utawa sawijining karyawan wis pulih nalika idin ngilangi, larangan kanggo ngilangi ora ditrapake lan juragan isih bisa ngilangi.
  • Pambayaran transisi. Kaloro karyawan permanen lan fleksibel duwe hak kukum ing pambayaran pambayaran, tanpa sebab. Wiwitane, sawijining karyawan mung entuk ganti rugi transisi sawise rong taun. Kanthi introduksi WAB tanggal 1 Januari 2020, pambayaran transisi bakal dibangun wiwit dina sepisanan. Karyawan utawa karyawan on-call sing dibuwang sajrone wektu percobaan uga entuk mbayar transisi. Nanging, ing tangan liyane, pambayaran transisi kanggo karyawan kanthi kontrak kerja luwih saka sepuluh taun bakal dibatalake. Iki tegese bakal dadi 'murah' kanggo juragan ngilangi pegawe kanthi kontrak kerja jangka panjang.

Apa sampeyan duwe pitakon babagan pembuangan? Informasi liyane babagan alasan, prosedur lan layanan bisa ditemokake ing kita situs ngilangi. ing Law & More kita ngerti manawa ngilangi minangka salah sawijining cara sing paling akeh babagan ukum tenaga kerja sing menehi akibat kanggo karyawan uga majikan. Pramila kita nggunakake pendekatan pribadi lan bebarengan karo sampeyan, kita bisa nemtokake kahanan lan kemungkinan sampeyan. Apa sampeyan ngatasi pembuangan? Hubungi Law & More. Law & More pengacara minangka ahli babagan hukum ngilangi lan seneng menehi pitulung utawa pitulung legal sajrone prosedur ngilangi.

Share