Polandia ditundha minangka anggota Dewan Jaringan Eropa kanggo Badan Kehakiman (ENCJ)

Jaringan Dewan Dewan Eropa kanggo Badan Kehakiman (ENCJ) wis nundha Polandia dadi anggota. ENCJ nyatakake duwe keraguan babagan kamardikan panguwasa pengadilan Polandia adhedhasar pembaharuan pungkasan. Hukum lan Kehakiman partai Polandia (PiS) ngenalake sawetara pembaharuan radikal sajrone sawetara taun kepungkur. Pembaharuan kasebut menehi pamrentah luwih saka pamrentah ukum. ENCJ nyatakake yen '' kahanan sing ekstrem '' nggawe penundaan Polandia perlu.

Reed liyane: https://nos.nl/artikel/2250880-polen-geschorst-als-lid-van-europees-netwerk-voor-rechtspraak.html

Share