Polandia dilereni soko tugas minangka anggota Jaringan Eropa

Polandia dilereni soko tugas minangka anggota saka European Network of Councils for the Judiciary (ENCJ).

Jaringan Dewan Dewan Eropa kanggo Badan Kehakiman (ENCJ) wis nundha Polandia dadi anggota. ENCJ nyatakake duwe keraguan babagan kamardikan panguwasa pengadilan Polandia adhedhasar pembaharuan pungkasan. Hukum lan Kehakiman partai Polandia (PiS) ngenalake sawetara pembaharuan radikal sajrone sawetara taun kepungkur. Pembaharuan kasebut menehi pamrentah luwih saka pamrentah ukum. ENCJ nyatakake yen '' kahanan sing ekstrem '' nggawe penundaan Polandia perlu.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.