Apa sampeyan ngrancang adol perusahaan sampeyan?

Banjur wicaksana njaluk saran sing tepat babagan tugas sing ana hubungane karo dewan kerja perusahaan sampeyan. Kanthi cara iki, sampeyan bisa ngindhari alangan potensial menyang proses sade. Ing pamrentahan pungkasan Pengadilan Bandhing Amsterdam, Divisi Perusahaan negesake manawa sade hukum sing sah lan para pemegang saham nglanggar tugas perawatan menyang dewan kerja perusahaan sing adol. Entitas sah lan para pemegang saham ora menehi informasi sing tepat wektu lan cukup kanggo dewan kerja, dheweke gagal melu dewan kerja kanggo njaluk saran kanggo ngetokake tugas saka para ahli, lan dheweke durung konsultasi karo dewan kerja ing wektu lan sadurunge menyang panjaluk saran. Mula, keputusan kanggo adol perusahaan kasebut ora digawe kanthi akal. Kaputusan lan akibat saka keputusan kasebut kudu dicabut. Iki minangka kahanan sing ora dikarepake lan ora perlu sing bisa dicegah.

2018-01-12

Share