Entuk kewarganegaraan Walanda

Entuk kewarganegaraan Walanda

Apa sampeyan pengin teka ing Walanda kanggo kerja, sinau utawa tetep karo kulawarga / pasangan? A ijin panggonan bisa ditanggepi yen sampeyan duwe tujuan sah tetep. Layanan Imigrasi lan Naturalisasi (IND) ngetokake ijin panggonan kanggo panggonan sementara lan permanen gumantung saka kahanan sampeyan.

Sawise tetep legal manggon ing Walanda ing paling limang taun, iku bisa kanggo aplikasi kanggo ijin panggonan permanen. Yen sawetara syarat ketat tambahan ditemoni, sampeyan bisa uga nglamar kewarganegaraan Walanda liwat naturalisasi. Naturalisasi minangka prosedur aplikasi sing rumit lan larang sing dikirim menyang kotamadya. Prosedur kasebut bisa njupuk kurang saka setahun nganti rong taun. Ing blog iki, aku bakal ngrembug babagan syarat-syarat apa, antara liya, sampeyan kudu ketemu kanggo nglamar naturalisasi.

Diwenehi sifat Komplek saka prosedur, iku saranake kanggo nyewa pengacara sing bisa nuntun sampeyan liwat proses lan fokus ing tartamtu lan kahanan individu. Sawise kabeh, sampeyan ora bakal entuk biaya aplikasi sing dhuwur yen ana keputusan sing negatif.

Naturalisasi

kahanan

Naturalisasi mbutuhake sampeyan umur 18 taun utawa luwih lan wis manggon ing Walanda terus-terusan sajrone 5 taun utawa luwih kanthi ijin panggonan sing sah. Ing wayahe sampeyan nglamar naturalisasi, penting yen sampeyan duwe salah sawijining ijin panggonan ing ngisor iki:

  • Ijin panggonan suaka tanpa wates utawa tanpa wates reguler;
  • ijin panggonan penduduk jangka panjang EU;
  • Ijin panggonan tetep karo tujuan non-sauntara tetep;
  • Dokumen panggonan minangka anggota kulawarga warga Uni;
  • Kewarganegaraan saka negara EU, EEA utawa Swiss; utawa
  • Dokumen panggonan Artikel 50 Perjanjian Penarikan Brexit (Perjanjian Penarikan TEU) kanggo warga Inggris lan anggota kulawarga.

Kanggo asil sing positif, sampeyan uga penting yen sampeyan ora nyebabake bebaya kanggo ketertiban umum utawa keamanan nasional Walanda. Pungkasan, sampeyan kudu siyap ninggalake kewarganegaraan saiki, yen bisa, kajaba sampeyan bisa njaluk alasan kanggo pengecualian.

Kajaba iku, sanajan ana syarat umur, anak-anak sampeyan bisa naturalisasi karo sampeyan ing kahanan tartamtu.

Dokumen sing dibutuhake

Kanggo njaluk warga negara Walanda, sampeyan kudu - kajaba ijin panggonan sing sah utawa bukti panggonan sing sah - duwe identifikasi sing sah kayata paspor. Sertifikat lair saka negara asal uga kudu diwenehi. Sampeyan uga kudu ngirim diploma integrasi, bukti integrasi liyane utawa bukti pengecualian (sebagean) utawa dispensasi saka syarat integrasi.

Kotamadya bakal nggunakake Basisregistratie Personen (BRP) kanggo mriksa suwene sampeyan wis bener manggon ing Walanda.

request

Naturalisasi kudu ditrapake ing kotamadya. Sampeyan kudu siyap ninggalake warga negara saiki yen bisa - yen ana keputusan sing positif.

IND duwe 12 wulan kanggo mutusake aplikasi sampeyan. Surat saka IND bakal nyatakake wektu nalika dheweke bakal nggawe keputusan babagan aplikasi sampeyan. Periode kaputusan diwiwiti nalika sampeyan wis mbayar ragad aplikasi. Sawise nampa keputusan sing positif, langkah-langkah tindak lanjut kudu ditindakake supaya bisa dadi warga negara Walanda. Yen keputusane negatif, sampeyan bisa mbantah keputusan kasebut sajrone 6 minggu.

Prosedur pilihan

Sampeyan bisa entuk kewarganegaraan Walanda kanthi cara sing luwih gampang lan luwih cepet, yaiku kanthi pilihan. Kanggo informasi luwih lengkap babagan iki, waca blog kita babagan prosedur pilihan.

kontak

Apa sampeyan duwe pitakon babagan hukum imigrasi utawa sampeyan pengin kita nulungi aplikasi naturalisasi sampeyan? Banjur aran gratis kanggo hubungi Aylin Selamet, pengacara ing Law & More at [email dilindhungi] utawa Ruby van Kersbergen, pengacara ing Law & More at [email dilindhungi] utawa nelpon kita ing +31 (0)40-3690680.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.