Kewajiban perusahaan lan karyawan miturut Undhang-undhang Ketentuan Kerja

Apa wae sing sampeyan lakoni, prinsip dhasar ing Walanda yaiku supaya kabeh wong kudu bisa kerja kanthi aman lan sehat. Panglihatan ing premis iki yaiku yen kerja kasebut ora kena nyebabake penyakit fisik utawa mental lan ora akibate mati akibate. Prinsip iki dijamin ditindakake dening Undhang-undhang Ketentuan Kerja. Mula tumindak iki ditujokake kanggo ningkatake kahanan kerja sing apik lan nyegah penyakit lan kurang bisa kerja para karyawan. Apa sampeyan dadi juragan? Yen ngono, perawatan kanggo lingkungan kerja sing sehat lan aman sesuai karo Undhang-undhang Ketentuan Kerja apa wae sing sampeyan lakoni. Ing perusahaan sampeyan, ora mung kudu duwe pengetahuan sing cukup babagan kerja sing sehat lan aman, nanging pedoman Undhang-undhang Ketentuan Kerja uga kudu ditindakake supaya bisa nyegah bebaya sing ora perlu tumrap karyawan. Apa sampeyan karyawan? Yen ngono, sawetara perkara uga ngarep-arep sampeyan ing konteks lingkungan kerja sing sehat lan aman.

Kewajiban perusahaan lan karyawan miturut Undhang-undhang Ketentuan Kerja

Kewajiban pegawe

Miturut Undhang-undhang Ketentuan Kerja, perusahaan kasebut pungkasane tanggung jawab kanggo kondisi kerja bareng karo pegawe. Minangka karyawan, mula sampeyan kudu menehi kontribusi kanggo nggawe papan sing sehat lan aman. Sing luwih khusus, minangka karyawan, miturut Undhang-undhang Ketentuan Kerja, sampeyan kudu:

  • nggunakake peralatan kerja lan zat mbebayani kanthi bener;
  • ora ngganti lan / utawa ngilangi perlindungan ing peralatan kerja;
  • nggunakake peralatan proteksi / alat bantu pribadi sing kasedhiya dening perusahaan kanthi bener lan nyimpen ing papan sing cocog;
  • kerja sama ing informasi lan instruksi sing diatur;
  • kanggo ngandhani perusahaan babagan risiko sing diamati kanggo kesehatan lan safety ing perusahaan;
  • kanggo nulungi pengusaha lan ahli liyane (kayata pejabat pencegahan), yen perlu, kanggo nindakake kewajiban.

Cekakipun, sampeyan kudu tumindak sing tanggung jawab minangka karyawan. Sampeyan nindakake iki kanthi nggunakake kahanan kerja kanthi aman lan nindakake pagawean kanthi aman supaya ora mbebayani sampeyan lan wong liya.

Kewajiban majikan

Supaya bisa nyedhiyakake lingkungan kerja sing sehat lan aman, sampeyan minangka perusahaan kudu ngupayakake kabijakan sing ditujokake kanggo kondisi kerja sing paling apik. Undhang-undhang Ketentuan Kerja nyedhiyakake arah kanggo kabijakan iki lan kahanan kerja sing tundhuk. Contone, kabijakan kahanan apa wae kudu kalebu inventaris lan evaluasi risiko (RI&E). Minangka perusahaan, sampeyan kudu nulis kanthi nulis risiko sing ditindakake karyawan kanggo karyawan sampeyan, kepiye risiko kesehatan lan safety kasebut ditangani ing perusahaan sampeyan lan risiko ing kacilakan kerja wis kedadeyan. A petugas pencegahan mbantu sampeyan nggawe inventaris lan evaluasi risiko lan menehi saran babagan kabijakan kesehatan lan keamanan sing apik. Saben perusahaan kudu milih paling ora siji pejabat pencegahan kasebut. Iki mesthine dudu wong liya saka njaba perusahaan. Apa sampeyan makaryakke 25 utawa kurang karyawan? Banjur sampeyan bisa uga tumindak minangka pejabat pencegahan.

Salah sawijining risiko sing bisa diadhepi perusahaan sing nggunakake karyawan yaiku absen. Miturut Undhang-undhang Ketentuan Kerja, sampeyan minangka perusahaan kudu duwe kabijakan absen penyakit. Kepiye sampeyan minangka majikan ngatasi absen nalika kedadeyan ing perusahaan sampeyan? Sampeyan kudu nyathet jawaban kanggo pitakonan iki kanthi cara sing jelas lan cukup. Nanging, kanggo nyuda kemungkinan ana risiko sing bisa ditindakake, luwih becik kudu ujian kesehatan kerja periodik (PAGO) digawa metu ing perusahaan sampeyan. Sajrone pamriksan kaya ngono, dhokter perusahaan nggawe inventaris apa sampeyan ngalami masalah kesehatan amarga kerja. Partisipasi ing riset kasebut ora diwajibake kanggo karyawan sampeyan, nanging bisa migunani banget lan menehi kontribusi kanggo karyawan sing sehat lan vital.

Kajaba iku, kanggo nyegah risiko liyane sing ora kaduga, sampeyan kudu milih tim tanggap darurat ing omah (BHV). Petugas tanggap darurat perusahaan dilatih kanggo nggawa karyawan lan pelanggan menyang kahanan darurat nalika darurat lan mulane bakal menehi kontribusi kanggo keamanan perusahaan sampeyan. Sampeyan bisa nemtokake dhewe lan pira wong sing sampeyan pilih dadi pejabat tanggap darurat. Iki uga ditrapake kanggo cara nanggepi darurat perusahaan. Nanging, sampeyan kudu ngetrapake ukuran perusahaan sampeyan.

Ngawasi lan selaras

Sanajan ana undang-undang lan peraturan sing berlaku, kacilakan kerja isih kedadeyan saben taun ing Walanda sing bisa dicegah dening perusahaan utawa karyawan. Anane UU Ketentuan Kerja ora mesthi katon cukup kanggo njamin prinsip manawa kabeh wong kudu bisa kerja kanthi aman lan sehat. Pramila Inspektorat SZW mriksa manawa para pengusaha, nanging uga manawa karyawan nindakake aturan kanggo kerja sehat, aman lan adil. Miturut Undhang-undhang Ketentuan Pakaryan, Inspektorat bisa miwiti investigasi nalika ana kacilakan utawa nalika dewan kerja utawa serikat pekerja njaluk. Kajaba iku, Inspektorat duwe kekuwatan lan kerja sama sing luwih gedhe sajrone investigasi iki wajib ditindakake. Yen Inspektorat nemokake pelanggaran Undhang-undhang Ketentuan Pakaryan, mandegake kerja bisa nyebabake denda gedhe utawa tindak pidana / ekonomi. Kanggo nyegah langkah-langkah sing bisa ditindakake, luwih becik sampeyan minangka perusahaan, nanging uga karyawan, kudu netepi kabeh kewajiban Undhang-undhang Ketentuan Kerja.

Apa sampeyan duwe pitakon babagan blog iki? Banjur kontak Law & More. Pengacara kita ahli ing bidang ukum kerja lan seneng menehi saran.

Share