Saiki, hashtag ora mung populer ing Twitter lan Instagram…

Saiki, hashtag kasebut ora mung populer ing Twitter lan Instagram: hashtag saya akeh digunakake kanggo nggawe merek dagang. Ing 2016, jumlah merek dagang kanthi hashtag ing ngarep mundhak dadi 64% ing saindenging jagad. Conto sing apik yaiku merek dagang T-mobile '#getthanked'. Isih, ngaku hashtag minangka merek dagang ora mesthi gampang. Hashtag ngirim, umpamane, langsung nyambung menyang produk utawa layanan para pelamar.

19-05-2017

Share