Saiki, meh ora bisa mbayangake donya tanpa drone ...

Saiki, meh ora bisa mbayangake jagad tanpa drone. Minangka asil saka pangembangan iki, Walanda bisa uga wis entuk cuplikan drone sing nggumunake kolam renang "Tropicana 'lan pemilihan malah dianakake kanggo mutusake film drone sing paling apik. Amarga drone ora mung nyenengake, nanging uga bisa nyebabake kesulitan sing serius, penting kanggo saben pemilik drone Walanda kudu ngerti aturan sing saiki. Pilihan saka sawetara aturan: drone bisa uga ora mabur luwih saka 120 meter lan bisa uga ora mabur ing sacedhake bandara utawa ing wayah wengi. Aturan malah ana pangguna profesional.

13-04-2017

Share