Ing tagihan Walanda anyar sing wis dilebokake ing internet kanggo konsultasi dina iki…

Ing tagihan Walanda anyar sing diselehake ing internet kanggo konsultasi dina iki, menteri Walanda Blok (Keamanan lan Keadilan) nyatakake pengin mungkasi rahasia para pemegang saham. Bakal enggal bisa ngenali para pemegang saham iki kanthi dhasar akun keamanan. Saham kasebut banjur bisa didol liwat panggunaan akun sekuritas sing dicekel perantara. Kanthi cara iki, wong sing melu contone penguburan dhuwit utawa finansial teror bisa ditelusuri kanthi gampang. Kanthi tagihan iki, pamrentah Belanda nderek rekomendasi saka FATF.

14-04-2017

Share