Walanda wis bukti maneh ...

Perusahaan nasional lan internasional

Landa maneh wis mbuktekake awake dhewe dadi papan pembiakan sing apik kanggo perusahaan nasional lan internasional, kayata saka macem-macem tokoh lan asil laporan riset kaya sing diterbitake pemerintah sadurunge taun anyar. Perekonomian nggambarake gambar sing ros, kanthi tuwuh terus lan tingkat pengangguran. Konsumen lan bisnis manteb. Landa minangka salah sawijining negara sing paling bahagia lan makmur. Lan dhaptar terus. Walanda njupuk papan kaping papat ing dhaptar negara-negara kanthi ekonomi sing paling kompetitif ing saindenging jagad. Inovasi-arif Belanda mbuktekake minangka mitra sing padhet. Ora mung Walanda bakal nyetel ekonomi ijo supaya bisa dibanggakake, nanging uga duwe iklim bisnis paling apik ing saindenging jagad.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.