Walanda wis mbuktekake manawa dheweke dadi wiji sing apik…

Landa maneh wis mbuktekake awake dhewe dadi papan pembiakan sing apik kanggo perusahaan nasional lan internasional, kayata saka macem-macem tokoh lan asil laporan riset kaya sing diterbitake pemerintah sadurunge taun anyar. Perekonomian nggambarake gambar sing ros, kanthi tuwuh terus lan tingkat pengangguran. Konsumen lan bisnis manteb. Landa minangka salah sawijining negara sing paling bahagia lan makmur. Lan dhaptar terus. Walanda njupuk papan kaping papat ing dhaptar negara-negara kanthi ekonomi sing paling kompetitif ing saindenging jagad. Inovasi-arif Belanda mbuktekake minangka mitra sing padhet. Ora mung Walanda bakal nyetel ekonomi ijo supaya bisa dibanggakake, nanging uga duwe iklim bisnis paling apik ing saindenging jagad.

Share