Ing Walanda, penting banget kanggo hak pekerja kanggo mogok…

Ing Walanda, akeh sing penting diluncurake ing hak pekerja kanggo mogok. Pengusaha Walanda kudu ngidinke serangan, kalebu konsekuensi negatif sing bisa ditindakake, anggere "aturan play" wis ditemoni. Kanggo njamin para karyawan ora nyegah saka panggunaan hak iki, Dewan Jagad Pusat Walanda mutusake manawa mogok ora kudu mengaruhi keuntungan saka pengangguran. Iki tegese gaji saben karyawan, kanthi dhasar entuk bathi pengangguran, ora kena pengaruh negatif maneh saka mogok maneh.

11-04-2017

Share