Owah-owahan gaji minimum ing Nederlands tanggal 1 Juli, 2017

Ing Walanda upah minimal gumantung karo umur pegawe. Aturan hukum babagan upah minimum bisa beda-beda saben taun. Contone, wiwit tanggal 1 Juli 2017, upah minimum saiki nganti € 1.565,40 saben wulan kanggo karyawan umur 22 taun utawa luwih.

2017-05-30

Share