Owah-owahan gaji minimum ing Nederlands tanggal 1 Juli, 2017

Umure pegawe

Ing Walanda upah minimal gumantung karo umur pegawe. Aturan hukum babagan upah minimum bisa beda-beda saben taun. Contone, wiwit tanggal 1 Juli 2017, upah minimum saiki nganti € 1.565,40 saben wulan kanggo karyawan umur 22 taun utawa luwih.

2017-05-30

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.