Akeh wong mlebu kontrak tanpa ngerti konten

Panliten nuduhake manawa akeh wong mlebu kontrak tanpa ngerti isi. Umume kasus iki gegayutan nyewa utawa tuku kontrak, kontrak kerja lan kontrak mandeg. Alesan kanggo ora ngerteni kontrak asring bisa ditemokake ing panggunaan basa; kontrak asring ngemot pirang-pirang istilah hukum lan basa resmi digunakake kanthi rutin. Kajaba iku, katon akeh wong sing ora maca kontrak kanthi bener sadurunge mlebu. Utamane 'cetakan cilik' asring dilalekake. Asile, wong ora ngerti babagan 'nyekel' potensial lan masalah hukum bisa kedadeyan. Masalah hukum iki asring bisa dicegah yen wong ngerti kontrak kasebut kanthi bener. Kerep banget, kontrak sing bisa duwe akibat gedhe. Dadi, penting banget yen sampeyan ngerti kabeh konten sadurunge mlebu. Sampeyan bisa njaluk saran legal supaya bisa entuk. Law & More bakal seneng mbantu sampeyan karo kontrak.

Share