Akeh wong sing asring lali mikirake akibate…

Akeh wong asring lali mikir babagan kemungkinan bisa nalika ngirim konten tartamtu ing Facebook. Apa sengaja utawa banget naif, kasus iki mesthi adoh banget: wong Walanda sing umure 23 taun bubar nampa injeksi hukum, amarga dheweke mutusake nuduhake film gratis (ing antarane film-film sing main ing teater) ing kaca Facebook kasebut kanthi jeneng "Live Bioscoop ”(" Bioskop Langsung ") tanpa ijin sing nduwe hak cipta. Asil: paukuman sing bakal ditindakake 2,000 euro saben dina kanthi maksimal 50,000 euro. Pungkasane wong kasebut netepake 7500 euro.

Share