Akeh wong sing asring lali mikirake akibate…

Privasi ing jaringan sosial

Akeh wong asring lali mikir babagan kemungkinan bisa nalika ngirim konten tartamtu ing Facebook. Apa sengaja utawa banget naif, kasus iki mesthi adoh banget: wong Walanda sing umure 23 taun bubar nampa injeksi hukum, amarga dheweke mutusake nuduhake film gratis (ing antarane film-film sing main ing teater) ing kaca Facebook kasebut kanthi jeneng "Live Bioscoop ”(" Bioskop Langsung ") tanpa ijin sing nduwe hak cipta. Asil: paukuman sing bakal ditindakake 2,000 euro saben dina kanthi maksimal 50,000 euro. Pungkasane wong kasebut netepake 7500 euro.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.