Bayangake iki: sampeyan nemokake tawaran ing internet sing katon apik banget kaya sing sejatine…

Bayangake iki: sampeyan nemokake tawaran ing internet sing katon apik banget. Amarga typo, laptop sing ayu nggawa rega regane udakara 150 euro tinimbang 1500 euro. Sampeyan kanthi cepet mutusake entuk manfaat saka menehi hasil iki lan mutusake tuku laptop. Apa toko banjur bisa mbatalake adol kasebut? Jawaban gumantung saka rega regane beda karo regane sing nyata. Nalika ukuran prabédan rega nuduhake yen rega ora bener, konsumen samesthine nyelidiki prabédan rega iki nganti sawetara. Iki bisa beda-beda yen beda rega sing ora langsung curiga.

24-03-2017

 

Share