Sampeyan nemokake tawaran ing internet…

Bayangake iki

Sampeyan nemokake tawaran ing internet sing katon apik banget kanggo dibenerake. Amarga salah ketik, laptop sing apik kasebut nggawa rega 150 euro tinimbang 1500 euro. Sampeyan kanthi cepet mutusake entuk bathi saka kesepakatan iki lan mutusake tuku laptop. Apa toko isih bisa mbatalake adol? Wangsulane gumantung saka sepira regane beda karo rega nyata. Yen ukuran prabédan rega kasebut negesake manawa rega kasebut ora bisa bener, konsumen samesthine bakal nyelidiki prabédan rega kasebut nganti sawetara ombone. Iki bisa beda yen ana bedane rega sing ora langsung curiga.

 

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.