Urip bebarengan karo kancaku ing Walanda

''Law & More mbantu lan nuntun sampeyan lan pasangan kanthi langkah-langkah prosedur aplikasi kanggo ijin omah. ''

Apa sampeyan pengin urip ing Walanda bebarengan karo pasangan sampeyan? Yen ngono sampeyan butuh idin omah. Kanggo entuk ijin omah, sampeyan lan pasangan kudu nyukupi sawetara syarat. Ana sawetara syarat umum lan spesifik sing ditrapake.

Sawetara syarat umum

Syarat umum pertama yaiku sampeyan lan pasangan kudu duwe paspor sing valid. Sampeyan uga kudu ngisi prekara anteseden. Ing prekara iki sampeyan bakal ngumumake, ing antarane, manawa sampeyan ora nindakake tindak pidana ing jaman biyen. Ing sawetara kasus, sampeyan kudu melu riset tuberkulosis sawise teka ing Walanda. Iki gumantung karo kahanan lan kewarganegaraan sampeyan. Kajaba iku, sampeyan sakloron kudu umur 21 taun utawa luwih.

Urip bebarengan karo kancaku ing Walanda

Sawetara syarat tartamtu

Salah sawijining syarat tartamtu yaiku mitra sampeyan kudu duwe penghasilan sing cukup mandhiri lan jangka panjang. Penghasilan biasane paling ora padha karo upah minimum sing sah. Kadhangkala, syarat penghasilan sing beda ditrapake, gumantung karo kahanan sampeyan. Kondisi kasebut ora ditrapake yen pasangan sampeyan wis entuk umur pensiun AOW, yen pasangan sampeyan permanen lan ora layak nyambut gawe utawa yen pasangan sampeyan ora bisa memenuhi syarat partisipasi tenaga kerja kanthi permanen.

Syarat khusus penting liyane sing dijaga Imigrasi Walanda- lan Layanan Naturalisasi, yaiku nglampahi ujian integrasi sipil ing luar negeri. Mung yen sampeyan dibebasake saka ujian iki, sampeyan ora kudu ujian. Apa sampeyan pengin ngerti apa ora entuk ujian, biaya apa kanggo ujian lan kepiye carane ndhaptar ujian? Hubungi kita kanggo informasi.

Kepiye cara ngetrapake prosedur aplikasi?

Kaping pisanan, kabeh dokumen lan informasi sing dibutuhake kudu diklumpukake, disetujoni lan diterjemahake (yen prelu). Sawise kabeh dokumen sing dibutuhake diklumpukake, aplikasi kanggo ijin omah bisa diajukake.

Ing umume kahanan, dibutuhake visa khusus supaya bisa lelungan menyang Walanda lan tetep luwih saka 90 dina. Visa khusus iki diarani Izin Tanggungan Sementara Reguler (mvv). Iki minangka stiker sing bakal dilebokake ing paspor sampeyan dening Perwakilan Walanda. Sampeyan gumantung karo kewarganegaraan yen sampeyan butuh mvv.

Yen sampeyan butuh mvv, aplikasi kanggo ijin omah lan mvv bisa dikirim sekaligus. Yen sampeyan ora butuh mvv, aplikasi mung idin ijin bisa dikirim.

Sawise ngirim aplikasi kasebut, Imigrasi Walanda- lan Layanan Naturalisasi bakal mriksa manawa sampeyan lan pasangan sampeyan memenuhi kabeh persyaratan utawa ora. Keputusan bakal dijupuk sajrone 90 dina.

kontak

Apa sampeyan duwe pitakon utawa komentar babagan artikel iki?

Nyuwun tulung hubungi mr. Maxim Hodak, pengacara ing Law & More liwat maxim.hodak@lawandmore.nl utawa mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More liwat tom.meevis@lawandmore.nl. Sampeyan uga bisa nelpon kita ing nomer telpon ing ngisor iki: +31 (0) 40-3690680.

Share