Prosedur ukum ditujokake kanggo nemokake solusi kanggo masalah…

Prosedur hukum ditujokake kanggo nemokake solusi kanggo masalah, nanging asring entuk ngelawan lengkap. Miturut riset saka lembaga riset Walanda HiiL, masalah hukum ditanggulangi kurang lan kurang, amarga model proses tradisional (model turnamen sing diarani) malah nyebabake pemisahan antarane pihak. Akibaté, Dewan Walanda ing Badan Kehakiman nyengkuyung pengenalan eksperimen, sing menehi hakim menehi hakim kanggo nglakokake proses ukum kanthi cara liya.

22-05-2017

Share