Prosedur ukum ditujokake kanggo nemokake solusi kanggo masalah…

Masalah hukum

Prosedur hukum ditujokake kanggo nemokake solusi kanggo masalah, nanging asring entuk ngelawan lengkap. Miturut riset saka lembaga riset Walanda HiiL, masalah hukum ditanggulangi kurang lan kurang, amarga model proses tradisional (model turnamen sing diarani) malah nyebabake pemisahan antarane pihak. Akibaté, Dewan Walanda ing Badan Kehakiman nyengkuyung pengenalan eksperimen, sing menehi hakim menehi hakim kanggo nglakokake proses ukum kanthi cara liya.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.