Kategori: blog News

Minangka firma hukum sing ana ing Science Park ing Eindhoven…

Law Firm

Minangka firma pengacara sing ana ing Taman Sains ing Eindhoven, kita duwe nilai gedhe kanggo para wirausahawan wiwitan. Kaya sing wis ditulis ing wingi, pamrentah uga ngerti pentinge startup, sing dikonfirmasi karo publikasi dhaptar owah-owahan sing bakal ditindakake ing taun 2017. Pengusaha bakal duwe kesempatan kanggo nambah investasi ing wiwitan, minangka pamilik direktur ( DGA) bisa uga dibayar luwih murah. Luwih akeh dhuwit bakal kasedhiya kanggo R&D. Uga kanggo perusahaan umume, ana warta apik: wiwit tanggal 1 Januari, para pemegang saham manca bisa pulih pajak dividen sing wis dibayar.

Share