Kawruh migran Gambar

Migran kawruhe

Apa sampeyan pengin pegawe manca sing berpendidikan dhuwur teka ing Walanda kanggo kerja ing perusahaan sampeyan? Iku bisa! Ing blog iki, sampeyan bisa maca babagan kahanan sing bisa ditindakake dening migran sing trampil ing Walanda.

Migran kawruh kanthi akses gratis

Perlu dicathet menawa para migran kawruh saka negara tartamtu ora kudu duwe visa, ijin panggonan, utawa ijin kerja. Iki ditrapake kanggo kabeh negara sing dadi bagean saka Uni Eropa, Norwegia, Islandia, Swiss, lan Liechtenstein. Yen sampeyan pengin nggawa migran sing trampil saka salah sawijining negara kasebut, migran sing trampil mung butuh paspor utawa kertu identitas sing sah.

Migran kawruh saka njaba Eropah

Yen sampeyan pengin nggawa migran sing trampil sing ora asal saka salah sawijining negara sing kasebut ing paragraf sadurunge, aturan sing luwih ketat ditrapake. Dheweke butuh visa lan ijin panggonan. Minangka majikan, sampeyan tanggung jawab kanggo njaluk dokumen kasebut saka Layanan Imigrasi lan Naturalisasi (IND). Kajaba iku, majikan kudu diakoni minangka sponsor dening IND. Sadurunge ngidini para migran sing trampil teka ing Walanda, sampeyan kudu nglamar iki minangka sponsor. Sampeyan, minangka perusahaan, kudu nyukupi sawetara syarat kanggo entuk status iki, kalebu jaminan sing cukup kanggo kesinambungan lan solvabilitas organisasi, pambayaran ragad aplikasi, lan linuwih saka organisasi, direktur, lan wong liya (legal) sing melu. . Sanajan perusahaan sampeyan wis diakoni minangka sponsor, ana sawetara kewajiban sing kudu ditindakake, yaiku tugas administrasi, tugas informasi, lan tugas ngurus.

Gaji migran kawruh

Kanggo sampeyan, minangka juragan, uga cocog yen tingkat gaji kanggo para migran kawruh wis ditemtokake ing tingkat tartamtu. Ora ana bedane antarane migran sing trampil kanthi akses gratis lan migran sing trampil saka njaba Eropa. Gaji sing ditetepake bisa beda-beda saben individu, gumantung saka umur migran pengetahuan lan apa kasus tartamtu kasebut cocog kanggo kriteria gaji sing suda. Jumlah nyata bisa ditemokake ing situs web IND. Ing kasus apa wae, penghasilan migran sing trampil paling ora padha karo jumlah standar sing ditrapake kanggo migran sing trampil kasebut. 

Kertu Biru Eropa

Duwe migran sing trampil banget adhedhasar Kartu Biru Eropa uga bisa. Kahanan sing beda ditrapake kanggo iki tinimbang sing wis dibahas ing ndhuwur. Kertu Biru EU minangka gabungan panggonan lan ijin kerja kanthi validitas 4 taun. Iki ditrapake kanggo para pekerja trampil kanthi warga negara saka njaba EU, EEA, utawa Swiss. Beda karo ijin panggonan sing kasebut ing ndhuwur, majikan ora kudu dadi sponsor sing diakoni nalika nglamar Kartu Biru EU. Nanging, ana sawetara syarat liyane sing kudu ditindakake sadurunge Kartu Biru diwenehake. Antarane liyane, karyawan kudu mlebu perjanjian kerja paling ora 12 wulan, lan karyawan kudu ngrampungake paling ora program sarjana 3 taun ing pendidikan sing luwih dhuwur. Kajaba iku, ing kasus Kartu Biru EU, ana uga ambang gaji sing kudu ditindakake. Nanging, iki beda karo kritéria sing diterangake ing paragraf sadurunge.

Nalika makaryakke migran Highly trampil, sampeyan bisa njaluk kusut munggah ing mbingungake aturan. Apa sampeyan mikir nggawa migran sing trampil menyang Walanda? Banjur aja ragu-ragu kanggo hubungi Law & More. Pengacara kita spesialis ing hukum imigrasi lan bakal seneng nuntun sampeyan liwat langkah-langkah sing kudu ditindakake. 

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.