Tanggal 1 Juli 2017, ing Walanda undang-undang tenaga kerja diganti…

Tanggal 1 Juli 2017, ing Walanda Walanda hukum tenaga kerja ganti. Lan kahanan kasebut kanggo kesehatan, safety lan nyegah.

Kahanan kerja dadi faktor penting ing hubungan kerja. Mula saka para karyawan lan karyawan bisa entuk manfaat saka perjanjian sing jelas. Ing wektu iki ana macem-macem kontrak ing antarane layanan kesehatan lan safety, dokter lan majikan perusahaan, sing nyebabake perawatan ora cukup. Kanggo pertempuran kahanan iki, pamrentah ngenalake kontrak dhasar kasebut.

Pamrentah uga bakal ngluncurake «Stappenplan Arbozorg». Rencana iki kudu nyebabake skema kesehatan lan safety sing cocog ing perusahaan. Ora mung pengusaha, nanging uga menehi saran tenaga kerja utawa perwakilan staf lan layanan kesehatan lan safety njaba bakal duwe peran ing rencana iki.

Apa sampeyan kepengin ngerti apa akibat saka undang-undang anyar kanggo organisasi sampeyan? Ing tanggal 13 Juni 2017, Menteri Sosial lan Pakaryan nampilake toolkit digital «Pangowahan UU Tenaga Kerja», ing endi sampeyan bisa nemokake lembar faktual, dokumen lan animasi babagan perubahan undang-undang kasebut.

2017-06-13

Share