Tanggal 1 Juli 2017, ing Walanda undang-undang tenaga kerja diganti…

Tanggal 1 Juli 2017, ing Walanda Walanda hukum tenaga kerja ganti. Lan kahanan kasebut kanggo kesehatan, safety lan nyegah.

Kahanan kerja dadi faktor penting ing hubungan kerja. Mula saka para karyawan lan karyawan bisa entuk manfaat saka perjanjian sing jelas. Ing wektu iki ana macem-macem kontrak ing antarane layanan kesehatan lan safety, dokter lan majikan perusahaan, sing nyebabake perawatan ora cukup. Kanggo pertempuran kahanan iki, pamrentah ngenalake kontrak dhasar kasebut.

Stappenplan Arbozorg

Pamrentah uga bakal ngluncurake «Stappenplan Arbozorg». Rencana iki kudu nyebabake skema kesehatan lan safety sing cocog ing perusahaan. Ora mung pengusaha, nanging uga menehi saran tenaga kerja utawa perwakilan staf lan layanan kesehatan lan safety njaba bakal duwe peran ing rencana iki.

Apa sampeyan kepengin ngerti apa akibat saka undang-undang anyar kanggo organisasi sampeyan? Ing tanggal 13 Juni 2017, Menteri Sosial lan Pakaryan nampilake toolkit digital «Pangowahan UU Tenaga Kerja», ing endi sampeyan bisa nemokake lembar faktual, dokumen lan animasi babagan perubahan undang-undang kasebut.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.