Ngganti konstitusi Belanda: telekomunikasi sensitif privasi luwih dilindhungi ing mangsa ngarep

Ing tanggal 12 Juli 2017, Senat Walanda kanthi setuju nyumanggakake proposal Menteri Dalam Negeri lan Hubungan Kerajaan Plasterk, ing wektu cedhak, luwih nglindhungi privasi email lan telekomunikasi sensitif privasi liyane. Pasal 13 paragraf 2 Konstitusi Walanda negesake manawa rahasia telpon lan komunikasi telegraf ora bisa dilanggar. Nanging, amarga ana perkembangan anyar ing sektor telekomunikasi artikel 13 paragraf 2 kudu nganyari.

Konstitusi Walanda

Proposal teks anyar kasebut kaya mangkene: "kabeh wong duwe hak ngurmati kerahasiaan korespondensi lan telekomunikasi". Prosedur kanggo ngganti artikel 13 Konstitusi Walanda wis diatur.

Share