Amandemen konstitusi Walanda

Telekomunikasi sensitif privasi luwih dilindhungi ing mangsa ngarep

Ing tanggal 12 Juli 2017, Senat Walanda kanthi setuju nyumanggakake proposal Menteri Dalam Negeri lan Hubungan Kerajaan Plasterk, ing wektu cedhak, luwih nglindhungi privasi email lan telekomunikasi sensitif privasi liyane. Pasal 13 paragraf 2 Konstitusi Walanda negesake manawa rahasia telpon lan komunikasi telegraf ora bisa dilanggar. Nanging, amarga ana perkembangan anyar ing sektor telekomunikasi artikel 13 paragraf 2 kudu nganyari.

Konstitusi Walanda

Proposal teks anyar kasebut kaya mangkene: "kabeh wong duwe hak ngurmati kerahasiaan korespondensi lan telekomunikasi". Prosedur kanggo ngganti artikel 13 Konstitusi Walanda wis diatur.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.