Ngganti konstitusi Belanda: telekomunikasi sensitif privasi luwih dilindhungi ing mangsa ngarep

Ing tanggal 12 Juli 2017, Senat Walanda kanthi seratan nyatakake Menteri Menteri Dalam Negeri lan Plasterk Hubungan Karajaan, kanthi cedhak, nglindhungi privasi email lan telekomunikasi sensitif privasi liyane. Artikel 13 paragraf 2 Konstitusi Belanda nyatakake yen rahasia telpon lan komunikasi telegraf ora bisa dibatalake. Nanging, amarga pamindhahan anyar ing sektor artikel telekomunikasi 13 paragraf 2 perlu dianyari. Usul kanggo teks anyar iki: "Kabeh wong kudu ngurmati rahasia saka koresponden lan telekomunikasi". Prosedur kanggo ngganti artikel 13 Konstitusi Walanda wis diatur.

2017-07-12

Share