Walanda: ana sing wis nampa paspor tanpa…

Kanggo pisanan ing Walanda ana wong sing nampa paspor tanpa menehi jender. Cikgu Zeegers ora seneng karo wanita lan ora seneng karo wanita. Sadurunge taun iki, pengadilan Limburg mutusake manawa jender ora masalah ciri seksual nanging identitas jender. Mula, Ms. Zeegers minangka wong pertama sing entuk 'X' netral ing passport dheweke. 'X' iki ngganti 'V' sing sadurunge nuduhake jender dheweke.

Zeegers miwiti perang dheweke kanggo passport jender-netral sepuluh taun kepungkur:

'Pratelan' wanita 'ora dirasakake. Iku kasunyatan distort legal sing ora pas nalika sampeyan ndeleng kasunyatan alam. Sifat wis nyelehake aku ing bumi sing netral iki '.

Kasunyatan bilih Zeegers entuk 'X' ing paspor dheweke ora ateges kabeh wong entuk 'X'. Sapa wae sing ora pengin duwe 'M' utawa 'V' ing paspor kudu ngetrapake kasebut sacara individu sadurunge pengadilan.

https://nos.nl/artikel/2255409-geen-m-of-v-maar-x-eerste-genderneutrale-paspoort-uitgereikt.html

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.