Aku arep ngrebut! Gambar

Aku arep ngrebut!

Sampeyan wis nggawe kiriman gedhe menyang salah sawijining pelanggan, nanging panuku ora mbayar jumlah sing kudu dibayar. Apa sing kowe iso? Ing kasus iki, sampeyan bisa njaluk barang panuku disita. Nanging, iki tundhuk karo kahanan tartamtu. Kajaba iku, ana macem-macem jinis kejang. Ing blog iki, sampeyan bakal maca kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan garnishment utang sampeyan.

lampiran precautionary vs eksekutor

Kita bisa mbedakake antarane rong jinis penyitaan, pencegahan lan eksekusi. Ing kasus lampiran prejudgment, kreditur bisa sementara ngrebut barang kanggo mesthekake yen utang isih bakal cukup dhuwit kanggo mbayar utange mengko. Sawise lampiran precautionary wis dileksanakake, kreditur kudu nglakokake proses supaya pengadilan bisa mutusake konflik adhedhasar sing digawe attachmenist. Prosiding iki uga diarani prosiding babagan manfaat. Sederhana, tukang kredit njupuk barang-barang sing duwe utang nganti hakim mutusake apa sing kudu ditindakake. Mulane, barang kasebut ora bisa didol nganti saiki. Ing lampiran penegakan, ing sisih liya, barang kasebut dicekel kanggo didol. Asil saka dodolan banjur digunakake kanggo mbayar utang.

Nyegah kejang

Loro-lorone bentuk penyitaan ora diidini kaya ngono. Kanggo nggawe lampiran prejudgment, sampeyan kudu njaluk ijin saka Interim Injunction Judge. Kanggo tujuan iki, pengacara sampeyan kudu ngirim aplikasi menyang pengadilan. Aplikasi iki uga kudu nyatakake kenapa sampeyan pengin nggawe lampiran prejudgment. Mesthi ana rasa wedi yen ana penggelapan. Sawise pengadilan menehi idin, aset sing duwe utang bisa dilampirake. Ing kene penting yen kreditur ora diijini ngrebut barang kasebut kanthi mandiri nanging ditindakake liwat bailiff. Sawise iki, kreditur duwe patbelas dina kanggo miwiti proses babagan manfaat. Kauntungan saka lampiran prejudgment yaiku sing duwe utang ora kudu wedi yen, yen utang dianugerahi ing proses babagan merit sadurunge pengadilan, sing duwe utang ora bakal duwe dhuwit kanggo mbayar utang.

Penyitaan eksekutorial

Ing kasus lampiran kanggo penegakan, judhul penegakan dibutuhake. Iki biasane kalebu pesenan utawa putusan saka pengadilan. Kanggo prentah penegakan, mula asring perlu proses ing pengadilan wis ditindakake. Yen sampeyan duwe judhul sing bisa ditindakake, sampeyan bisa njaluk bailiff pengadilan kanggo ngladeni. Kanthi mengkono, bailiff bakal ngunjungi wong sing duwe utang lan menehi prentah kanggo mbayar utang ing wektu tartamtu (contone, sajrone rong dina). Yen sing duwe utang ora bisa mbayar sajrone wektu kasebut, bailiff pengadilan bisa nglakokake lampiran kabeh aset sing duwe utang. Bailiff banjur bisa ngedol barang kasebut ing lelang penegakan, sawise asil kasebut menyang kreditur. Rekening bank sing duwe utang uga bisa dilampirake. Mesthine, ora ana lelang sing kudu ditindakake ing kasus iki, nanging dhuwit bisa ditransfer langsung menyang kreditur kanthi idin saka bailiff.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.