Dibagi pensiun nalika pegatan

Pamrentah kepengin mbagi pensiun kanthi otomatis nalika pegatan. Pamrentah Walanda pengin ngatur supaya mitra sing njaluk pegatan kanthi otomatis entuk hak nampa setengah saka pensiun saben liyane. Menteri Walanda Wouter Koolmees saka Urusan Sosial lan Ketenagakerjaan pengin ngrembug proposal ing Kamar Kapindho ing pertengahan 2019. Ing wektu sing bakal teka, menteri bakal ngrampungake proposal kasebut kanthi luwih rinci bebarengan karo peserta pasar kayata bisnis pensiun, dheweke nulis. ing layang kanggo Kamar kapindho.

Ing saiki mitra duwe rong taun kanggo njaluk bagean pensiun kasebut

Yen ora nuntut bagean pensiun kasebut sajrone rong taun, dheweke bakal kudu ngatur kasebut karo bekas mitra.

'' A cerai minangka kahanan angel sing kudu dipikirake lan pensiun minangka topik sing rumit. Pembagian kasebut bisa dadi lan kudu angel ora angel. Tujuane yaiku kanggo nglindhungi mitra sing rawan ', ujare menteri.

https://www.nrc.nl/nieuws/2018/03/09/kabinet-wil-pensioenen-automatisch-verdelen-bij-scheiding-a1595036

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.