Pamrentah pengin kanthi otomatis misahake pensiun nalika pegatan

Pamrentah Walanda pengin ngatur mitra sing njupuk pegatan kanthi otomatis entuk hak nampa pensiun saben liyane. Menteri Landa, Wouter Koolmees Hal-Ehwal Sosial lan Pakaryan pengin ngrembug usulan ing Kamera Kapindho ing pertengahan 2019. Ing wektu sing bakal teka, menteri kasebut bakal nindakake usul kasebut kanthi luwih rinci bareng karo para peserta pasar kayata bisnis pensiun, dheweke nulis ing layang menyang kamar kapindho.

Ing saiki mitra duwe rong taun kanggo njaluk bagean pensiun kasebut

Yen ora nuntut bagean pensiun kasebut sajrone rong taun, dheweke bakal kudu ngatur kasebut karo bekas mitra.

'' A cerai minangka kahanan angel sing kudu dipikirake lan pensiun minangka topik sing rumit. Pembagian kasebut bisa dadi lan kudu angel ora angel. Tujuane yaiku kanggo nglindhungi mitra sing rawan ', ujare menteri.

https://www.nrc.nl/nieuws/2018/03/09/kabinet-wil-pensioenen-automatisch-verdelen-bij-scheiding-a1595036

Share