Saben uwong kudu njaga Walanda kanthi digital kanthi aman

Kabeh wong kudu njaga Walanda kanthi aman ujar Walanda, Cybersecuritybeeld Nederland 2017.

Pancen angel mbayangno urip kita tanpa Internet. Iki nggawe urip kita gampang, nanging ing sisih liyane, uga nggawa akeh risiko. Teknologi kasebut berkembang kanthi cepet lan tingkat cybercrime mundhak.

Cybersecuritybeeld

Dijkhoff (Wakil Sekretaris Negara Nederlands) nyathet ing Cybersecuritybeeld Nederland 2017 manawa ketahanan digital Walanda durung anyar. Miturut Dijkhoff, kabeh wong - pamrentah, bisnis lan warga negara - dijaluk njaga Walanda kanthi digital aman. Kerjasama publik-swasta, investasi ing ilmu lan riset, nggawe dana khusus - iki minangka fokus utama sing penting nalika ngomong babagan keamanan siber.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.