Kabeh wong kudu njaga Walanda kanthi aman ujar Walanda, Cybersecuritybeeld Nederland 2017

Kabeh wong kudu njaga Walanda kanthi aman ujar Walanda, Cybersecuritybeeld Nederland 2017.

Pancen angel mbayangno urip kita tanpa Internet. Iki nggawe urip kita gampang, nanging ing sisih liyane, uga nggawa akeh risiko. Teknologi kasebut berkembang kanthi cepet lan tingkat cybercrime mundhak.

Dijkhoff (Wakil Sekretaris Negara Nederlands) nyathet ing Cybersecuritybeeld Nederland 2017 manawa ketahanan digital Walanda durung anyar. Miturut Dijkhoff, kabeh wong - pamrentah, bisnis lan warga negara - dijaluk njaga Walanda kanthi digital aman. Kerjasama publik-swasta, investasi ing ilmu lan riset, nggawe dana khusus - iki minangka fokus utama sing penting nalika ngomong babagan keamanan siber.

2017-06-21

Share